Berenli Saatler :)

ya ben cok acıktım yaaaaa
sohbet de konsatire olmıyorum ne yesem acaba?
kzılar eeeee daha daha nasılsınız bu gun?:44::44::44::44::44::44:
cok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
walla bende yavas yavas acikmaya basladimmmm
ya deli kuyuya taş atmış misali basur değilim diyorum ama bir milyon sağolsun bi söyledi herkes bana geçmiş olsun diyo
ayy walla cokk guldumm cok yasa emiii berenimmmmm
Saol kuşum biz de çok severiz seniiiii Benim teyzem, dayılarım, kuzenlerim falan Hollandada oturuyor canım
Hollandada, Belçika da falan akrabalarım çok

Yakın sayılırız canımmm
yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarr olurmu olur walla dunyaaa kucukkkkk

şimdi ben geçmişi okumaya kalksam kesin siz bi 20 sayfa gitmiş olursunuz en iyisi geçmişi yarın okuyum

yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarr olurmu olur walla dunyaaa kucukkkkk

inan bende çok güldüm ya
ya biri basurum dedi herkes beren aaa geçmiş olsun beren senmisinbasur denmeye başladı yıkılıyorum gülmekten

kız senin yüzünden herkes beni basur sancak ben basur değilim bir arkadaş basurmuş burda bana önlem almamı söyledi kız ben değilim yane allah seni napsın

ya deli kuyuya taş atmış misali basur değilim diyorum ama bir milyon sağolsun bi söyledi herkes bana geçmiş olsun diyo

ah be cicoş ben çocukla depinirken sen sanmışım :26:valla herkes alsın önleminizi pandik yersiniz

kizlarrr bu arada yarinnn kurbanimaaa bisilerr alacammmmm

canım benimde adet zamanımda kanamam olmuştu bir damla damla gelmişti
adet oldum sanmıştım meğer yerleşme kanamasıymış
sen yinede bi test yap canım inşallah hamişsindir

Canım keşke seninki gibi olsa ama değil biliyorum..:26:

Hislerim güçlüdür benim,hissetmiyorum hamilelik..

Şuan bebekten ziyade,kötü birşey çıkmasın diye dua ediyorum,inşaallah çıkmaz..:18: Sende dua et benim için canımm

Sağlık olsun da,bebek her zaman olur Allah'ın izniyle,sağlık olsun yeter..

Saol kuşum biz de çok severiz seniiiii Benim teyzem, dayılarım, kuzenlerim falan Hollandada oturuyor canım
Hollandada, Belçika da falan akrabalarım çok

Yakın sayılırız canımmm

Evet cicim yakın sayılırız sen ailenin yanında mı okuyorsun_

ya ben cok acıktım yaaaaa
sohbet de konsatire olmıyorum ne yesem acaba?
kzılar eeeee daha daha nasılsınız bu gun?:44::44::44::44::44::44:

cok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy nolur yemek muhabbeti açmayın nolur yaaaaaaaaa kocama güzel görüneyim nolurrr 2 haftada verdiğim kiloları geri aldırtmayın banaaa

3 sene miiii:26::26::26: nerde yasiyorsun kizzz walla ben normalde her sene kari gorurum ama bu sene ilk olduu daha kari gormedigim

İstanbul'da yaşıyorum
kız şöyle 1 karış kar yok 3 senedir yaa 1 gün yağıyor işte dün olduğu gibi ama tutmuyıor ki hiç anca havada görüyoruz yere düşene kadar

Olur mu olur valla canım Rotterdam, Amsterdam ve Den haag da oturan akrabaların varsa
çok büyük ihtimal benim akrabalardır

Evet ya insan ilk önce kendi derdine düşüyor valla inşallah kötü bir şey yoktur canım

Çık çıkkk bence 2 gün değildirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…