Ofeliya'cım hediyelerini aldım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşımBirazdan yüklüyorum fotoğrafları
Nilüü gel buradayım yavrimm
hediyelerim geldi kızlar ya çok mutluyum o kadar güzel paketler o kadar özenli hazırlanmışki anlatamam ihtiyacım olan herşeyi almış melezgüzelim bluzlarım harika hele bilekliğim o kadar güzel ki bugün onla yatıcam annem paketleri saklıyor o kadar çok beğendi bir baktım gitmiş götürmüş odasınaaaya kızlar çok mutluyum mutluluktan yazamıyorum hemen resimleri yüklüyorum yaaaaaaaaaa melezgüzelim çok teşekkür ederim hediyelerin için çok yaaaaaaaa
hadi bakalım canım.Darısı vuslat ablamla bana.Resimleri bekliyoruzzz
oo hayırlı olsun canım.Berende almış hediyelerini
hediyelerim geldi kızlar ya çok mutluyum o kadar güzel paketler o kadar özenli hazırlanmışki anlatamam ihtiyacım olan herşeyi almış melezgüzelim bluzlarım harika hele bilekliğim o kadar güzel ki bugün onla yatıcam annem paketleri saklıyor o kadar çok beğendi bir baktım gitmiş götürmüş odasınaaaya kızlar çok mutluyum mutluluktan yazamıyorum hemen resimleri yüklüyorum yaaaaaaaaaa melezgüzelim çok teşekkür ederim hediyelerin için çok yaaaaaaaa
sağol canım
Gözün aydın fıstıkMelezgüzelimm kesene bereket tatlım
O kadar mutlu oldum ki mesajını alınca anlatamam tatlımm, deminden beri sırıtık
bi ifade oluştu yüzümdeeHediyerini güle güle kullan bitanem, beğenmene çokkkk sevindimmmm
Bi de kar yağmasaydı erkenden hazırlasaydım hediyeleri daha özenli olcaktı ama kusura bakma güzelim
Çok saol tatlımm sen de hediyelerini güle güle kullan
hadi bakalım canım.Darısı vuslat ablamla bana.Resimleri bekliyoruzzz
canım annem diyoki bir kız bu kadarmı düzenli olur diyo biraz örnek al onu diyo harikaydı herşey ya hemen tuniklerimi giyip foto çekiyorum
canım annem diyoki bir kız bu kadarmı düzenli olur diyo biraz örnek al onu diyo harikaydı herşey ya hemen tuniklerimi giyip foto çekiyorum
cnım arkadaşım gule gule kulln .bıtnem kutu bulmadım kusura bkm kuşummOfeliya'cım hediyelerini aldım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşımBirazdan yüklüyorum fotoğrafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?