walla bende yavas yavas acikmaya basladimmmmya ben cok acıktım yaaaaa
sohbet de konsatire olmıyorum ne yesem acaba?
kzılar eeeee daha daha nasılsınız bu gun?:44::44::44::44::44::44:
cok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya deli kuyuya taş atmış misali basur değilim diyorum ama bir milyon sağolsun bi söyledi herkes bana geçmiş olsun diyo
yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarrSaol kuşum biz de çok severiz seniiiiiBenim teyzem, dayılarım, kuzenlerim falan Hollandada oturuyor canım
Hollandada, Belçika da falan akrabalarım çok
Yakın sayılırız canımmm
kabızlık bendede var
evrenim foto çekicektim ama ofeliyacım sağolsun foto eklemiş baktın dime karlara canım
cümleten hosbulduuuuuuuuuuuuuk
walla bende yavas yavas acikmaya basladimmmm
ayy walla cokk guldumm cok yasa emiii berenimmmmm
yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarrolurmu olur walla dunyaaa kucukkkkk
kız senin yüzünden herkes beni basur sancak ben basur değilim bir arkadaş basurmuş burda bana önlem almamı söyledi kız ben değilim yane allah seni napsın
ya deli kuyuya taş atmış misali basur değilim diyorum ama bir milyon sağolsun bi söyledi herkes bana geçmiş olsun diyo
canım benimde adet zamanımda kanamam olmuştu bir damla damla gelmişti
adet oldum sanmıştım meğer yerleşme kanamasıymış
sen yinede bi test yap canım inşallah hamişsindir
Bizdede var güzelim bizdedee
Kronik hemdee
senin wcye çıkamama rekorun nee
Saol kuşum biz de çok severiz seniiiiiBenim teyzem, dayılarım, kuzenlerim falan Hollandada oturuyor canım
Hollandada, Belçika da falan akrabalarım çok
Yakın sayılırız canımmm
inan bende çok güldüm ya
ya biri basurum dedi herkes beren aaa geçmiş olsun beren senmisinbasur denmeye başladı yıkılıyorum gülmekten
kız senin yüzünden herkes beni basur sancak ben basur değilim bir arkadaş basurmuş burda bana önlem almamı söyledi kız ben değilim yane allah seni napsın
ah be cicoş ben çocukla depinirken sen sanmışım :26:valla herkes alsın önleminizi pandik yersiniz
ya ben cok acıktım yaaaaa
sohbet de konsatire olmıyorum ne yesem acaba?
kzılar eeeee daha daha nasılsınız bu gun?:44::44::44::44::44::44:
cok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 sene miiii:26::26::26: nerde yasiyorsun kizzzwalla ben normalde her sene kari gorurum ama bu sene ilk olduu daha kari gormedigim
canim walla hala guluyorummm
kizlarrr bu arada yarinnn kurbanimaaa bisilerr alacammmmm
walla bende yavas yavas acikmaya basladimmmm
ayy walla cokk guldumm cok yasa emiii berenimmmmm
yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarrolurmu olur walla dunyaaa kucukkkkk
inan bende çok güldüm ya
ya biri basurum dedi herkes beren aaa geçmiş olsun beren senmisinbasur denmeye başladı yıkılıyorum gülmekten
Evet ya insan ilk önce kendi derdine düşüyor valla inşallah kötü bir şey yoktur canımCanım keşke seninki gibi olsa ama değil biliyorum..:26:
Hislerim güçlüdür benim,hissetmiyorum hamilelik..
Şuan bebekten ziyade,kötü birşey çıkmasın diye dua ediyorum,inşaallah çıkmaz..:18: Sende dua et benim için canımm
Sağlık olsun da,bebek her zaman olur Allah'ın izniyle,sağlık olsun yeter..
benim 2gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?