ayy canımm bir çoraptan fazla giyemem ki bençorabın üstüne patik bile giyemem sıtıntı basıyor
Benim kutu aldığım yer de çok uzak canım kar durmazsa gidemezsem kendim yapıcam kutumu artık
Bol süsle püsle acemiliğimi kapatırım sanırım
Kız olcak kızzz öyle hissediyorumAma vuslat abla ne isterse o olsun
bendee daha kutu almadmm yaaa pazartesi yollaym diyrmdaa bilemedmm kutusuz olsaa nolrkiii
Benim kutu aldığım yer de çok uzak canım kar durmazsa gidemezsem kendim yapıcam kutumu artık
Bol süsle püsle acemiliğimi kapatırım sanırım
Kız olcak kızzz öyle hissediyorumAma vuslat abla ne isterse o olsun
2 gün sonra 9 haftaya giricek canımerkek diye hissediyorum ama:26:
canımm benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmeztek düşüncem ikimizinde sağ sağlim kurtulmamızz:18:
Hediye paketleri süsler aldım büsürü ben de tatlım ama hediyeler bitmeyince paket yapamadım maleseff
Alacağım şey belli ama bulamıyorummmm istediğim gibisini
Anne burda ama yavrular dağıldı kuzummmm toparlaman lazım hepsiniii
Kızlarını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya hesabı
ben patik çok severim benim yaz kış ellerim ayaklarım hiç ısınmaz.
Berene mesaj attım bakalım nerede zilli pcsi geldi artık gelmesi lazım.Midesi bulanıyormuş berenin yatıyomış kızlar
n'abersinizz kızlaaarr
selam verip çıkıcam çok halsizim bugün gün boyu uyudum hala uykum var sersem gibiyim
yeni pc geldi ya heyecandan midesine vurmuştur
kıyamam ben ona nane limon içsin iyi gelirkızlar bende yavaş yavaş naşlayayım artık
öpüyorum hepinizi iyi geceleeerrr
bilmiyorum ki canım bulamazsam kutusuz yollayacağım artık abim ptt çalışıyo ben kutuya koyarım orada dedi ama süslü püslü olmaz
bende bulmam lazım kutu koli ama yok
Tatlım kutu şartı yok ki zaten zorlama kendini önemli olan düşünmek eğlenmek zaten
hayırlısı olur inş. ablam ya 2 oğlan 2 kız olur ne güzel
kızlar inanın sizin için yataktan kalktım geldim bir miğde bulantısı var bende çok fenayım
evet kuzum yaaa ama bak ben geldim kızlar yavaş yavaş dökülüyo
kızlar inanın sizin için yataktan kalktım geldim bir miğde bulantısı var bende çok fenayım
O nasıl laf öyleee ablaa yakıştı mı şimdiii
Sağ sağlim bebişini kucağına alıcaksın, sağlıklı tatlı akıllı uslu bir yeğenimiz olcakkkk
ona ciciler alcazzz resimler isticezz seni sıkıştırıppppp ohoooooo
canımm benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmeztek düşüncem ikimizinde sağ sağlim kurtulmamızz:18:
sorma tatlım bendede bir miğde bulantısı ya yediğin bir şey dokunda sanırım ya
Geçmiş olsun kuzummmm nolduuuu sanaaaa
Evet evet geldi kızlar oleyyyyyyBütün kızlarrr toplandıkkkkk
kızlar kutumu ben kendim yaptım
berencimm geçmiş olsunn kuzumm üşüttünmüü yoksaa nolduu dinlenseydnyaa tatlımm biz hep burdyzz
yeni pc geldi ya heyecandan midesine vurmuştur
kıyamam ben ona nane limon içsin iyi gelirkızlar bende yavaş yavaş naşlayayım artık
öpüyorum hepinizi iyi geceleeerrr
geldi geldi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canım benim bu sefer korkuyorum:18: dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?