Berenli Saatler :)

Vuslatım ben bayılıyorum sende beğenirsin inşaallah,kızartması daha güzel oluyo ama haşlamayı sevmiyorum ben

Bende kaçıyorum artık kızlar,Allah rahatlık versin hepinize,hayırlı geceler

Güzel canlarınızı sıkmayın hiçbirşey için,hadi öpüyom hepinizi

Allah'a emanetsiniz

net gitti sinir oldum yaaneyse kızlarr bende çıkıyorumm
önce mutfağa sonra yatağaiyi geceler hepinize

tamam canım gel beraber gidelim bende çıkayım artıkın sende allaha emanet ol hadi iyi geceler arkadaşlar sizle sohbet etmek güzeldi hoşçakalıın

iyi geceler kızlar bende kaçtım.Tatlı rüyalar

net gitti sinir oldum yaaneyse kızlarr bende çıkıyorumm
önce mutfağa sonra yatağaiyi geceler hepinize

tamam canım gel beraber gidelim bende çıkayım artıkın sende allaha emanet ol hadi iyi geceler arkadaşlar sizle sohbet etmek güzeldi hoşçakalıın

iyi geceler kızlar bende kaçtım.Tatlı rüyalar

iyi geceler kizlar ALLAH RAHATLIK VERSIN HEPINIZEEE

kızlarrr liseden arkadaşlarla toplandık kar topu oynadık 3 saat nasıl eğlendik anlatamam kahkahalar havada uçuşuyor ya inanılmaz moralim yükseldi ya çok mutluyum

ankara diz boyu kar kızlar dışarıda lapa lapa kar yagıyor herkesi sırayla yere yatırdılar tabi benide nasıl gülmekten ölüyodum ya süper bir gündü

nasıl stres attım kızlar anlatamam demek ki enerjik şeyler yapmak stres attırıyormuş ay full enerjikim ya

bu kadar neşenin üstüne karnım acıktı gidiyimde gazozumu alayım bide peynir ekmek alıyım kendime yiyim kilo kimin umrunda aşkım beni böyle beğeniyor hatta yemezsem kızıyor

Ayy maşaallah enerjinee

Kardan adam da yaptınız mı kız

Benim eşimde bana söz verdi,karda oynıcaz diye

Memlekete gitmeyi dört gözle bekliyorum

ohh ohh iyi enerji depolamışsın bereniiiimmm
aahh bizede uğrasada bizde oynasak doya doya kar topu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…