Berenli Saatler :)

Aaaaaaa daha yolun başındasın kızzzzzz dur daha

yalnızlığı ben de severim.hani her gün birinin evine oturmaya gidenler var ya hayret ediyorum onlara.arada bir olunca güzel olur

Ay evet ya iki dakika bile evinde oturmayan kadınlara şaşırıyorum
Kapı kapı gezme arayan.Otur işte evinle ilgilen
Tabi hep yalnızlıkta iyi değil ama işt gurbtte olunca

Çok çok ıyı olur.
bugun eski nişanlımın beni boynuzladığı kızla duğun fotolarını gordum...

Ayyyy şu aldatan insanlardan nefret ediyorum.İnş aldatanlarda aldatılırda görür günlerini.
Canım boşver sen adi pislik herifiiiiiii üzülmeye değmezzzzz

Çok çok ıyı olur.

Ayy gerçekten mi canım yaa
Uyy çok hassaas bir durum
Sen bunları görüp hüzünlendin mi yoksa
Salla gitsin boşver yaaa

Ayyyy şu aldatan insanlardan nefret ediyorum.İnş aldatanlarda aldatılırda görür günlerini.

ya o değilde niye aldatırsın be kardeşim kızdan ayrıl sonra naparsan yap neden aldatıyosunki

sen istediğin şarkıyı seç biz dinleriz.

hıım afiyet olsun.şişlik için de 5 i bir arada çaylar var ya onlardan iç.4 saat sonra şişlik falan kalmaz

canım evde muz varmı? miğde yanmasına çok iyi gelir çok geçmiş olsun canım bu arada bayılırım turşuya ya
soda içtim şimdi işe yarar
bırak beni yaşlı dedelere bile yer vermiyorlar.bazı değerlerimizi kaybediyoruz galiba
kesinlikle öyle
Çok çok ıyı olur.

ben olsam bakmazdım boşver seni boynuzladına göre pisligin tekiymiş

ya aslında onun için uzulmedim. Aradan 4 yıl geçti. O mutlu evlendi kendi halime bakıp uzuluyorum. Benim bırak evliliği hala hayatımda kimse yok. 4 yıldır olmuyor. çok istiyorum ama olmuyor.

ya aslında onun için uzulmedim. Aradan 4 yıl geçti. O mutlu evlendi kendi halime bakıp uzuluyorum. Benim bırak evliliği hala hayatımda kimse yok. 4 yıldır olmuyor. çok istiyorum ama olmuyor.

neden olmuyor senmi beğenmiyorsun talipleri yoksa içinemi kapandın

Ay aynen ya şimdi bide modaymış gibi oldu bu aldatmak illeti
Çok kötü bir durum Rabbim kimsenin başına vermesin

Canım mutlaka seninde kısmetinde biri vardır.Zamanı gelince seni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…