Kızzz benim okul bitti.Yüksek lisans yapıorum ben
Bu yıl KPSS ye giricem işte
murat gilin damindan atlayamadimliralarim döküldü toplayamadim lorke lorke lorke lorke hanimey lorke lorke lorke lorke lorke delale lorkeeeee makaram sari baglar kiz soyler gelin aglar makaram sari baglar le kiz soyler gelin aglar niye ben olmusmuyem lo asyem karalar baglar liliililililiili teeeeeeeeeeeey tey tey tey cane cane caneeeeeeee iste meydaneeeeeee iyi gunun dostu dar gunde haneeee kotu gunde haneeeeeeeeeee dama cikmis bir guzel deliloy deliloy kurbanee damin etrafin gezer deliloy deliloy heyraneeeeeee 1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 14 mumdur bana bir bade doldur bu ne guzel bir gundurrrrrr haninaaaaaaaaaaaaaa
murat gilin damindan atlayamadimliralarim döküldü toplayamadim lorke lorke lorke lorke hanimey lorke lorke lorke lorke lorke delale lorkeeeee makaram sari baglar kiz soyler gelin aglar makaram sari baglar le kiz soyler gelin aglar niye ben olmusmuyem lo asyem karalar baglar liliililililiili teeeeeeeeeeeey tey tey tey cane cane caneeeeeeee iste meydaneeeeeee iyi gunun dostu dar gunde haneeee kotu gunde haneeeeeeeeeee dama cikmis bir guzel deliloy deliloy kurbanee damin etrafin gezer deliloy deliloy heyraneeeeeee 1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 14 mumdur bana bir bade doldur bu ne guzel bir gundurrrrrr haninaaaaaaaaaaaaaa
li li li li li li li li
aplammm kac yasındaaydın sen
ben cikiyorum hepinize hayirli geceler ALLAH RAHATLIK VERSINNNNNNNN
89 lumusunnn canım
ben cikiyorum hepinize hayirli geceler ALLAH RAHATLIK VERSINNNNNNNN
24 üme giricemmm
Yoksa ben senden büyükmüyüm
offf offffffff bak ben daha acınası durumdayım işteee:)))
24 üme giricemmm
Yoksa ben senden büyükmüyüm
hahahaha evettttttttben 22
hahahaha evettttttttben 22
kizlarrr ablanizzz burdaaa sizinnnsanirim suan en buyuk benem
kizlarrr ablanizzz burdaaa sizinnnsanirim suan en buyuk benem
Sen kaçıncı sınıftasın canım
ohaaa ohaaa sen benden büyükmüsünn:)))ozamannn benim aplamm ollllllllllll yolurrrrr
Kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?