Berenli Saatler :)

bendee yaa bayılırdımm helee ordaakii samimm sonraa kareteci adamn adı neydi baturalpmıydi saçınaa ölürdm o adamınn

kızz bunlar yemek yemeyee gitmiyomş orayaa adamı kesiyolarmş baksanaa

gidip gidip adamdan makarna istiyorlardır bence

Aa kesinleşti mi canım,hayırlı olsun inşaallah çokk sevindim onun adına,kucağına da almayı nasip etsin Mevlam

Darısı Mervemin Ceydamın Tivitimin tüm isteyenlerin ve benim başımaaa

kesinleşti derken miğde bulantısı olmuş kasıkları ağrıyormuş göğüs ucuna değermiyormuş 8 gün geçmiş hala adet olmamış bence kesin gibi eslemcim evet darısı isteyenlerin başınaa

çılgın bediş vardı bide ya resmen onun yaptıklarını okulda yapardım ya
ilahii berenn yaa eğlenceli kızsınn vesselamm

kızz inşallahh makarnaa istemişlerdir amaa bencee numarasını falan istemşlerdirrryakışıklı gülüşü güzell falann sonundaki istek makarnamı olurr

bendee yaa bayılırdımm helee ordaakii samimm sonraa kareteci adamn adı neydi baturalpmıydi saçınaa ölürdm o adamınn

kızz bunlar yemek yemeyee gitmiyomş orayaa adamı kesiyolarmş baksanaa

evet biraz öyleydi bize indirimde yapiydi

hmmm sanırım cafenin çok tutulmasının sebebi cümle içinde gizli

yani tabi bu da bayağı etkiliydi vardı :))

demek gülüşü güzeldi
birazdan sohbetide güzeldi dersen şaşırmam

evet o gülüşün içine bunuda katabilirsiniz.

çılgın bediş vardı bide ya resmen onun yaptıklarını okulda yapardım ya

ay hiç sorma yaaa Çılgın BEdiş resmen idolümüzdü
Aa kesinleşti mi canım,hayırlı olsun inşaallah çokk sevindim onun adına,kucağına da almayı nasip etsin Mevlam

Aminnnn canım benim

sağol canım bide ben bedişim derdim okuldaki kızlara herkesi örgütlerdim bir olay oldugunda hocalar beren nerde die sorarlardı hey gidi günler ya

kesinleşti derken miğde bulantısı olmuş kasıkları ağrıyormuş göğüs ucuna değermiyormuş 8 gün geçmiş hala adet olmamış bence kesin gibi eslemcim evet darısı isteyenlerin başınaa

aminnnnnnnnnnnnnn rabbim olmayanlaraa çocuk hasretylee ynanlaraada hayrlı evlatlarr nasip etsinn..

Nayır nolamaz napicim ben şimdi hediyesiz mi kaldımm:44:

bendee

ben günlükk tutamammki yazmaya üşenrm bide onu biri okuycak korkusuu yaşıyamamm hergünn

bizdee gidelim uyuyalım bariii

ayy bende günlük tutuyodum baktım anılık gibi oldu sonra baktım ne kadar aptalmışım diyip attım
yok canım çekiliş ile ilgili özel birşey sordum

hıhh o makarna sizin bildiğiniz makarnalardan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…