Berenli Saatler :)

ayy yerimm ben seni bitanemsayfalar çok hızlı geçiyor bazen bende
atlıyorum sayfaları yoksa son sayfaya yetişemiyorumm

Biliyorum canım takılıyorum zaten Cevap yazana kadar bile 2 sayfa geçiyo
ah melezim sorma abim bilgisayarını artık vermiyor
telefonum hala yapılmadı
gelemez oldum çok özledim sizi

Söyle o behlüle adamı hasta etmesinnnnnAbim olsa dövdürtürdüm ama yok maleseffff
Biz de çokkkk özledik seni canımmmm. 1000. sayfayı kutlarken mesaj atim dedim ama telini yaptırırp yaptırmadğnı bilmiyodum
atmadım canım

aaaaaaaa
buldum ben hareket yapmıyorum mervem ondan ya yarın hemen yürüyüşe çıkıyorum

Gün boyu evdeysen valla zor oluyor işte böyle helede bende bi gaz sıkışması olur Allahhhh mahvolurum işte o zaman olurum tam bi davul

aaaaaaaa
buldum ben hareket yapmıyorum mervem ondan ya yarın hemen yürüyüşe çıkıyorum

aaaa evet haklisin canimm yaaaaa walla bende bu 6 aydir hic hareket yokkkk ondanda olabilirr... sukur artik bende okulu oluyorum ve hareketlii oluyorummm

Abisiinin adı behlül mü gerçekten:44:

benimkisi kesin ömürlük canım yemediğim şey kalmadı bazen iyi oluyorum ama genelde hep kabızım incir yemekten içim dışıma çıktı

Ben de inciri çok severdim fakat onunla öyle bir anım oldu ki artık ağzıma süremiyorum

Activia falan hikaye, bırakınca geri dönüyor rahatsızlık.
Ben çareyi macun yemekte ve sabahları limonlu ılık su içerek buldum
Tabi o da ömürlük

ay benim güzel arkadaşım ne kadar düşünceliymiş ya demek mesaj atcaktım telime ha
ah kuzum telim bozuk kapalı atsan bile göremezdim
ama yarın o telefoncunun yerini basıcam

pot kırdım sanırım

canimm benimm demin yazdim ama sanirim gormedinn.... esi ankarada olan benimkiiii esim ankarada okuyo bizde yeni evlendik dur anlatayimmm 6 aydir evliyiz tazeyizz ama ayriyizz ben yurtdisinda kaliyorum esiminde daha bi senesi var o yuzden ayiriz ama hicc uzulmuyorum cunkuuuu bi hafta sonra geliyoooooo

canım bana biraz açıklarmısın macun ve limonlu suyu her gün mü içtin yedin
peki faydası oldumuu

Ay canım:)
Öncelikle hayırlı olsun evliliğin
Allah'ım utandırmasın inşallah

İş için mi ayrısınız?

aman allah korusun ona çevirmeden ben gidiyim eniyisi güzelim

bencede berenim ihmal etme benim arkadaştada vardı kabızlık hiçde gitmedi doktora kendi kendine
bitkisel çaylarla geçirmeye çalışıyordu sonunda hemoreid oldu hemde ilerlemiş
sakın geciktirme canım

canım bunda çekinecek ne var kabızlık normal herkeste olan bir sorun ben gitcem sanada haber veririm

Kabızık için değil basür için gitmeye çekiniyormuş gerçektende zor rabbim sağlık sıhhat versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…