Berenli Saatler :)

beren*m sana bişey sorcam benim hesabımdan simge yapamıodum sen düzeltmiştin aynı sorun ablamdada var nasıl düzelttin benmkini...

beren*m sana bişey sorcam benim hesabımdan simge yapamıodum sen düzeltmiştin aynı sorun ablamdada var nasıl düzelttin benmkini...

kontrol paneline gir canım seçenekleri düzenle de en alttalar editörlü cümleler var gelişmiş editöre tıkla canım

valaha bende birazdan etli nohut yicem mervem ya sana bişi sorcam kabız yapan yicekler neler ya

Bak nohut iyi olur tak tak çalıştırır bağırsaklarını
ev havaya uçabilir
gazlı içecekler meyvelerden elma muz şeftali
hamur işi beyaz ekmek özellikle.patates haşlaması
pirinç bunlar kabız yapıyor canım çok fena hemde

mervem ben nolucam ya bu yaşıma kadar hep kabızlık sorunu çektim acaba bir doktoramı gitsem ya

ankarada müthiş bir kar var diz boyu kızlar insanlar sokakta kar topu oynuyooo

hala nasıl kr yagıyor yaaaaa

kizlarr resmini cekinde face atinnnn yaa insan ozluyoo karii.... walla danimarka soktaa ocak ayindayiz ve tik yok normalde bizim buralar 11.ayda baslar kar yagmaya subartin sonlarina kadar hatta martdada bi iki kere yagar....
ama ocagi yakinda bitircez hala bisi yokk

slm kizlar tamda canimin sikildigi ve moralimin bozuk oldugu bi an kkde sizin yeri gordum ve araniza katilim dedim tabi sizde isterseniz : )) oylamaya sunuyorum isteyenler el kaldirsin : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…