- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
ben geldim güzel hatunlarrrrrrrrr![]()
hoşgeldinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim güzel hatunlarrrrrrrrr![]()
ya iğren. oluyo sonrası ter bile pastırma kokuyo
h.g cnm
cicimm ne olduuuuu niye aglicannnnnnn bakemm
yaaa ikiside guzel ama soyle diyim bizim burdaki pizza tam gercek pizza tadinda sizinkide borek gibi....
hatta esimde diyo aradak farki boyle... ama walla sizin pizzalarida cok ozledimm esimleee her gece yiyodukk![]()
evet canım zor gırıyorumda şuan tualetdeyımde rahat yazıyorum
eşim hala uyumamış da beni beklyır![]()
bugün sinirlerim bozuk birazda canım sıkkınn 3 gündür uyuyamıyorum stresten ağzımda bisürü uçuk çıktı..olur olmaz herşeyee ağlayasım var iyi değilim sanırım evrenimm tadınızı kaçrmayımm ben çıkıyorumm iyi gecelerr hepinizee
gid ye canım şimdiden afiyet olsunohh bende birazdan gidip kaşar ekmek yicem eski kaşar ama bayılırım ben eski kaşara![]()
offff super olur
hiç denemedim öyle.mikrodalgada ısıtıp yiyodum ben.Deniyecem yarın sabah kahvaltıda
Noldu cnım benim samaram
Afiyet olsun.Bende trabzon ekmeğine çift kaşarlı domatesli tereyağlı tostu çok severim
evet malef canımeşin sana sarılmadan uyumuyodu dimi canım hadi git sen bekletmee![]()
hoşgeldinnn![]()
bugün sinirlerim bozuk birazda canım sıkkınn 3 gündür uyuyamıyorum stresten ağzımda bisürü uçuk çıktı..olur olmaz herşeyee ağlayasım var iyi değilim sanırım evrenimm tadınızı kaçrmayımm ben çıkıyorumm iyi gecelerr hepinizee
hayırdır canım? Allah kalbini ferahlatsın inşaAllah bir an önce![]()
hosbulduk kızlarrrr yinemi yemek konusuyonuz yaa bak sonu kötü oluyor göbekler foraaaaaaaaa
hadi cnm git sen yasak gelmeden kkya.İyi geceler
oooooo hosgeldinn prensesssssben geldim güzel hatunlarrrrrrrrr![]()
canim benim uzme kendinii can saglili olsun....hoşbuldukkk biri çok güzeldi amaa diğeri berbattı kaldım sanırımm..
aynen yaaa bende severim bastirmayii ama kokusu tiksindiriyoooo
ya iğren. oluyo sonrası ter bile pastırma kokuyo
h.g cnm
canim esim yakinda gelicek ve diyo gelir gelmez sizin pizzalari yicem bende ona diyorum turkiye geldigimde ilk isim pizza yemekAnladım canım,bende bizim pizzaları çok özledim,yarın yapıcam çok canım istedi yaa![]()
guzelim yapmaa boyleee yaa sakin ol bizim tadimizi kacirdigin yokk... seni gorunce walla cok mutlu olduk. okul stresini bilirim gep biraz ara ver konus stresini atarsin ama kendini yanliz birakmaabugün sinirlerim bozuk birazda canım sıkkınn 3 gündür uyuyamıyorum stresten ağzımda bisürü uçuk çıktı..olur olmaz herşeyee ağlayasım var iyi değilim sanırım evrenimm tadınızı kaçrmayımm ben çıkıyorumm iyi gecelerr hepinizee
Tabağım bittiii![]()
Şimdi de üzerimi değiştirip yatayım,öyle devam edeyim nete,sonra da gelsin kilolar
Aman Allah'ım naptım ben:18: