ya bişi anlatıcam ama gülüceksiniz anlatmıcam ondan şu an ben bile gülüyorum
hadii anlattttttttttttt kızzya bişi anlatıcam ama gülüceksiniz anlatmıcam ondan şu an ben bile gülüyorum
ayy bende günlük tutuyodum baktım anılık gibi oldu sonra baktım ne kadar aptalmışım diyip attım
yok canım çekiliş ile ilgili özel birşey sordum
hıhho makarna sizin bildiğiniz makarnalardan değil
anlatt kızz hadii merakmdan uyuyamamm benn hadiii
ya bişi anlatıcam ama gülüceksiniz anlatmıcam ondan şu an ben bile gülüyorum
Amin canımm,Allah razı olsun
Kızz benim katilim sen misin,öyle doğdu birden içime
gazozu unuttun ama
ozaman akşamları ve sabhları olmak üzere 10ar gazoz
ziyaretçimiz bile güldü kızlar
hadii anlattttttttttttt kızz
nasıl makarnaymşş canım yaa bizde tadınaa bakalımm olmazmıı
hangi makarnalardanmış
teşekkür ederim doktor hanım
hahaaa dememkii senmisinkii içinee yanlşmı doğmuşkii bilemedmm tammAmin canımm,Allah razı olsun
Kızz benim katilim sen misin,öyle doğdu birden içime
hahaaaa iyiki benm annem gibi inanmş numarası yapıp bi bardak suylaa gelmemiş annennntamam anlatıyorumya hani bediş okula sabah kalkamıyodu annesi uyandıramıyodu ya onu bedişte ayaklarını sallıyodu uyandı sansınlar die onu ama uyuyodu bende annem beni sabah okula kaldırınca ayaklarımı sallıyımda uyandım sansın dedim bediş yapıodu tutuyodu numara dedim benimki tutmadı annem demesinmi kalk çabuk yalancıktan ayaklarını sallamayı bırak die ay ne güldüm o zaman ben salak gibi bedişin numaralarını uyguluyodum yaaaaaa
çok komikmiş
tamam anlatıyorumya hani bediş okula sabah kalkamıyodu annesi uyandıramıyodu ya onu bedişte ayaklarını sallıyodu uyandı sansınlar die onu ama uyuyodu bende annem beni sabah okula kaldırınca ayaklarımı sallıyımda uyandım sansın dedim bediş yapıodu tutuyodu numara dedim benimki tutmadı annem demesinmi kalk çabuk yalancıktan ayaklarını sallamayı bırak die ay ne güldüm o zaman ben salak gibi bedişin numaralarını uyguluyodum yaaaaaa
Bende keciorenden ama fransaya gelin geldim
forum takipte dikkatimi çektiği için okudum gerçekten çok komik
hahaaa dememkii senmisinkii içinee yanlşmı doğmuşkii bilemedmm tammüzülmee tatlm insaoğluu beşer şaşar demişlerr
hahaaaa iyiki benm annem gibi inanmş numarası yapıp bi bardak suylaa gelmemiş annennn
Hahaa alemsin Berencim yaa
tamam anlatıyorumya hani bediş okula sabah kalkamıyodu annesi uyandıramıyodu ya onu bedişte ayaklarını sallıyodu uyandı sansınlar die onu ama uyuyodu bende annem beni sabah okula kaldırınca ayaklarımı sallıyımda uyandım sansın dedim bediş yapıodu tutuyodu numara dedim benimki tutmadı annem demesinmi kalk çabuk yalancıktan ayaklarını sallamayı bırak die ay ne güldüm o zaman ben salak gibi bedişin numaralarını uyguluyodum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?