sende genceciksin daha 27 sin yasen küçükmüşsün bayaa canım senden 7 yaş büyükümm:)ne yaşlanması ooo daha yaşayacağın çok şey 20 yaş ne ki
ahh canım ne kötü bir şey yolun başında öğrenmişsin şanslı saymalısın kendini.senin için daha güzel bir kapı açılacak buna inan.
yok canımm 30 a ne kaldı şurda:)
evet canım profilimdeki benim kızım güzel iltifatların için çok teşekkür ederiz.
aynı fikirdeyim canım öyle kadınların çok boş zamanı var demek ki ben zaman yetişemiyorum valla dershaneye git, ders çalış, evle ilgilen,kızımla ilgilen derken bir bakmışım gün bitmiş.
:128::128:
kendine acıma canım bu en kötü bir duygu.üzülme sakın bak sağlıklısın gençsin sen mutlu olacaksın iyi insan çıkacak karşına buna inan Allah sığın yapan bulur mutlaka.
valla uzun zamandır böylr sohbet etmedim
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Babamda 10 Mart'ta doğmuşşşşşş
Yavrimmmmmmmm
Hoşbuldukknasılsınızz okuduğum kadarıyla herkes iyi süper muhabbet var
Gerçektn mi
Senin doğum günün ne zaman?
hepsini okudunmu kız
iyiyiz canım sohbet akıyor işte sen nasılsın
söyle yavrimah ah çamaşırı asmam lazım kızlar bu önemli ben gidip gelicem öptüm hepinizi
göz gezdirdim hemen böyleeiyiyim bendee canım sıkılıyo ama
evet canım kızım 2,5 yaşında sağolasın.ana sınıfı öğretmeniyim.nişanlı iken kazandım üniversiteyi yerleştirme sonucunu öğendiğimden 1 haftalık evliydim.kızıma son sınıfta hamileydimKüçük kızın mı var canım Rabbim bağışlasın ne dersanesi
Öğretmen misin yoksaa
Daha koskoca 3 yıl var canımm
Her yaşın ayrı bir güzelliği var diyolar
Ewt canımmHatta teyzemin eşide 10 MArt'ta doğmuş
Ben 26 eylül'de
ya kızçeler sizi bırakmak istemiyorum ama çamaşırı asmam lazım evi toplamam yemek yapmam lazım öpüyorum hepinizi gece burdayım hebir yere kaybolmayın sohbete devam
ya kızçeler sizi bırakmak istemiyorum ama çamaşırı asmam lazım evi toplamam yemek yapmam lazım öpüyorum hepinizi gece burdayım hebir yere kaybolmayın sohbete devam
canın mı sıkılıyor gel bana yardım et o zaman bakim çamaşırı sen as bende evi toplim
evet canım kızım 2,5 yaşında sağolasın.ana sınıfı öğretmeniyim.nişanlı iken kazandım üniversiteyi yerleştirme sonucunu öğendiğimden 1 haftalık evliydim.kızıma son sınıfta hamileydimmezun oldum 3 hafta sonra kızım doğdu 2 yıl kızıma baktım kimseye güvenemedim.şimdi karar verdim kppssye hazırlanmaya.bir akrabam bakıyor kızımı.ben de dershaneye gidiyorum:)
3 yıldan düştü biraztabiki her yaşın ayrı güzelliği var.neşeliyim çocuk gibiyim zaten ana sınıfı öğretmeniyim özelliklerim mesleğimle örtüşüyor:)
sende genceciksin daha 27 sin ya
valaha bende
evet canım kızım 2,5 yaşında sağolasın.ana sınıfı öğretmeniyim.nişanlı iken kazandım üniversiteyi yerleştirme sonucunu öğendiğimden 1 haftalık evliydim.kızıma son sınıfta hamileydimmezun oldum 3 hafta sonra kızım doğdu 2 yıl kızıma baktım kimseye güvenemedim.şimdi karar verdim kppssye hazırlanmaya.bir akrabam bakıyor kızımı.ben de dershaneye gidiyorum:)
3 yıldan düştü biraztabiki her yaşın ayrı güzelliği var.neşeliyim çocuk gibiyim zaten ana sınıfı öğretmeniyim özelliklerim mesleğimle örtüşüyor:)
Ohh ohh maşallah topluca sülalecek 10 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?