kız ne guzelliyi yaaa acım diyorum sanaofeliyacım güzelliğine güveniyorsun biliyoruzda bu saatte yemek haaaaa
istersen sileyım sen yenisini cek he?evrenim foto çekicektim ama ofeliyacım sağolsun foto eklemiş baktın dime karlara canım
walla bende yavas yavas acikmaya basladimmmm
bize gelde beraber yiyelim o zaman
ayy walla cokk guldumm cok yasa emiii berenimmmmm
yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarrolurmu olur walla dunyaaa kucukkkkk
yemin ederim o kadar cok guldumkı az kaldı altıma yapacaktımmmmmminan bende çok güldüm ya
ya biri basurum dedi herkes beren aaa geçmiş olsun beren senmisinbasur denmeye başladı yıkılıyorum gülmekten
bana doğru yıkıl yavrum ben tutarım seni
ah be cicoş ben çocukla depinirken sen sanmışım :26:valla herkes alsın önleminizi pandik yersiniz
Evet cicim yakın sayılırız sen ailenin yanında mı okuyorsun_
ayy nolur yemek muhabbeti açmayın nolur yaaaaaaaaa kocama güzel görüneyim nolurrr 2 haftada verdiğim kiloları geri aldırtmayın banaaa
İstanbul'da yaşıyorum
kız şöyle 1 karış kar yok 3 senedir yaa 1 gün yağıyor işte dün olduğu gibi ama tutmuyıor ki hiç anca havada görüyoruz yere düşene kadar
kız senin anlattıkların doğrumu ben çok korktum ya allahım yarabbim koru beni
ben hemen spora başlıyım bol su içiyim:26:
Yarın git güzelce bi kanda baktır ya kız iyi durdun ha yine sabrettin valla
2 hafta oldu herhalde günün geçeli demi?
İnşallah kist felan yoktur kasık ağrın var mı?
ayyyy canimm bendee yaaa:26: bende iki gunde bir gidiyorum oda cok zorlaniyorum.... tam yarim bazen 45 dk kaliyorum wcdebenim 2gün
İstanbul'da yaşıyorum
kız şöyle 1 karış kar yok 3 senedir yaa 1 gün yağıyor işte dün olduğu gibi ama tutmuyıor ki hiç anca havada görüyoruz yere düşene kadar
Bizdede var güzelim bizdedee
Kronik hemdee
senin wcye çıkamama rekorun nee
kız ne guzelliyi yaaa acım diyorum sanasaldırıcak bişey arıyorumdaaa senimi yesem acaba?
istersen sileyım sen yenisini cek he?
yemin ederim o kadar cok guldumkı az kaldı altıma yapacaktımmmmmm
Kız o günki kettle muhabbetinden uyarı aldım benn
la sen var ya adamı öldürrsün kız geberdim
kız senin anlattıkların doğrumu ben çok korktum ya allahım yarabbim koru beni
ben hemen spora başlıyım bol su içiyim:26:
Evet tatlım ailemle kalıyorum
Ceydacım Maltepede erimiş haliyle bile oynanacak kadar kar var, beklerim bir daha yağdığı zaman
evet ya malesef sen domalma pozisyonunu alıyorsun doktorda parmakla muayene ediyor işte ay çok kötü rabbim o duruma düşürmesin
15 günen sonunda kesip olucaktı ama cıktım sonunda
beren basurmusun gecmis olsun
valla eşimin anlattığı bu oda şaşırmış eğil deyince napıcan demiş ....parmaklıcam muayene etcem demiş oda yürü len demiş çıkmış odadan
Canım sabretmek zorundayım,çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..
Birkaç ay önce yine böyle oldu,test yaptım hemde 7-8 defa,hepsinde pozitif çıktı,kanda baktırmaya gittim birkaç gün sonra,negatif çıktı,dünyam başıma yıkıldı o an..O yüzden güvenmiyorum o testlere..
Evet kasık,göğüs,bel her türlü ağrım varBelirtilerin hepsi var da,bebiş yok
İnşaallah yoktur kist falan,eksik etme dualarından..
ay çok güldüm ya parmaklıcakmıvalla eşimin anlattığı bu oda şaşırmış eğil deyince napıcan demiş ....parmaklıcam muayene etcem demiş oda yürü len demiş çıkmış odadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?