Berenli Saatler :)

ayy canım kızlar nere kaçtı bilmiyorum uyuya kaldılar heralde.Benimde uykum var da ayak sürüyoum sen ne yapıyon

stvde türk filmi varda ona daldımm bennostalji türk fimi hastasıyım
benimde uykum geldi yatıcam birazdan belimde çok ağrıyorr

vuslatt ablamm hoşgeldinn nasılsınnnn iyimisinn ptt kargoylaa yolladımmm ablaaa

ptt ile yolladımdaa canımm daha öncede çok kargo yolladım pttylee hiç sorun çıkmamıştıı:26:

bende ptt ile yolladım tatlım hiç sorun olmamıştı.Sen ara sor bakalım yarın sana mesaj geldi mi telefonuna onu baz al bence sen

canlarımm yaa sizede veriyimm bi bakın barkod numarasını falan bendemi bi yanlşlk var acabaa yanlşmı anladmm barkod no kp01243408431 suçlu gibi hissettm kendimi biann

bende ptt ile yolladım tatlım hiç sorun olmamıştı.Sen ara sor bakalım yarın sana mesaj geldi mi telefonuna onu baz al bence sen

ablaa arayım soruyumm yarınn ama inşallah şubeye gtmem falan gerekmez kardeşime kız istemeye gitcezz belkii tamm belli değildee bizim telaşımz başladı annmlee koşturuyrmmm

canlarımm yaa sizede veriyimm bi bakın barkod numarasını falan bendemi bi yanlşlk var acabaa yanlşmı anladmm barkod no kp01243408431 suçlu gibi hissettm kendimi biann

bitanem şubeye geliş kaydı yapılmış kurbanına gitmemiş ki daha.

bende yakın diye ptt le yollıcaktım bugün adam sinir etti benio kadar uğraştığım paketimi açıp bakıcakmış
bende mng krgyla yolladım

ilaii ablaaa ben baktrmadım sordu kırılıcak bişey varmı akıcak falan parfum vs gibi dedii bendee yokk yokk kıyafet dedimm kandrdmm halbukii parfümm vardıı

bende yakın diye ptt le yollıcaktım bugün adam sinir etti benio kadar uğraştığım paketimi açıp bakıcakmış
bende mng krgyla yolladım

ben abime verdim o verdi sağolsun

ablaa arayım soruyumm yarınn ama inşallah şubeye gtmem falan gerekmez kardeşime kız istemeye gitcezz belkii tamm belli değildee bizim telaşımz başladı annmlee koşturuyrmmm

Hayırlı uğurlu olsun tatlım

vuslatt ablamm hoşgeldinn nasılsınnnn iyimisinn ptt kargoylaa yolladımmm ablaaa

ptt ile yolladımdaa canımm daha öncede çok kargo yolladım pttylee hiç sorun çıkmamıştıı:26:

hoşbulduk bitanemmmbende eşime sordum hangi kargo daha iyi diye mng dedi
bekarken eşim bana kargoyla çok hediye yollamıştı mng ile zamanında ulaşmıştı hepsi
aayyy inşallahh benim pakette sorunsuz ulaşır kurbancığıma

biz gündüz izledik onu abimle birkaç yerini kaçırdım ama güzeldi

canım ben kaç kere izlediğimi unuttum ezberledim lafları bileama yinede seyrediyorum hoşuma gidiyor bıkmıyorum

canımm ben bakıyrmm alıcıya teslimm edildii diyoo amaaaa

torbaya eklenmiş diyo bak en son yani yarın teslim edilecekler torbasına benimde öyle yazıyordu torbaya eklendi sonrada alıcıya verildi yazıyodu

loveables bakmasana gelsene tatlım muhabbete

torbaya eklenmiş diyo bak en son yani yarın teslim edilecekler torbasına benimde öyle yazıyordu torbaya eklendi sonrada alıcıya verildi yazıyodu

vallaaa canımm beynimm sulandıı kaç gündr kardeşimlee uğraşıyruzz yaaa bi parmağınaa yüzüğü taksaydık rahatlıycaktıkk

ilaii ablaaa ben baktrmadım sordu kırılıcak bişey varmı akıcak falan parfum vs gibi dedii bendee yokk yokk kıyafet dedimm kandrdmm halbukii parfümm vardıı

burdaki adam çok gıcıktıı illede açıp bakıcam dedi ya

tatlım nerden bakıyosun o takibe bende bakarım:26:

vallaaa canımm beynimm sulandıı kaç gündr kardeşimlee uğraşıyruzz yaaa bi parmağınaa yüzüğü taksaydık rahatlıycaktıkk

inş. tatlım hayırlısyla.Darısı benim abimlere bana inş.
Meraba hanımlarrr

burdaki adam çok gıcıktıı illede açıp bakıcam dedi ya

tatlım nerden bakıyosun o takibe bende bakarım:26:

sen bu sayfadan bakıyosun ablam MNG Kargo | 444 06 06 orada fatura numarasını yzıyorsun çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…