Berenli Saatler :)

Ayy ne güzel olur bee valla dedikodu yaparızz topiktekileri çatlatırız kıskanırlar hahhaa

selam kızlaarr ben geldiimm

bugün 32. yaşıma girdim :119::119::119::119:

Hoşgeldiniz kızlarrrrr 3 milyoncummm doğum günün kutlu olsun canım nice senelereee

Sen neredesin canım İstanbul'da?
Ben çok bekledim de kar yağmadı bir türlü bu taraflara...

Maltepe deyim canım. Burada da sadece Süreyyapaşa Hastanesinin üst kısmına yağdı kar
Hatta resim atmıştım buraya,sana da göstereyim tatlım 2 resim arasında max 1 saat var.
Eki Görüntüle 327363 Eki Görüntüle 327364

3Kilo 1Milyon doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereee

doğum günümü kutlayanlara tşkr ediyorum

her zamanki gibim çocuk sallıyorum

kız beren basur falan bişiler okudum bana bak sendede çıkarsa doktora falan gittiğinde arkadan parmaklıyolar bak haa demedi deme baş parmağa eldiveni takıyolarmış eğil bakim diyolarmış muayene ediyolarmış ona göre şok olma kocam gitmiştide ne gülmüştüm muayene olmadan geri gelmiş

kızlar neşeniz yerinde inşlh hepinizin :119:

Aaaa deme kızz nedenki az az mı geliyor yoksa hiç olmadın mı hamile değilmisin yoksaa

Canım geçen Cuma bir iki damla geldi,adet oldum sandım...Sonra hiç gelmedi,birkaç gün sonra yine damla şeklinde geldi...:18:

Hamile olduğumu sanmıyorum ama yarın test yapıcam.Ve tatilde de iyi bir doktora gidicem,bıktım bu düzensizlikten

bende istanbuldayım anadolu tarafındayım
Bi kar yağdıki buraya lapa lapa bugün güneş çıktı eridi gitti hepsi

Nerede oturuyorsun sen canım bizim tarafta galiba

Aslen Elazığ lıyım canım ama doğma büyüme İstanbul
ayy insan ozluyo yaa kalin montu giyip ve botlari falannn
Ben de severim canım ama 15 dakikalık yoldan sonra sıcaktan çatlıyorum, aşağısı çok sıcak oluyo

Kızlar benim net kafayı yedi bazı msjlar 2-3 kez geliyor kusura bakmayınnn

kim basurmus kızlar hayırdır

selam kizlarrrrrrrrrrr
kankicanim sana ozel selammm
Hoşgelmişsen kimmiş bu özel kankeytan

Kız sus korkutma zaten korkuyormuş garibim pandik mandik yapma gözün sevem

Son düzenleme:

Amann tühh inşallah yerleşme kanamasıdır kız o öyle yorumlayalım bari
eğer hamile değilsen belli bi düzensizlk var inşallah kist felan yoktur bari canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…