- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
kizlar pro kart almayi dusunmezmisiniz hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalanmis olacaklar...
İnşallah düşünüyoruz cnaım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar pro kart almayi dusunmezmisiniz hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalanmis olacaklar...
Kim gördü seni nerede gördüler
bendeee gordummm bendeeee![]()
3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))
İnşallah düşünüyoruz cnaım
3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))
canimm bende dusunuyorum ins bi faydamiz olur muhtac olan kardeslerimze...kizlar pro kart almayi dusunmezmisiniz hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalanmis olacaklar...
tamam güzelim davetiyeni beklicem![]()
iyi derslerrr canimmm3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))
valla bu resim olayını ben cok sevdim![]()
paro kart mı banada acıklarmısınız benim bir bilgim yokda
paro kart mı banada acıklarmısınız benim bir bilgim yokda
yaaa banada aciklarsaniz sevinirim yaaaa pro kartin ne oldugunu hala anlamis degilimmm![]()
ya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya![]()
bendeee burdan cikincaa inceleyecemmmmya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya![]()
Kuzu Kaç Kere Mesajla Anlattım, Anlamadığın Yerde Sor Dedim Sana![]()
yaaa banada aciklarsaniz sevinirim yaaaa pro kartin ne oldugunu hala anlamis degilimmm![]()
aynen valla yaaa