ay insanın yavruları gelince nasılda neşesi artıyor durun yavrularım ben size çay koyim
vay be demek esas evladım tivitymişde haberm yokmuş ya hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmm
nasılsın
hosbulduk annecigimmm
cay icin tessekurler ama ben almiyim gazoz iciyorum...
anamin kiziyim
Ben de elektrik gelir gelmez hemen geldimmm annecikkkkk
Ohhhh çaylarda mis gibiiiii
Nasılsınız bakimmm fıstıklarrr
yavrum annende gazoz içiyor sizleri gazoza alıştırmayım diye size çay ikram ettim
alistim bile anacigim gazozumu iciyorum ilacsiz tabi
kız ben gazozun yanına bide ruffles yicemde ben cips yediğim an sivilce çıkıyor o yüzden ne zamandır yiyemiyorum
tamamm canımm öylee yaparım bende kurbanımaa hediyemi yolladım gubün ama eline geç ulaşabilirmişşyavrucum hediyeyi aldıktan sonra resimlerini çek bana faceden gönder ben buraya koyarım kuzum senin yerine olurmu
sess gelmişş buralaraa ohh beeeay benim yavrum benimi özlemiş bu gece burdayım kızçelerim evet ihmal ettim burayı ama inan şu pc yüzünden oldu herşey
kızlar yarın kayınvalideme yemeğe davetliyim dışarı çok soğuk enişteniz alcak beni acaba ne giysembu arada kayınvalideme borcam takımı aldım ay inşallah beğenir
amaaan ye gitsin bidahami gelecen dünyaya
yok tatlım kilodan filan korkmam ben almış başını götürüyo zatende sivilcede çıktımı gitmiyo bacım ya
tamamm canımm öylee yaparım bende kurbanımaa hediyemi yolladım gubün ama eline geç ulaşabilirmişş((
sess gelmişş buralaraa ohh beee
kızzz berennn sen nişanlı falan değildinn ne kayınvalidesii anlamadmmm benmii yanlş biliyorum acabaa
walla kendimi o kadar salmisimki hic ilgilenmiom ne sivilce nede biseyle kaslar desen recep ivedik gibi oldu en kisa zamanda kendimi toplamam lazim
benim kurbanımın hediyeleri yarın elinde
tatlım nişanlı değilimde 5 yıl çıktıgımız için son 1 yılda ailesiye tanıştırdı beni zaman zaman gidip geliyorum işte o zamanlardan bitanesi canım yarın yemeğe davetliyim
ohh ohh ne güzell kaynanaylaa kaynaşırsn işteeyaaa bnm kurbanımn adresi yüzünden geç gidebilirmişş biraz amaa bellide değil netten takip edicemm:)))
tatlım bu 4. gidişim oldugu için zaten ben yeterince kaynaştım çok seviyorum ya ben kaynanamı inşallah evlenincede severim
inşalahh canımm yaaa mutluluğunuz daim olur hemm sevgilinle hemde kaynanlaa:))benmkidee tanıştrmakk istiyo amaa erteliyorum benn erken diyee :18:
89luyumm canımm sevgilimde 88li 2 buçuk yılı geçti birlikteliğimiz amaa ortaokuldan arkadaşımm kendisi hemde üniversitedennerken derken sen sen kaç yasındasın ne kadardır birliktesiniz seninki kaç yasında bunların cevabını ver bakim ben annenim ben karar vericem
Offf netim gidiyo sürekliiiiii
Çok mağdurummmmmmm
89luyumm canımm sevgilimde 88li 2 buçuk yılı geçti birlikteliğimiz amaa ortaokuldan arkadaşımm kendisi hemde üniversitedennailelerdee tanıdıkk
mağdurumdaa mağdurumm çokk mağdurummyahşi cazibe izledysen bilirsinn simge
Offf netim gidiyo sürekliiiiii
Çok mağdurummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?