Berenli Saatler :)

3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))

3 kiloooo bi millonn bendee gördümm:))hanımlarrr ben gideyrumm mecburen amaa sıklnca dersten damlarm burayaa öpeyrum hepinizii:))şivem değişti durduk yere ders çalşmatan beynim sulancakk:))

tamam canım biz burdayız sen gel arada:16:

hehe başın göğe erdi dimi =))hadi sen dersine güzel puanlar al çok çalış bizede haber et kutlayalım burda hadi fıstığım bakim :54:

kizlar pro kart almayi dusunmezmisiniz hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalanmis olacaklar...
canimm bende dusunuyorum ins bi faydamiz olur muhtac olan kardeslerimze...
tamam güzelim davetiyeni beklicem:1::1:
:34::34::34::34::34: :32::32::32::32::32:
iyi derslerrr canimmm:1::1::1:
valla bu resim olayını ben cok sevdim :9:

al bendende okadar bendee cokk sevdimm:16::16::16::16:

ya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya:1:

ya varya ceydanın fotograflarını bakıcam diye öldüm bittim milyonlarca fotosu var yarısına bakabildim daha ya:1:
bendeee burdan cikincaa inceleyecemmmm:1::1::1::1:
Kuzu Kaç Kere Mesajla Anlattım, Anlamadığın Yerde Sor Dedim Sana :1:

:26::26::26::26: kac kere gonderdin ama hala kafamda soru isaretleri varr... ben bi kocama sorayimm ona okutayim o bana tercume etsinnn:1::1::1::1:

Back
X