Berenli Saatler :)

Bilmem mi tatlımm bayılıyorum onaa Ben ondan da mağdurum amaaa Dağ başındayım, yollar kapalı,
araç yok elektrik varla yok arası, kargocu yokkk offf offff

mağdur güzel
elifimde gelicekti nerdeki dur mesaj atiyim

Nickimi değiştirip mağdurum yapcam zaten canım

evett canımm 23ümm sanırımm ayy yaşlanndımm yaaa

Kız ne yaşlanması daha ömrümüzün baharındayız ben de 89 luyum

ne yaşlanması kız en güzel yaşlarındasın en genç en şeker
nebiliyimm yaa halaa okumayaa çalşıyomyaa ondan sanrmmm
canım sen ne okuyodun?
ingilizce iktisattt paüde
ahh canımm yaaa nerdesin senn böyleee yaaa(bencedee değiştrr nickinii magdur güzel dahaa egzotikk:)))
melezcim şu tweeste bişi söyle yaşladım diyo

berencimm faceee dalmışımm yaaa unuttum biann burayıı cvaplar geciktii((

adama diyorumki bakın kutuya bişi olmasın ben çok özendim yaparken diyorum adam hiç dinlemiyor beni en son beyfendi siz beni duyuyormusunuz yoksa ben gidiyimmi dedim çektim gittim yurtiçi kargoya verdim aras kargoya sakın vermeyin hiç memnun kalmadım müşteri memnuniyeti sıfır

bende eccik faceye baktımdı

ya meltem eymene noldu
hadi serap 16 ve maviş cadını pc leri bozuk merve02 arada giriyo evrenimin kocası geldi elif geliyor vuslatım hamile yorgunluktan gelemiyor eslemliva tatilde ama meltem eymen nerelerde

Son düzenleme:

Dağdayım canım dağdayımmmm Yarın kuzenim gelcek, 10dakikalık yoldan nasıl alcam
kara kara düşünüyorum,, ne otobüs var ne taksii Hediyemi bile gönderemiyorum:26:

ay kargocuyla kavga ettim kızlar ya
hahaaa bendee kargocuyu kandırdım bugünnnnn
bende eccik faceye baktımdı
farkettimm iletiyi gördümaa sanki birii kafama taş attı hemen geldim burayaa
ya meltem eymene noldu
hadi serap 16 ve maviş cadını pc leri bozuk merve02 arada giriyo evrenimin kocası geldi elif geliyor vuslatım hamile yorgunluktan gelemiyor eslemliva tatilde ama meltem eymen nerelerde

kızz sen bukadar insanınn naptığını nerdenn biliyonn eslemlivaylaa evreniminn biliyom bi benn:26::26:

canım ben anneyim insan yavrusunun nerde oldugunu bilmezmi

Dağdayım canım dağdayımmmm Yarın kuzenim gelcek, 10dakikalık yoldan nasıl alcam
kara kara düşünüyorum,, ne otobüs var ne taksii Hediyemi bile gönderemiyorum:26:

kızz sen nerdesinn böylee ne otobüss ne taksi var diyosunn amaa heryerr kar yollarr buz haklısın sendee bidee dışarısı buzz gibi vallaaa

dışarısıda çok soğuktur:26::26::26:

kızz sen nerdesinn böylee ne otobüss ne taksi var diyosunn amaa heryerr kar yollarr buz haklısın sendee bidee dışarısı buzz gibi vallaaa

Evet kızlar acayip soğukk malesef, tepede olduğu için çok da rüzgar var:26:
Bütün yollar yokuş, hepsi de buz tuttu düşününyani halimi

İyi geceler bebişler

Hoşgeldin tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…