canım benim tabii ki senin hatan değil. Sen doğru adresi yazmışsın, kargo firması benim sistemde görünen eski adresimi yazmış yani hata onlarda. Beğenmez olur muym hiç, şimdiden çok teşekkür ederim.
Kazanın üzerinden 1 hafta geçti canım allah'a şükür daha iyiyim. Başım,kolum ve omuzum hala ağrıyor tabii ilaç kullanıyorum zaten doktor 1 ayda ancak geçer demişti. En çok sağ tarafıma yatmayı özledim :2:
bir sey dıyıl bıtanem.
Cok gecmış olsun allah korumuş senı cnım arkdşım.kendıne dıkkat et.inşllh gecer kısa surede acıl şiflar
vuslat ablamıı melezmiii kimkii ayy bilemedimm çatlıycammmm vallaaaaa ortadann ikiyeee
keşkeeeeee ayın 17sindee buluşsanızzda bendee gelsemm ankarayaa gelicemm 17 18 19undaa ordaymm pekk bilmyrm ankarayıı ama sora sora bulurdum sizii
Hu huuuuuuuu ben geldimmmmm
Katilim hediyeni alacakkkk çok yakındaaaa, çok heyecanlıyımmmmmm
hoşgeldin canımmmmmmm
yarın hediyelerimi alıyorum ben ya biliyomusun
Hoşbuldum kuzummm napıyosunnn
Gözün aydın tatlımmmm resimleri bekliyoruzzzz
şimdi şöyle bir durum var yarın full dışarda olucam abim alıcak kargoyu ama ben tembihledim zaten alışkın o peketi asla açmaz bende eve 9 gibi gelirim akşam 9 gibi gece eklicem resimleri bitanem
Gece bekliyoruzzz resimleri artık tatlımmmm
Lale devrinin ilk bölümlerini nasıl izlerdimmm, ama bir dizi
bu kadar mı saptırılırArtık izlemiyorum
Beren'cim facebooktan sormuştun hediyelerini aldın mı diye, Ofeliya ile görüştük hediyelerimi henüz almadım. Kargo firmasından kaynaklanan bir hata nedeniyle elime yarın ulaşacak bilgin olsunAyrıca ben de yarın göndereceğim hediyelerimi inş.
melezcim ceydacım kocaman öpüyorum sizi gece burdayım ama şimdi mutfak beni bekliyor
melezcim ceydacım kocaman öpüyorum sizi gece burdayım ama şimdi mutfak beni bekliyor
Güle güle fıstık, kolay gelsin
Melezcim seni de öptüm
Buakşam yokum maalesef, anneme gidiyorumkardeşim yarın dönüyor evine. Şehri dışında okuyor üniv. e malum tatil bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?