- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
bende yavastan gitsem iyi olacak
amaa benim sevgilim artık yanımdada değill çok sık görüşüyoruzz amaa olsun başka şehrde artıkk((sen kaç yıl beklyceksinkii?bidee bidee herkeslerr 20 yaşnda 21 yaşndaa evlenmişş benn evde kaldımm
kızlar ben çıkıyorummmmm öpüyorum sizi bol sohbetler diliyorum
bende yavastan gitsem iyi olacak
evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll
evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll
gitmiorumda bizim kalofer bozuktu...tamir ettiler simdide aksamlari kapatiyorlar ne saacmalik ya dondukDur kız daha gitme,sensiz olmazz
Meltem'e katılıyorum kesinlikle..Evlilik çok güzel bambaşka birşey,tabi doğru insanla birlikteyseniz..
Allah bekarlara hayırlı kısmetler versin,kıymet bilecek insanlarla karşılaştırsın
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yeter yahuu ne iştahmıs sizdekii :26:
Kızzz tiviti daha karpuz kesecektik nireye
Canım benim bende KPSSye giricem.Atanacam mı atanamayacam mı.Sonra nereye atanacam.Sevgilimin askerliği var işi var varda var
Bende 23 yaşındayım.26 yaşında falan anca evlenebiliriz
Canını sıkma beeeee
İyi geceler tatlım.Bende çıkıyorum kızlar iyi geceler
tiwiticiimm nereye kaçıyosun:96:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: korktum bi an
yokk herkes kendi bebeni buyutsun bakamam bennn kusura bakmayasinn
yaaa aslinda 24 banada cokk buyuk geliyoo baksanaa ondan sonrada 25:18: 25 oldun mu 30 yakinsin demek. canim ben evliyim bu yaz evlendim daha tap taze gelinim ama kocisimle ayriyiz malum ben danimarkada oda turkiyede kaliyo ins seneye tasinir yanima
yaaa katiliyorummm istahim okadar cokk acildikiii suann nereye baksam yemek goruyorumm
ayy seni cokk iyi anliyorumm tatlim yaa ben evliyim ama suan esimle ayriyiz walla herseyi birakip onun yanina gitmemek icin zor tutuyorum kendimi sabir etmeye calisiyorum sende dayan ins cabucak biter
maleseff kimse bilmiyoooooyaa bizim burdaki icli kofteler biraz farkli tam sizinki giib degil ama ben sizinkini cokkk seviyorummm kaynanam yapti yazin ve yemeye doyamadimm zaten hepsinide ben yedim diyebilirimm
İyi geceler tatlım.Bende çıkıyorum kızlar iyi geceler
Hayırlı geceler,tatlı rüyalar canımm
backwood iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
Hayırlı geceler,tatlı rüyalar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?