evliyimmm ama bekarda sayilirim suan ikisi karisikk anlicagin
ne harcligi kizzz bayram mi kii harcik verecemmmotur kizz asabimii bozmaaaa cokk fenaaa yaparimmmm ben ablayimmm rahat olunnnnnn
evliyimmm ama bekarda sayilirim suan ikisi karisikk anlicagin
ne harcligi kizzz bayram mi kii harcik verecemmmotur kizz asabimii bozmaaaa cokk fenaaa yaparimmmm ben ablayimmm rahat olunnnnnn
Bende 88liyim
Bende 88 liyim bende 88 liyim
kızzz bakıyomda havaya girdin hemennn gelirsem yanına abla mabla dinlmemem
annneeeeeeeeeeeeeeeeee babaaaaaaaaaaaaaaaa aplamm benii dövüyoooooooooooooo
Canım kardeşimmm
canım aplam bitanecik aplamm aplalarımn içinde en çok seni seviyomm evrenm aplayı hiç sevmiyom o beni hep dövüyoo
canım aplam bitanecik aplamm aplalarımn içinde en çok seni seviyomm evrenm aplayı hiç sevmiyom o beni hep dövüyoo
seni gibi agustos bocegii seniiiiiiiiHangi ay hangi ay
Ben Ağustos
Bende Eylüllllllllllllll
bendee bendeee ayy ne guzelll 88lilerli gormekk kizlarr kacinci ayda dogdunuz bakem
Evrenim pintilik yapma kız
Harçlık isteyenler bana gelinn bana gelinn,ne kadar lazım söyliyin bakim
Eki Görüntüle 311550
Ayy zenginlikte bambaşka bişey canımm
Eki Görüntüle 311550
malı mülkü neyleyelim gönüller zengin olsun yeterkiii:))şeyy ordaann 3-5 yüzlük banaa yeterr
aşk olsunn yaaa:)))evrenn kıss bu ne yalaka cıktı
benii sizzz yarattınızz dememişsinn ama olmassssseni gibi agustos bocegii seniiiiiiii
seni gibi eylul kizi seniiiiiii
kizlar sonuc olarak ablaniz benimsizlere laik olmaya calisacammm sagolun varolun kardescizlerim benimmmm
seni gibi agustos bocegii seniiiiiiii
seni gibi eylul kizi seniiiiiii
kizlar sonuc olarak ablaniz benimsizlere laik olmaya calisacammm sagolun varolun kardescizlerim benimmmm
Eki Görüntüle 311550
evrenn kıss bu ne yalaka cıktı
Ben kardeşimi dövdürtmem
Kızarım ben onlara aplam sen üzülme
Hahaa,diyebilirsin canımcım
hosstttttttt kizdirmayinn beniiiiiii:95::95::95::95: hepinizi simdi falakaya yatiririm gorursunuz soz dinleyinnnn sunun surasinda ablayiz
tweest yalakaligi birak gebertirim simdii seniiiiiiii.. eslemm getirme beni orayaa paraymisss ver sunlarii banaaa.. ahh meltemm bunlarla basa cikmak zor ama ben adam ederim hepiniziiii ozelliklede seni dilayyy ablaniz benemmmm okaderrrr ve nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?