Berenli Saatler :)

sende genceciksin daha 27 sin ya

ya kızçeler sizi bırakmak istemiyorum ama çamaşırı asmam lazım evi toplamam yemek yapmam lazım öpüyorum hepinizi gece burdayım he bir yere kaybolmayın sohbete devam

Küçük kızın mı var canım Rabbim bağışlasın ne dersanesi
Öğretmen misin yoksaa
evet canım kızım 2,5 yaşında sağolasın.ana sınıfı öğretmeniyim.nişanlı iken kazandım üniversiteyi yerleştirme sonucunu öğendiğimden 1 haftalık evliydim.kızıma son sınıfta hamileydim mezun oldum 3 hafta sonra kızım doğdu 2 yıl kızıma baktım kimseye güvenemedim.şimdi karar verdim kppssye hazırlanmaya.bir akrabam bakıyor kızımı.ben de dershaneye gidiyorum:)
Daha koskoca 3 yıl var canımm
Her yaşın ayrı bir güzelliği var diyolar

3 yıldan düştü biraz tabiki her yaşın ayrı güzelliği var.neşeliyim çocuk gibiyim zaten ana sınıfı öğretmeniyim özelliklerim mesleğimle örtüşüyor:)

ya kızçeler sizi bırakmak istemiyorum ama çamaşırı asmam lazım evi toplamam yemek yapmam lazım öpüyorum hepinizi gece burdayım he bir yere kaybolmayın sohbete devam

Sana kolay gelsin beren..........

canın mı sıkılıyor gel bana yardım et o zaman bakim çamaşırı sen as bende evi toplim

Ay ben geleyim yardıma istersen sevrim ev işi yapmayı çamaşır asmayı

Aaaayy gerçekten miii çok ilginç canım
Ve seni takdir ediyorum bırakmamışsın
Tebrikler.Rabbim zihin açıklığı versin
Hakkında hayırlısı olsun

Ayyyy canım ne güzel yaa.Hem evlenip hemde okumuşsun birde anne olmuşsun Tebrik ederim.Bende hazırlanıyorum KPSS'ye bende Bilgisayar öğretmeniyim
Ohh ohh maşallah topluca sülalecek 10 mart

Ayyyyy canımher yıl teyzemlerle kutluyorduk doğumgününü iyi oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…