Berenli Saatler :)

kızzz backwood varmıı adayınn seninn sevgilin faalannkardeşimm görücü usuluu istedi kendisi anne sen bul bana dedi anlaşrsak olurr dedii annemnde kafasında biri vardı tanıdık hem ailesii gitiik konştularr falan oldu gibii bakalımm yarın net belli olcak ona göre istemeye gitcezz görümcee olcammmm

tweety_yteewt nsılın canımmmmmmm

kız hmen trip yapma kopyaladım yapıştırdım sen yokdunkı......

hoş bulduk canım buluz super yakışmışşş bu arada
bugun bi trip atasim var
Kızlar buradan kar manzaraları size

süper yaaaa

kizlar ne kadar yavas ilerliyorsunuz ya banyoyu temizledim camasirlari katladim mutfagin cekmecelerini duzenledim gide gide 5 6 sayfami gittiniz

benn bilmiyorumm amaa banadaa vuslat ablaa gibi geldii bilemedimm tamm

demee öylee demeee fatmagülün abisi gibi oldummm

Ayy hayatımda hiç kargo göndermedim bakalım becerebilcek miyim..

Ya benim kutumda istediğim gibi olmadı,başka bi kutu yapıcam belkide,off netsem bilemiyom yaa:26::26:

Katilciğim sen kutusuz yapmışsın ya nasıl yaptın Senden kopya çekeyim,ikinci kutuda istediğim gibi olmazsa bende kutusuz yollıcam mecburen

eslemcimm bende ilk kez kargo gönderdimmkk bir ilki yaşattı bana

banane.. banane.. kurbanına sor kutusuz kabul ediyomu

tamam canım o zaman sende gel 3 lü bir buluşma yapalım daha güzel olur
kızzz berenn amaa ben ankarayıı hiç bilmiyomm kaybolursamm beni sevgilim alıyoo hep onlaa geziyommm bi bildiğim aştii:))))amaa bnide beklersenzz ayın 17sinde buluşalımmmm süperr olurr ofeliyayadaa uyarsaa tabiii

canımm yaa özentisizz oldu bnm paketimm hediyee kesesii diktimm üzerinde tweety resmii var tüllden büzmeli kurdelaylaa içinee koydum hediyelerimii büzdümm onuda bi poşete koydummm karggoyaa öyle verdimm kusuraa bakmaa pekk böylee janjanlı paketlerii becerememm benn amaa diktiğimm önlüğee bayılıcaksınn benn kendimede yapıyorumm şuandaaa aynısındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…