Berenli Saatler :)

bir sey dıyıl bıtanem.
Cok gecmış olsun allah korumuş senı cnım arkdşım.kendıne dıkkat et.inşllh gecer kısa surede acıl şiflar

tamam canım o zaman sende gel 3 lü bir buluşma yapalım daha güzel olur

[video=youtube;9WlBaHrspXg]http://www.youtube.com/watch?v=9WlBaHrspXg[/video]
kızlar bu lale devrinin jeneriği ne kadar güzelmiş yaaaa

Hoşbuldum kuzummm napıyosunnn
Gözün aydın tatlımmmm resimleri bekliyoruzzzz

şimdi şöyle bir durum var yarın full dışarda olucam abim alıcak kargoyu ama ben tembihledim zaten alışkın o peketi asla açmaz bende eve 9 gibi gelirim akşam 9 gibi gece eklicem resimleri bitanem

şimdi şöyle bir durum var yarın full dışarda olucam abim alıcak kargoyu ama ben tembihledim zaten alışkın o peketi asla açmaz bende eve 9 gibi gelirim akşam 9 gibi gece eklicem resimleri bitanem

Gece bekliyoruzzz resimleri artık tatlımmmm
Lale devrinin ilk bölümlerini nasıl izlerdimmm, ama bir dizi
bu kadar mı saptırılır Artık izlemiyorum

Beren'cim facebooktan sormuştun hediyelerini aldın mı diye, Ofeliya ile görüştük hediyelerimi henüz almadım. Kargo firmasından kaynaklanan bir hata nedeniyle elime yarın ulaşacak bilgin olsun Ayrıca ben de yarın göndereceğim hediyelerimi inş.

Gece bekliyoruzzz resimleri artık tatlımmmm
Lale devrinin ilk bölümlerini nasıl izlerdimmm, ama bir dizi
bu kadar mı saptırılır Artık izlemiyorum

ben hiç izlemedim canım diziyi ama jeneriği çok hoşuma gitti ya
tamam canım yarın gece resimleri atıcam
şimdi ben mutfaga gidiyorum sofrayı hazırlayım kuzey güneye az kaldı

tamam ceydacım bana ofeliya yolladım gitti kargo diyince bende soriyim dedim canım
bir an önce kavuşur inşallah hediyelerin sana

melezcim ceydacım kocaman öpüyorum sizi gece burdayım ama şimdi mutfak beni bekliyor

Güle güle fıstık, kolay gelsin

Melezcim seni de öptüm

Buakşam yokum maalesef, anneme gidiyorum kardeşim yarın dönüyor evine. Şehri dışında okuyor üniv. e malum tatil bitti

Kizlarrrr herkes katilinin kim olduğunu biliyormu?? Ben daha bilmiyorum cokda merak ediyorum.
Daha hediyelerimi Almaya'da cookkk var:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…