Berenli Saatler :)

hoşbuldum canım.bugün ders çalışcaktım çalışamadım,evi temizliyecektim temizleyemedim.ablam güne çağırdı planlarım güme gitti.

sanırım kaderimiz aynı bende ders çalışcaktım canım istemedi sabahtan beri evi toplıcam ama hala pc deyim bide bu konuyu açtım artık ben hiç kalkamam pc den sohbet süper

çok sağol canım hoşgeldin aramıza

sanırım kaderimiz aynı bende ders çalışcaktım canım istemedi sabahtan beri evi toplıcam ama hala pc deyim bide bu konuyu açtım artık ben hiç kalkamam pc den sohbet süper

evet aynı kaderi paylaşmışız bugün.ben kpssye hazırlanıyorum sen de mi kpss yoksa:)evi gördükçe içim boğuldu valla pazartesi de deneme var nasıl çıkacağım işin içinden :18:

evet aynı kaderi paylaşmışız bugün.ben kpssye hazırlanıyorum sen de mi kpss yoksa:)evi gördükçe içim boğuldu valla pazartesi de deneme var nasıl çıkacağım işin içinden :18:

yok canım ben kpss değil pmyo sınavı polislik sınavı yani
hele benim evi gör çok fena durum ama toplıcam ya kesin geceye kalır toplamam

iyiyim canım ders çalışmamanın vicdan azabını çekiyorum:)sen nasılsın??
yok canım ben kpss değil pmyo sınavı polislik sınavı yani
hele benim evi gör çok fena durum ama toplıcam ya kesin geceye kalır toplamam
anladım canım hayırlısı artık.evin benimkinden fena olamaz:)kızım şu an heryeri dağıttı.yerler ekmek kırıntısı.tabiri caizse evi b..k götürüyor:)ben de oturmuşum ne güzel dimi.gece mutlaka temizlemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…