Ayyyy ben zayıfken aşkımda bayağı topluydu o zamanda ben onun kolları arasında kayboluyordum
Şimdi ben kilo aldım sevgilim zayıfladı.Adama kilo aldırmaya çalışıyorummm
Benim sevgilimde şu anki halimden memnunmuş.Böyle kal ne var ne al diyooooooo
canim sevgilin seviyorsa sende birak diyeti falan filan ne ugrasiyorsunnnnBenim sevgilimde şu anki halimden memnunmuş.Böyle kal ne var ne al diyooooooo
sen tek başınamı kalıyonn pekiii evdeee
cok guldum yaaaa sende yap guzel tatlilarr zorla yedir yemezseee
cok guldum yaaaa sende yap guzel tatlilarr zorla yedir yemezseee
ohhh ne güzel iştee seninki iyiymişş çok kaçırmazsann bişeycik olmazz:))bu aradaa herkes benm sevgilim benm kocamm deyip duruyoo :)benmm babamm toyotaa gibi adamm
kendi yerse ozaman vahhh kii vahhhhhkendii hem yaparken yerse sonradaa sevgilisylee yerse nolcakk pekii:))
Ayyyyyy benden çok yiyooo yaaaaa
Hain planlarım var zaten.SEvdiği yemekleri yiyoruzz.Tatlı pek sevmez ama.Arada yaprak sarması ve tiramisu yapıp götürüyorum.Geçen günde aşure götürdüm:27:
ohhh ne güzel iştee seninki iyiymişş çok kaçırmazsann bişeycik olmazz:))bu aradaa herkes benm sevgilim benm kocamm deyip duruyoo :)benmm babamm toyotaa gibi adamm
canim sevgilin seviyorsa sende birak diyeti falan filan ne ugrasiyorsunnnn
yok hayirrrr ben suan ailemle kaliyorum. yanliz tek basima korkarim :26: hem kocisimde izin vermez tek basima kalmama
kendii hem yaparken yerse sonradaa sevgilisylee yerse nolcakk pekii:))
kendi yerse ozaman vahhh kii vahhhhh
ooo masallahh yaa asureler yaprak sarmalar kiz sen neymissin oyleeebagada ogretsenee kizzz.. walla koca sikayetleniyooo yemek yapmasini ogren ben gelince beni acmi birakacaksin diyooo
ama bende diyorum kii sen yemek yap bende bulasiklari yikarimelimden bu kadar geliyoo ne yapimmm
benim babam BMW gibidirrkarizma var adamdaa
Ayyy sorma illa benim sarmam gerekiyomuş beyefendi öyle istiyooo
Söylemesi ayıptır tiramisum güzel olur.
Aşure hiç yapmadım annem yapmıştı
diyettt yapann benimmm:))aslındaaa yapamayann ama çabalayann:))ablaaa ben bilee biliyom yaprak sarması lahana sarması biber dolması her çeşit yemekkk çörek bile yapabiliyommm:))bencee varyaa sen bi yemek kursunaa yazıll kocişinee sürprizz yap gelince mükemml bi sofraa kurr adam sana bidaa aşık olsunn:))amaa terstee tepebilir annem gitmiştii babam 2 ay sonra izin vermedi gitmesinee
canim bende sarmayi guzel sararimda hic pisirmedimm:26::26: kiskaniyomus gibi olmasinda benimde tiramisum pek guzeldirrkizz allah canini almasinn bende asureyi sen yaptin sandimm vayy beee helal olsunn dedim icimdenn
tatlim ben danimarkada kaliyorum simdi gitmim istersen burdaki yemek kurslaradiyettt yapann benimmm:))aslındaaa yapamayann ama çabalayann:))ablaaa ben bilee biliyom yaprak sarması lahana sarması biber dolması her çeşit yemekkk çörek bile yapabiliyommm:))bencee varyaa sen bi yemek kursunaa yazıll kocişinee sürprizz yap gelince mükemml bi sofraa kurr adam sana bidaa aşık olsunn:))amaa terstee tepebilir annem gitmiştii babam 2 ay sonra izin vermedi gitmesinee
Allah emiii
Entel yemekler mi öğretiyolar ki acaba yemek kursunda
Gel annem ben sana öğretirim nolcekki
Allah emiii
Entel yemekler mi öğretiyolar ki acaba yemek kursunda
Gel annem ben sana öğretirim nolcekki
Yokkk be nerdeeeeee
Kötüde olsa sevgilim yer öyle umuyorum.
benn biliyomkii yapabiliyomm her yemeğii ama tiramisu yapamamm(amaa bende profiterol yapabiliyommm çok entel yemekler öğretmiyolar amaa annem porsiyonları küçültmüştüü babamda doymuyodu yazık adamn önüne kuş kadar yemek koyuyoduu babamdaa kızdı başka kursa git zaten sen çok güzel yemekler yapyon dedii
tatlim ben danimarkada kaliyorum simdi gitmim istersen burdaki yemek kurslaradedigin gibi kesinn ters tepki ederr beni kapiya koymazsa iyidirr
yaa kizlar aslinda benim sorunum ne biliyormusunuzz:26::26:
yaa yemek yapmasina yaparim ama iste isime gelmiyooo yapmayi sevmiyorum. mutfaga girecem yemek yapacamm offfff bana gore degil sankiiiiama ne tuhafki tatli yapmayi cok seviyorum
benn biliyomkii yapabiliyomm her yemeğii ama tiramisu yapamamm(amaa bende profiterol yapabiliyommm çok entel yemekler öğretmiyolar amaa annem porsiyonları küçültmüştüü babamda doymuyodu yazık adamn önüne kuş kadar yemek koyuyoduu babamdaa kızdı başka kursa git zaten sen çok güzel yemekler yapyon dedii
Benimde en nefret ettiğim şey soğan soymak doğramak sarımsakta aynı şekilde.Bunları anneme yaptırıp yemek yapıyorum bende
Tatlı yapmayı bende çok severim.Mesela saatlerce pastayla uğraşabilirim üstüne süsleyebilirim
Profiterolü yapıyorsan tiramisuyu hayli hayli yaparsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?