Berenli Saatler :)

ayy canımm bir çoraptan fazla giyemem ki ben çorabın üstüne patik bile giyemem sıtıntı basıyor

ben patik çok severim benim yaz kış ellerim ayaklarım hiç ısınmaz.

Berene mesaj attım bakalım nerede zilli pcsi geldi artık gelmesi lazım.Midesi bulanıyormuş berenin yatıyomış kızlar

canımm benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmeztek düşüncem ikimizinde sağ sağlim kurtulmamızz:18:

bendee daha kutu almadmm yaaa pazartesi yollaym diyrmdaa bilemedmm kutusuz olsaa nolrkiii

bilmiyorum ki canım bulamazsam kutusuz yollayacağım artık abim ptt çalışıyo ben kutuya koyarım orada dedi ama süslü püslü olmaz

bende bulmam lazım kutu koli ama yok

2 gün sonra 9 haftaya giricek canımerkek diye hissediyorum ama:26:

hayırlısı olur inş. ablam ya 2 oğlan 2 kız olur ne güzel

kızlar inanın sizin için yataktan kalktım geldim bir miğde bulantısı var bende çok fenayım

canımm benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmeztek düşüncem ikimizinde sağ sağlim kurtulmamızz:18:

O nasıl laf öyleee ablaa yakıştı mı şimdiii
Sağ sağlim bebişini kucağına alıcaksın, sağlıklı tatlı akıllı uslu bir yeğenimiz olcakkkk
ona ciciler alcazzz resimler isticezz seni sıkıştırıppppp ohoooooo

evet kuzum yaaa ama bak ben geldim kızlar yavaş yavaş dökülüyo

ben patik çok severim benim yaz kış ellerim ayaklarım hiç ısınmaz.

Berene mesaj attım bakalım nerede zilli pcsi geldi artık gelmesi lazım.Midesi bulanıyormuş berenin yatıyomış kızlar

yeni pc geldi ya heyecandan midesine vurmuştur
kıyamam ben ona nane limon içsin iyi gelir kızlar bende yavaş yavaş naşlayayım artık
öpüyorum hepinizi iyi geceleeerrr

yeni pc geldi ya heyecandan midesine vurmuştur
kıyamam ben ona nane limon içsin iyi gelir kızlar bende yavaş yavaş naşlayayım artık
öpüyorum hepinizi iyi geceleeerrr

keşke öyle olsaydı vuslatım
yediğim bir şey dokundu sanırım hiç iyi değilim kolonya elimde size yazıyorum

kızlar inanın sizin için yataktan kalktım geldim bir miğde bulantısı var bende çok fenayım

Geçmiş olsun kuzummmm nolduuuu sanaaaa
evet kuzum yaaa ama bak ben geldim kızlar yavaş yavaş dökülüyo

Evet evet geldi kızlar oleyyyyyy Bütün kızlarrr toplandıkkkkk

geldi geldi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah canım benim bu sefer korkuyorum:18: dua edin bana

Ablacğım olur mu öyle şey sende yaa niye öyle düşünüyorsun İnş. ikinizde sağ salim kurtulursunuz
sorma tatlım bendede bir miğde bulantısı ya yediğin bir şey dokunda sanırım ya

bence sana içemedğin birşey vurdu Gazoz

Geçmiş olsun kuzummmm nolduuuu sanaaaa

Evet evet geldi kızlar oleyyyyyy Bütün kızlarrr toplandıkkkkk

ah bebeğim ya bugün dışarda bir yemek yedim sanırım o dokundu çünkü biraz ekşi gibiydi sanki ya ama sonra düşündüm kesin o beni mahfetti

berencimm geçmiş olsunn kuzumm üşüttünmüü yoksaa nolduu dinlenseydnyaa tatlımm biz hep burdyzz

çok saol güzelim benim yediğim bir şey dokundu canım sanırım
sizlerle konuştukça daha iyi oluyorum ben annelik böyle bir şey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…