Berenli Saatler :)

keşke öyle olsaydı vuslatım
yediğim bir şey dokundu sanırım hiç iyi değilim kolonya elimde size yazıyorum

ne yedin ki bitanem dokunacak:26:istifar ettirsen kendini rahatlarsın canım ya da nane limon iç canımm

inşallah canım benim bu sefer korkuyorum:18: dua edin bana
[/QUOTE]

Tabikiii tatlımmm etmez olur muyuzzzz sana da bebişine de miniklerine de dua edicezzzz

ah bebeğim ya bugün dışarda bir yemek yedim sanırım o dokundu çünkü biraz ekşi gibiydi sanki ya ama sonra düşündüm kesin o beni mahfetti

Ayyyy olabilir tatlımmmm ben de dışarıda yemek yiyince genelde kötü oluyorummmm
Yoğurt ye biraz canım rahatlar midenn

kızlar kutumu ben kendim yaptım

nasıl yaptın bakem

maşallahhhhhhhh canımm becerklii hatunnsunn:))benn sevmiyrmyaa süslü püslü şeylerii içimdende gelmedi yapmakk hazır bakcammm bulursam alcamm yoksaaa hediye paketlerii jelatinleri bu günlerr içinn dimii

bendede karton alışveriş poşeti var onu kaplamayı düşündüm sonra içine koysam nasıl olur ki ufff ya bulamıycam kutu kutusuz kaldım

ne yedin ki bitanem dokunacak:26:istifar ettirsen kendini rahatlarsın canım ya da nane limon iç canımm

vuslatım sosisli sandiviç yemiştim rus salatası sanırım ekşimişti
nane limon yapim ben iyisi sen beni boşver sen 2 canlısın kendini düşün

inşallah canım benim bu sefer korkuyorum:18: dua edin bana

Tabikiii tatlımmm etmez olur muyuzzzz sana da bebişine de miniklerine de dua edicezzzz

Ayyyy olabilir tatlımmmm ben de dışarıda yemek yiyince genelde kötü oluyorummmm
Yoğurt ye biraz canım rahatlar midenn[/QUOTE]

bir daha oraya gitmem asla
şu an kolonya kokluyorum o biraz rahatlattı melezim çok sağol allah razı olsun

nasıl yaptın bakem

bendede karton alışveriş poşeti var onu kaplamayı düşündüm sonra içine koysam nasıl olur ki ufff ya bulamıycam kutu kutusuz kaldım

mavi jelatinle kapladım üstüne tülle kapladım kırmızı sonrada kurdele ile bağladım

hepinizi çok çok öpüyorum kızlarr kendinize iyi bakınn
daha dayanamıyorum benn gözlerim gidiyorr
iyi geceleeerrrrr

tatlım gazoz bile içemicek durumdayım o kadar yani
canımm kusmayaa çalşsann yada mideni rahatlatıcakk bişey içsenn geçer belkii kız gazoz bile içesin yoksaa ciddii sıkntı varr

nasıl yaptın bakem

tatlımmm kutu şartmıki yaaa zatenn kargodadaa kutuluycaklarrr ayy amannn herşeyim tamamdaa kutu olayında üşendimm vallaa severmdee kutuları amaa yapmasını değil hazır alcamm olmazsaa anneme acndrırımm yapar bana bitaneeolmadı mecburen yaparmm

Ya kutusuz dağınık oluyo gerçi ben kırılıcak birşey almadım ama çok güzel kapladım hediyeleri inş. bulurum ya

Katili hiç mesaj atan oldu mu

kız sen delirdinmi öyle hediyeleri kargo kutusuna veripmi göndericem eccik süslü ya

kız sen delirdinmi öyle hediyeleri kargo kutusuna veripmi göndericem eccik süslü ya
berenimm hediyelerimm ayrı ayrı hediyee poşetlerindee sonraa bidee hediye kesesi gibi bişey diktimm tülden kurdela falan geçdimm hepsini onaa koyucammm iştee yetmezmi dahaa kutu alıymmı bilemyrmmkii

Yılbaşında flan oluyodu öyle cepten mesaj atıyolardı

ay tatlım koca kafalımıyım nee anlamadmm yada uykm geldi hala anlayamadmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…