ayy canım kızlar nere kaçtı bilmiyorum uyuya kaldılar heralde.Benimde uykum var da ayak sürüyoum sen ne yapıyon
vuslatt ablamm hoşgeldinn nasılsınnnn iyimisinn ptt kargoylaa yolladımmm ablaaatweestiimm n'aber canımhangi kargoya verdin canım sen
ptt ile mi yolladın canım
stvde türk filmi varda ona daldımm bennostalji türk fimi hastasıyım
benimde uykum geldi yatıcam birazdan belimde çok ağrıyorr
vuslatt ablamm hoşgeldinn nasılsınnnn iyimisinn ptt kargoylaa yolladımmm ablaaa
ptt ile yolladımdaa canımm daha öncede çok kargo yolladım pttylee hiç sorun çıkmamıştıı:26:
ptt ile mi yolladın canım
bende ptt ile yolladım tatlım hiç sorun olmamıştı.Sen ara sor bakalım yarın sana mesaj geldi mi telefonuna onu baz al bence sen
canlarımm yaa sizede veriyimm bi bakın barkod numarasını falan bendemi bi yanlşlk var acabaa yanlşmı anladmm barkod no kp01243408431 suçlu gibi hissettm kendimi biann
bende ptt ile yolladım tatlım hiç sorun olmamıştı.Sen ara sor bakalım yarın sana mesaj geldi mi telefonuna onu baz al bence sen
bende yakın diye ptt le yollıcaktım bugün adam sinir etti benio kadar uğraştığım paketimi açıp bakıcakmış
bende mng krgyla yolladım
bende yakın diye ptt le yollıcaktım bugün adam sinir etti benio kadar uğraştığım paketimi açıp bakıcakmış
bende mng krgyla yolladım
ablaa arayım soruyumm yarınn ama inşallah şubeye gtmem falan gerekmez kardeşime kız istemeye gitcezz belkii tamm belli değildee bizim telaşımz başladı annmlee koşturuyrmmm
bitanem şubeye geliş kaydı yapılmış kurbanına gitmemiş ki daha.
vuslatt ablamm hoşgeldinn nasılsınnnn iyimisinn ptt kargoylaa yolladımmm ablaaa
ptt ile yolladımdaa canımm daha öncede çok kargo yolladım pttylee hiç sorun çıkmamıştıı:26:
biz gündüz izledik onu abimle birkaç yerini kaçırdım ama güzeldi
canımm ben bakıyrmm alıcıya teslimm edildii diyoo amaaaa
torbaya eklenmiş diyo bak en son yani yarın teslim edilecekler torbasına benimde öyle yazıyordu torbaya eklendi sonrada alıcıya verildi yazıyodu
loveables bakmasana gelsene tatlım muhabbete
ilaii ablaaa ben baktrmadım sordu kırılıcak bişey varmı akıcak falan parfum vs gibi dedii bendee yokk yokk kıyafet dedimm kandrdmm halbukii parfümm vardıı
torbaya eklenmiş diyo bak en son yani yarın teslim edilecekler torbasına benimde öyle yazıyordu torbaya eklendi sonrada alıcıya verildi yazıyodu
loveables bakmasana gelsene tatlım muhabbete
merabaaaa sevgiliii kurbanımmm
vallaaa canımm beynimm sulandıı kaç gündr kardeşimlee uğraşıyruzz yaaa bi parmağınaa yüzüğü taksaydık rahatlıycaktıkk
Meraba hanımlarrr
burdaki adam çok gıcıktıı illede açıp bakıcam dedi ya
tatlım nerden bakıyosun o takibe bende bakarım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?