Berenli Saatler :)

Aman canım benim ya,varsın kutusuz olsun önemli değil ne olacak

Bende koskaca kutuyu kaplamasını beceremedim mesela,napıcam bakalım artık

Emek vermişsin,bu benim için en önemlisi,inan bana sıcaklığını hissettirmen yeter

Çok merak ediyorum valla çokda heyecanlıyım,bi an önce gelse de kavuşsam hediyelerime

ablaaa birii benimm sevgilimmm biliyomusunnn

Aaa ciddi misin,napıyo kızz seni mi kontrol ediyo

kızz sen kabull etcenmii kutusuzz yolladmyaa bana geri göndermeyesnn bunu kutuladaa göder nebicimm hediyee diyee
Ayy olur mu öyle şey güzelim,her türlü kabulüm merak etme sen,içini ferah tut Neler aldın kız bana

benmiyim kızz yokaabana göndericeksen kutu önemli değil tatlım yaa

Abla yaa söylersem Beren kızarsa diye korkuyom

Dün demişsin ya,Beren göndermeyen bikaç kişi yazınca,içinden iki kişi isterim falan demişsin galiba hatırlamıyom tam,benim olmamı ister miydin :26:

canımmm emekk amaa ne emekk varyaa bazzı yerlerini beceremedimm 5 kere söktümm diktimmm annemn kursunda hocasylaa annmdee yardım ettii süslemesindeki yazıları rakamları onlar kestiler amaa kullanrkenn beni hatrlarsınn umarım beğenirsinn diğer hediyeyee uğraşmadım pekk amaa önlüğee çokk uğraştmm gülee gülee kullannn inşllaahhhh
benmiyim kızz yokaabana göndericeksen kutu önemli değil tatlım yaa

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banaa senmii gönderdinkii yaaa off çatlıycamm kim olduğunu bileydimm keşkeee

ablaaa birii benimm sevgilimmm biliyomusunnn

ciddimisinn tatlımmseni gidi seniiiiii

canım bende çok kutu aradım bulamasaydım kutusuz göndericektimben kutumu iki hediye kaplığını birleştirim kapladım
ama halimi görseydin kutunun bi o tarafına bi bu tarafına geçip bantlamaktan başım döndü bence hiç uğraşma kutu şart değilki illede

Ben onu kullanmaya kıyamam kiii Off gelse de görsem ya çok heyecanlıyım

Bence sana Evrenim göndercek canım,Ceydada olabilir gibi geliyo,Ceydanın belli mi acaba kime göndereceği

Abla yaa söylersem Beren kızarsa diye korkuyom

Dün demişsin ya,Beren göndermeyen bikaç kişi yazınca,içinden iki kişi isterim falan demişsin galiba hatırlamıyom tam,benim olmamı ister miydin :26:

evt o kişileri beren biliyor aayy dayanamadım söylicem onlardan biri sendin zaten canım

Ayy olur mu öyle şey güzelim,her türlü kabulüm merak etme sen,içini ferah tut Neler aldın kız bana

hahaaaa iyii barii canımm sevndimmm gelincedee görrsün zatenn bitanee elbisee aldımm umarım olur bedeniii parfümm aldımm mutfak önlüğü diktimm hediye kesesi diktm sonraa bide takı aldım kolyee küpe yüzük takımm bukadarrcıkk beğenrmisin bilmyrm yaa çok riskli bu hediyee işi ben beceremem hiççsevgilimede hediyee almamm hiçç gideriz beraber beğenirr ben alırımm anlaştık böylee alıyozz hediyeyii birbirimize ufak tefek şeyler alıyz tabideesormaa canımm beni takip ediyoo çok merak ediyomşş ne konştuğumuzu falann aradaa bakıyoo böylee

Benim kutuyu bi görsen,Trendyolun koskoca kutusu Kocacım sağolsun kaplık aldı,bende kaplamaya çalıştım kapladım da ama işte içime sinmedi hiç,pimpirikliyim biraz herşey çok güzel olmalı..Kutu olmazsa neye koyabilirim sence peki?

Ayy hediyelerim içime sindi ama inşaallah oda çok beğenir:26:

Ben onu kullanmaya kıyamam kiii Off gelse de görsem ya çok heyecanlıyım

Bence sana Evrenim göndercek canım,Ceydada olabilir gibi geliyo,Ceydanın belli mi acaba kime göndereceği
canımm berenn senin kurbanınn hediyeleri hazırr yolluycak deyncee banaa yaa melez yadaa vuslat ablaa gibi geldi amaa off bilemyrmkii evrenmde olablrr bilmyrmm hiçç
evt o kişileri beren biliyor aayy dayanamadım söylicem onlardan biri sendin zaten canım

keşkee biride ben olsaydımm

olabilirdeee olmayabilirdeeee yorum yooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…