Berenli Saatler :)

mervecım bıtnem gece konuşuruz dızım başlıyor...öpüyorum fıstıkkk

Ofeliya'cım hediyelerini aldım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım Birazdan yüklüyorum fotoğrafları

merebayın hanımlar
ne hediyesi bunlar böyle
ne güzel mutlu etmişsiniz birbirinizi
hepiniz cicilerinizi iyi günlerde kullanın

hediyelerim geldi kızlar ya çok mutluyum o kadar güzel paketler o kadar özenli hazırlanmışki anlatamam ihtiyacım olan herşeyi almış melezgüzelim bluzlarım harika hele bilekliğim o kadar güzel ki bugün onla yatıcam annem paketleri saklıyor o kadar çok beğendi bir baktım gitmiş götürmüş odasınaaa ya kızlar çok mutluyum mutluluktan yazamıyorum hemen resimleri yüklüyorum yaaaaaaaaaamelezgüzelim çok teşekkür ederim hediyelerin için çok yaaaaaaaa

hadi bakalım canım.Darısı vuslat ablamla bana.Resimleri bekliyoruzzz

oo hayırlı olsun canım.Berende almış hediyelerini

sağol canım

Gözün aydın fıstık Melezgüzelimm kesene bereket tatlım

O kadar mutlu oldum ki mesajını alınca anlatamam tatlımm, deminden beri sırıtık
bi ifade oluştu yüzümdee Hediyerini güle güle kullan bitanem, beğenmene çokkkk sevindimmmm
Bi de kar yağmasaydı erkenden hazırlasaydım hediyeleri daha özenli olcaktı ama kusura bakma güzelim

sağol canım

Gözün aydın fıstık Melezgüzelimm kesene bereket tatlım

Çok saol tatlımm sen de hediyelerini güle güle kullan

canım annem diyoki bir kız bu kadarmı düzenli olur diyo biraz örnek al onu diyo harikaydı herşey ya hemen tuniklerimi giyip foto çekiyorum

benim pakette kurbancığıma ulaşmış tel. konuştuk tweestimle kardeşinin sözü olucakmış telaşları olduğu için fotoları geç ekleyebilir
beğenmez diye korkuyorum inşallah beğenirr yaa:18:

Ofeliya'cım hediyelerini aldım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım Birazdan yüklüyorum fotoğrafları
cnım arkadaşım gule gule kulln .bıtnem kutu bulmadım kusura bkm kuşumm
canım annem diyoki bir kız bu kadarmı düzenli olur diyo biraz örnek al onu diyo harikaydı herşey ya hemen tuniklerimi giyip foto çekiyorum

berenım gule gule kulln anacımresileri beklıyorummm
melez kesen bereket kuşum

bu arada ben kargo şirketimden çok memnun kaldı kızlarr
dün verdim bugün eline ulaştı şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…