Berenli Saatler :)

Ayyyy ben zayıfken aşkımda bayağı topluydu o zamanda ben onun kolları arasında kayboluyordum
Şimdi ben kilo aldım sevgilim zayıfladı.Adama kilo aldırmaya çalışıyorummm

cok guldum yaaaa sende yap guzel tatlilarr zorla yedir yemezseee

cok guldum yaaaa sende yap guzel tatlilarr zorla yedir yemezseee

Ayyyyyy benden çok yiyooo yaaaaa
Hain planlarım var zaten.SEvdiği yemekleri yiyoruzz.Tatlı pek sevmez ama.Arada yaprak sarması ve tiramisu yapıp götürüyorum.Geçen günde aşure götürdüm:27
:

ohhh ne güzel iştee seninki iyiymişş çok kaçırmazsann bişeycik olmazz:))bu aradaa herkes benm sevgilim benm kocamm deyip duruyoo :)benmm babamm toyotaa gibi adamm

benim babam BMW gibidirr karizma var adamdaa

kendii hem yaparken yerse sonradaa sevgilisylee yerse nolcakk pekii:))
kendi yerse ozaman vahhh kii vahhhhh

Ayyyyyy benden çok yiyooo yaaaaa
Hain planlarım var zaten.SEvdiği yemekleri yiyoruzz.Tatlı pek sevmez ama.Arada yaprak sarması ve tiramisu yapıp götürüyorum.Geçen günde aşure götürdüm:27
:

ooo masallahh yaa asureler yaprak sarmalar kiz sen neymissin oyleee bagada ogretsenee kizzz.. walla koca sikayetleniyooo yemek yapmasini ogren ben gelince beni acmi birakacaksin diyooo
ama bende diyorum kii sen yemek yap bende bulasiklari yikarim elimden bu kadar geliyoo ne yapimmm

ohhh ne güzel iştee seninki iyiymişş çok kaçırmazsann bişeycik olmazz:))bu aradaa herkes benm sevgilim benm kocamm deyip duruyoo :)benmm babamm toyotaa gibi adamm

O reklama bayılıyorummm

canim sevgilin seviyorsa sende birak diyeti falan filan ne ugrasiyorsunnnn

yok hayirrrr ben suan ailemle kaliyorum. yanliz tek basima korkarim :26: hem kocisimde izin vermez tek basima kalmama

Ben diet yapmıyorum kiii yapamamda zaten
kendii hem yaparken yerse sonradaa sevgilisylee yerse nolcakk pekii:))

Yokkk yokkkkkk ben yaparken yiyemem

Ayyy sorma illa benim sarmam gerekiyomuş beyefendi öyle istiyooo
Söylemesi ayıptır tiramisum güzel olur.
Aşure hiç yapmadım annem yapmıştı

diyettt yapann benimmm:))aslındaaa yapamayann ama çabalayann:))ablaaa ben bilee biliyom yaprak sarması lahana sarması biber dolması her çeşit yemekkk çörek bile yapabiliyommm:))bencee varyaa sen bi yemek kursunaa yazıll kocişinee sürprizz yap gelince mükemml bi sofraa kurr adam sana bidaa aşık olsunn:))amaa terstee tepebilir annem gitmiştii babam 2 ay sonra izin vermedi gitmesinee

Ayyy sorma illa benim sarmam gerekiyomuş beyefendi öyle istiyooo
Söylemesi ayıptır tiramisum güzel olur.
Aşure hiç yapmadım annem yapmıştı

canim bende sarmayi guzel sararimda hic pisirmedimm:26::26: kiskaniyomus gibi olmasinda benimde tiramisum pek guzeldirr kizz allah canini almasinn bende asureyi sen yaptin sandimm vayy beee helal olsunn dedim icimdenn

Allah emiii
Entel yemekler mi öğretiyolar ki acaba yemek kursunda
Gel annem ben sana öğretirim nolcekki

canim bende sarmayi guzel sararimda hic pisirmedimm:26::26: kiskaniyomus gibi olmasinda benimde tiramisum pek guzeldirr kizz allah canini almasinn bende asureyi sen yaptin sandimm vayy beee helal olsunn dedim icimdenn

Yokkk be nerdeeeeee
Kötüde olsa sevgilim yer öyle umuyorum.

tatlim ben danimarkada kaliyorum simdi gitmim istersen burdaki yemek kurslara dedigin gibi kesinn ters tepki ederr beni kapiya koymazsa iyidirr

Allah emiii

yaa kizlar aslinda benim sorunum ne biliyormusunuzz:26::26:

yaa yemek yapmasina yaparim ama iste isime gelmiyooo yapmayi sevmiyorum. mutfaga girecem yemek yapacamm offfff bana gore degil sankiiii ama ne tuhafki tatli yapmayi cok seviyorum

Allah emiii

benn biliyomkii yapabiliyomm her yemeğii ama tiramisu yapamamm(amaa bende profiterol yapabiliyommmçok entel yemekler öğretmiyolar amaa annem porsiyonları küçültmüştüü babamda doymuyodu yazık adamn önüne kuş kadar yemek koyuyoduu babamdaa kızdı başka kursa git zaten sen çok güzel yemekler yapyon dedii

adam haklii anacimmm can bogazdan gelirrr

Benimde en nefret ettiğim şey soğan soymak doğramak sarımsakta aynı şekilde.Bunları anneme yaptırıp yemek yapıyorum bende
Tatlı yapmayı bende çok severim.Mesela saatlerce pastayla uğraşabilirim üstüne süsleyebilirim

Profiterolü yapıyorsan tiramisuyu hayli hayli yaparsın canım

tiramisuyu çok sevmiyorumm ben ondan hiçç denemedmm:)böylee çok sevdiğim bişey olcakki yaparken zevk alıyımm:))bende sarımsak soymayı falan sevmyrum ellerm kokuyoo o işleri hepp sevgilim yapar o yoksaa küçük kardeşler ne işe yarıyoo veririm elinee soysunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…