Berenli Saatler :)

bende yavastan gitsem iyi olacak

Kızzz tiviti daha karpuz kesecektik nireye

Canım benim bende KPSSye giricem.Atanacam mı atanamayacam mı.Sonra nereye atanacam.Sevgilimin askerliği var işi var varda var
Bende 23 yaşındayım.26 yaşında falan anca evlenebiliriz
Canını sıkma beeeee

evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll

ühühühüüüüüüüüüüü((doğru insan kısmı tamam sanırımm doğru zaman değill..o değildeee okadarr zaman sarılıp uyudum şimdi bi başımaa yatıyommm çok zorrrraynı sofradaa yemek yemek kısmı olmasada olurryemek yerken onaa küfretsen sana cevap vermezz..duyuyormuş ama konuşamıyrmuşş

evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll

Meltem'e katılıyorum kesinlikle..Evlilik çok güzel bambaşka birşey,tabi doğru insanla birlikteyseniz..
Allah bekarlara hayırlı kısmetler versin,kıymet bilecek insanlarla karşılaştırsın

yaaa bende 22 yaşndayımm ben okul biter bitmez evlencem artık evliyken hazrlanırım kpssyede napıyımm:))benimkisi bu yıl kpssye hazrlanıyoo kazansın işti askerlikti derken bnim okul biter inşallahh sevdiğimize kavuşuruzzz

Ahhhh ahhhhhh bende isterem evlenmek
İşte şartlar canım

Allah kavuştursun tatlım benimmm
Sende benim gibisin demek ki bende içli köfte canavarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…