heeebakiyorum havalar nasil kocisim usuyormuu uyumuyormuu
hosgeldin canim
keyifler allaha sukur iyi senden canim
hoşgeldin canımmmm
mervem ben nolucam ya bu yaşıma kadar hep kabızlık sorunu çektim acaba bir doktoramı gitsem ya
kontrol paneline gir canım seçenekleri düzenle de en alttalar editörlü cümleler var gelişmiş editöre tıkla canım
kizlarr resmini cekinde face atinnnnyaa insan ozluyoo karii.... walla danimarka soktaa ocak ayindayiz ve tik yok normalde bizim buralar 11.ayda baslar kar yagmaya subartin sonlarina kadar hatta martdada bi iki kere yagar....
ama ocagi yakinda bitircez hala bisi yokk
hoşbuldummm bebeklerrrr
hoşbuldumm canım
İyiyim bebeğim çok şükür yok bi yaramazlık hep aynı işte nolsun
Sen nasılsınnn
len benim selamımı niye almıyorsunnn
ayy cicim yaa bendende kendimi bildim bileli bu sorunum varr:26::26: ama bildigim kadariyla yesillik cok tuketmek gerek mis yani saglikli yemeliyiz..mervem ben nolucam ya bu yaşıma kadar hep kabızlık sorunu çektim acaba bir doktoramı gitsem ya
Ayy ne kötü yaa hatta iğrenççç:120:
slm kizlar tamda canimin sikildigi ve moralimin bozuk oldugu bi an kkde sizin yeri gordum ve araniza katilim dedim tabi sizde isterseniz : )) oylamaya sunuyorum isteyenler el kaldirsin : ))
hiç gitmedin mi doktora kız allah seni ne etmesin
bi git bakalım ben gittim ama ne çareee
kullanmadığım ilaç kalmadı gün bazı zamanlar oluyor 4 gün yapamıyorum
evet canım biz bugun oglum eşim oynadık kar topu cok guzeldıankarada müthiş bir kar var diz boyu kızlar insanlar sokakta kar topu oynuyooo
canım benim yaaa seni cok seviyorummmm
teşekkürler bitanemsende öylesin tatlımm daha tazecik annesin
tatlım en koydum yaa ormedın mı?kizlarr resmini cekinde face atinnnnyaa insan ozluyoo karii.... walla danimarka soktaa ocak ayindayiz ve tik yok normalde bizim buralar 11.ayda baslar kar yagmaya subartin sonlarina kadar hatta martdada bi iki kere yagar....
ama ocagi yakinda bitircez hala bisi yokk
hoş geldın canımmmmmmmmmmmmslm kizlar tamda canimin sikildigi ve moralimin bozuk oldugu bi an kkde sizin yeri gordum ve araniza katilim dedim tabi sizde isterseniz : )) oylamaya sunuyorum isteyenler el kaldirsin : ))
hoşgeldin canım aramızaaaa
ya bişey sorcam bu ifadeler nerden yapılıyo bi bulamadm yaa yardm lütfennn:S:)
ayy cicim yaa bendende kendimi bildim bileli bu sorunum varr:26::26: ama bildigim kadariyla yesillik cok tuketmek gerek mis yani saglikli yemeliyiz..
demii yaaa.... walla tam alismisim sabaha karsi saat 5de uyumaya ve oglen saat 2de uyanmayaaains bu erken kalkma moduna cabuk girerimmm
tamam canimm cabukk eklee.... merak etmee seni bekliyoruz sayfayi ilerlemeyizzevrenim senin için hemen foto çekicem dur bekleee
ama ben çekip gelene kadar kesin 10 sayfa geçer çok kalabalığız yaaa
hosgeldin canim....slm kizlar tamda canimin sikildigi ve moralimin bozuk oldugu bi an kkde sizin yeri gordum ve araniza katilim dedim tabi sizde isterseniz : )) oylamaya sunuyorum isteyenler el kaldirsin : ))
ya bişey sorcam bu ifadeler nerden yapılıyo bi bulamadm yaa yardm lütfennn:S:)
Haa görmemişem ağam pardon sorryy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?