Benden garip olmasın Zilan adı/QUOTE]
hmmmm canim walla senin adinida kardesinin adinida bizim buralarda cokk duydumsen nereliydin kizz
hosgeldinn katilimmmmmmmmmm
ayyy ben sana gelmezmiyimmm... gelip bi cayini, pastani tatlini boregini mantini sarmanii dolmalarini ve icli kofteni yiyecemmsonrada seninle sabaha kadar dedi koduu yaparizzz yaaaa ayyy inss gerceklesirrr dileklerimmm
hosgeldinnn ve iyikiii dogdunnnnn,,,, ve mutluuu yillarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgeldinnn mavilimmmmmmm
hayirli geceler kizlar sohbetniz bol olsun
selam kızlaarr ben geldiimm
bugün 32. yaşıma girdim :119::119::119::119:
Sen neredesin canım İstanbul'da?
Ben çok bekledim de kar yağmadı bir türlü bu taraflara...
Ayy ne güzel olur bee valla dedikodu yaparızz topiktekileri çatlatırız kıskanırlar hahhaa
Maltepe deyim canım. Burada da sadece Süreyyapaşa Hastanesinin üst kısmına yağdı kar
Hatta resim atmıştım buraya,sana da göstereyim tatlım2 resim arasında max 1 saat var.
Eki Görüntüle 327363 Eki Görüntüle 327364
Aaaa deme kızz nedenki az az mı geliyor yoksa hiç olmadın mı hamile değilmisin yoksaa
selam kizlarrrrrrrrrrr
kankicanim sana ozel selammm
kızlar hızınıza yetişemiyorum ya ay yaşlandım
bende istanbuldayım anadolu tarafındayım
Bi kar yağdıki buraya lapa lapa bugün güneş çıktı eridi gitti hepsi
ayyy wlla gelmek cokkk isterimmm
[]Benden garip olmasın Zilan adı/QUOTE]
hmmmm canim walla senin adinida kardesinin adinida bizim buralarda cokk duydumsen nereliydin kizz
hosgeldinn katilimmmmmmmmmm
ayyy ben sana gelmezmiyimmm... gelip bi cayini, pastani tatlini boregini mantini sarmanii dolmalarini ve icli kofteni yiyecemmsonrada seninle sabaha kadar dedi koduu yaparizzz yaaaa ayyy inss gerceklesirrr dileklerimmm
hosgeldinnn ve iyikiii dogdunnnnn,,,, ve mutluuu yillarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgeldinnn mavilimmmmmmm
Ben de severim canım ama 15 dakikalık yoldan sonra sıcaktan çatlıyorum, aşağısı çok sıcak oluyoayy insan ozluyo yaa kalin montu giyip ve botlari falannn
doğum günümü kutlayanlara tşkr ediyorum
her zamanki gibim çocuk sallıyorum
kız beren basur falan bişiler okudum bana bak sendede çıkarsa doktora falan gittiğinde arkadan parmaklıyolar bak haa demedi deme baş parmağa eldiveni takıyolarmış eğil bakim diyolarmış muayene ediyolarmış ona göre şok olmakocam gitmiştide ne gülmüştüm muayene olmadan geri gelmiş
kızlar neşeniz yerinde inşlh hepinizin :119:
Hoşgelmişsen kimmiş bu özel kankeytanselam kizlarrrrrrrrrrr
doğum günümü kutlayanlara tşkr ediyorum
her zamanki gibim çocuk sallıyorum
kız beren basur falan bişiler okudum bana bak sendede çıkarsa doktora falan gittiğinde arkadan parmaklıyolar bak haa demedi deme baş parmağa eldiveni takıyolarmış eğil bakim diyolarmış muayene ediyolarmış ona göre şok olmakocam gitmiştide ne gülmüştüm muayene olmadan geri gelmiş
kızlar neşeniz yerinde inşlh hepinizin :119:
selam kizlarrrrrrrrrrr
Canım geçen Cuma bir iki damla geldi,adet oldum sandım...Sonra hiç gelmedi,birkaç gün sonra yine damla şeklinde geldi...:18:
Hamile olduğumu sanmıyorum ama yarın test yapıcam.Ve tatilde de iyi bir doktora gidicem,bıktım bu düzensizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?