kalıyoo kızz kalıyooo hele bi evinee gitsinn gelsinn yanımaaaa amann en baştann başlıyomm yontmayaaa amaa her dedğimi yaparr zavallımm sesini çıkarmazdaa inşallahh köprüyü geçenee kadar değildirr bu huyuu
kızzz niyee dedrtmiyosunn ablaa diyee kızsanaaaa ablaa desin olrmu öleee çok var aranzdaa
hahaahaaaaa yaşlanmışımm benn yaaa benm erkek kardeşim 90lı
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSINKızlar ben çıkıyorum artık,kocam kımıldamaya başladı,uyandırmıyım daha fazla ses edip
İyi geceler,Allah rahatlık versin hepinize
Allah'a emanet olun
yaslanmak degilde ben sana ablalik tasliyordum yakalıyoo kızz kalıyooo hele bi evinee gitsinn gelsinn yanımaaaa amann en baştann başlıyomm yontmayaaa amaa her dedğimi yaparr zavallımm sesini çıkarmazdaa inşallahh köprüyü geçenee kadar değildirr bu huyuu
kızzz niyee dedrtmiyosunn ablaa diyee kızsanaaaa ablaa desin olrmu öleee çok var aranzdaa
hahaahaaaaa yaşlanmışımm benn yaaa benm erkek kardeşim 90lı
İyi geceler kızlarrr ben bi fasıl daha uyumaya çalışayımm öpüyorum siziii
Bizimki hiç olumsuz gelişme göstermedi sağolsun, hep ilerleme gösterdi
Ama ben ilgi arsızı olduğum için bana hep az geliyo. Şunu yapmazsa odunluktan
romantikliğe terfi ettirmem hiç
Eki Görüntüle 343002
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN
yaslanmak degilde ben sana ablalik tasliyordum ya
kızlr hedıyelerrım geldı
canım rkadaşım emelcım cok ama cok teşekkur ederım kuzucugum.hedıyeler super hele o ablanın ördüyü şpkaya bayıldım.kesene bereket guzel arkdşımmm
benn gördümm resmleriniiii tatlımm benm hediyemdee bugün gelicek elimee sanrımm katilimm vuslatt ablaa böyle katilee can kurbannnnmng kargodan msj attılar çünküüü
kızlr hedıyelerrım geldı
canım rkadaşım emelcım cok ama cok teşekkur ederım kuzucugum.hedıyeler super hele o ablanın ördüyü şpkaya bayıldım.kesene bereket guzel arkdşımmm
hadı kuzum senınde gozun ydın ..resimleri bekliyorum cnıkoooobenn gördümm resmleriniiii tatlımm benm hediyemdee bugün gelicek elimee sanrımm katilimm vuslatt ablaa böyle katilee can kurbannnnmng kargodan msj attılar çünküüü
gözünaydın canımdarısı hediyesini almayanların başına
tatlım nicki ne katilinin ismini yazmışsında:26:
bu arada benm kurbancığım sakın beni deşfre etme ismimi verme tatlım olurmu:18:
kızz alahh senii napmasınn benimkiininn yaptıklarınınn yanndaa bu nekii bigünn fotolarımızı koyucamm burayaa hepinz bana kızcaksınz bunamı odun diyosun diyeeeyaparr canım yaparr yaptrmasını bil sen heleeee
hadı kuzum senınde gozun ydın ..resimleri bekliyorum cnıkoooo
nbr ablacımmmm cok sagol bıtnaemmm.maxıcadı benım ktılımmmm
cok sagol şekerimOfeliyacımmm gözüm aydınnnnnnn canımmm
Oraya gelirsem böyle yaparım sana heeeeeeee
Ne demeye çocuğa odun diyon kız o zamannnnn
Benimkinin bünyesine ters böyle şeyler tatlım malesef,
alerji falan yapar mazallah
bence bula bılırsın ablacım...iyiyim tatlımmsoruyorum kii eleye eleye katilimin kim olduğunu bulmaya çalışıyorumm
cok sagol şekerim
bence bula bılırsın ablacım...
geriye melezgüzel, ceyda,eslem bide evren kaldı
acabaaa hangisiiiii:26:
meleziimm söylesene kurbanını nasılsa yolladın hediyeni
haydi söyle söyle söyleee
Kız çatlatma sakın göbüşü bebek kaçmasınnn
Bugün elinde olcak zaten tatlım kurbanımın, 1-2 saatcik kaldı en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?