Berenli Saatler :)

ofeliyacım güzelliğine güveniyorsun biliyoruzda bu saatte yemek haaaaa
kız ne guzelliyi yaaa acım diyorum sana saldırıcak bişey arıyorumdaaa senimi yesem acaba?
evrenim foto çekicektim ama ofeliyacım sağolsun foto eklemiş baktın dime karlara canım
istersen sileyım sen yenisini cek he?
walla bende yavas yavas acikmaya basladimmmm
bize gelde beraber yiyelim o zaman
ayy walla cokk guldumm cok yasa emiii berenimmmmm

yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarr olurmu olur walla dunyaaa kucukkkkk

inan bende çok güldüm ya
ya biri basurum dedi herkes beren aaa geçmiş olsun beren senmisinbasur denmeye başladı yıkılıyorum gülmekten
yemin ederim o kadar cok guldumkı az kaldı altıma yapacaktımmmmmm

Evet cicim yakın sayılırız sen ailenin yanında mı okuyorsun_

Evet tatlım ailemle kalıyorum

Ceydacım Maltepede erimiş haliyle bile oynanacak kadar kar var, beklerim bir daha yağdığı zaman

kız senin anlattıkların doğrumu ben çok korktum ya allahım yarabbim koru beni
ben hemen spora başlıyım bol su içiyim:26:

evet ya malesef sen domalma pozisyonunu alıyorsun doktorda parmakla muayene ediyor işte ay çok kötü rabbim o duruma düşürmesin

Yarın git güzelce bi kanda baktır ya kız iyi durdun ha yine sabrettin valla
2 hafta oldu herhalde günün geçeli demi?
İnşallah kist felan yoktur kasık ağrın var mı?

Canım sabretmek zorundayım,çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..

Birkaç ay önce yine böyle oldu,test yaptım hemde 7-8 defa,hepsinde pozitif çıktı,kanda baktırmaya gittim birkaç gün sonra,negatif çıktı,dünyam başıma yıkıldı o an..O yüzden güvenmiyorum o testlere..

Evet kasık,göğüs,bel her türlü ağrım var Belirtilerin hepsi var da,bebiş yok

İnşaallah yoktur kist falan,eksik etme dualarından..

ayyyy canimm bendee yaaa:26: bende iki gunde bir gidiyorum oda cok zorlaniyorum.... tam yarim bazen 45 dk kaliyorum wcde

İstanbul'da yaşıyorum
kız şöyle 1 karış kar yok 3 senedir yaa 1 gün yağıyor işte dün olduğu gibi ama tutmuyıor ki hiç anca havada görüyoruz yere düşene kadar

ahh keskeee bizdede oyle havada yagsada gorsekk diyorumm..... walla her mevsimin yerii ayriiii.. olmazsa olmuyoooo

kız ne guzelliyi yaaa acım diyorum sana saldırıcak bişey arıyorumdaaa senimi yesem acaba?

istersen sileyım sen yenisini cek he?

yemin ederim o kadar cok guldumkı az kaldı altıma yapacaktımmmmmm

beni gör beniiiiiiiiii
yıkılıyorum ya resmen herkes beni sandı ya

kız senin anlattıkların doğrumu ben çok korktum ya allahım yarabbim koru beni
ben hemen spora başlıyım bol su içiyim:26:

valla eşimin anlattığı bu oda şaşırmış eğil deyince napıcan demiş ....parmaklıcam muayene etcem demiş oda yürü len demiş çıkmış odadan

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
Dualarım seninle inşallah sağlığında bi sıkıntı yoktur bari beiş yoksa bile
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…