Berenli Saatler :)

cicimm ne olduuuuu niye aglicannnnnnn bakemm

yaaa ikiside guzel ama soyle diyim bizim burdaki pizza tam gercek pizza tadinda sizinkide borek gibi....

hatta esimde diyo aradak farki boyle... ama walla sizin pizzalarida cok ozledimm esimleee her gece yiyodukk:1::1::1:

Anladım canım,bende bizim pizzaları çok özledim,yarın yapıcam çok canım istedi yaa:1::1:

bugün sinirlerim bozuk birazda canım sıkkınn 3 gündür uyuyamıyorum stresten ağzımda bisürü uçuk çıktı..olur olmaz herşeyee ağlayasım var iyi değilim sanırım evrenimm tadınızı kaçrmayımm ben çıkıyorumm iyi gecelerr hepinizee

bugün sinirlerim bozuk birazda canım sıkkınn 3 gündür uyuyamıyorum stresten ağzımda bisürü uçuk çıktı..olur olmaz herşeyee ağlayasım var iyi değilim sanırım evrenimm tadınızı kaçrmayımm ben çıkıyorumm iyi gecelerr hepinizee

İyi geceler cnım.Bana kızıyor musun:17::17::17:

ohh bende birazdan gidip kaşar ekmek yicem eski kaşar ama bayılırım ben eski kaşara:51:
gid ye canım şimdiden afiyet olsun

hiç denemedim öyle.mikrodalgada ısıtıp yiyodum ben.Deniyecem yarın sabah kahvaltıda:56::56:

Noldu cnım benim samaram:16::16::16:

Afiyet olsun.Bende trabzon ekmeğine çift kaşarlı domatesli tereyağlı tostu çok severim
offff super olur
eşin sana sarılmadan uyumuyodu dimi canım hadi git sen bekletmee:23::23:
evet malef canım

nbr canım nasılsın?

hayırdır canım? Allah kalbini ferahlatsın inşaAllah bir an önce :5:

$bolamankorfezpide-ordu2.webp
dün bu karadeniz pidesinden 2 porsiyon yedim of off harikaydı tereyağlı:27:

Tabağım bittiii :53: :53:

Şimdi de üzerimi değiştirip yatayım,öyle devam edeyim nete,sonra da gelsin kilolar:20:

Aman Allah'ım naptım ben:18:

konuyu değiştirelim yha.Çicekler böcekler ne güzel dimi.:1::1:

ben geldim güzel hatunlarrrrrrrrr:3::3::3::3:
oooooo hosgeldinn prensesssss:16::16::16::16::16::16:
hoşbuldukkk biri çok güzeldi amaa diğeri berbattı kaldım sanırımm..
canim benim uzme kendinii can saglili olsun....

ya iğren. oluyo sonrası ter bile pastırma kokuyo:25::25:

:54::54::54:h.g cnm
aynen yaaa bende severim bastirmayii ama kokusu tiksindiriyoooo:1::1::1:
Anladım canım,bende bizim pizzaları çok özledim,yarın yapıcam çok canım istedi yaa:1::1:
canim esim yakinda gelicek ve diyo gelir gelmez sizin pizzalari yicem bende ona diyorum turkiye geldigimde ilk isim pizza yemek:1::1::1: ikisininde tadi ayri walla...
guzelim yapmaa boyleee yaa sakin ol bizim tadimizi kacirdigin yokk... seni gorunce walla cok mutlu olduk. okul stresini bilirim gep biraz ara ver konus stresini atarsin ama kendini yanliz birakmaa

Canım bende stresliyim bir iki gündür,burda stres atıyorum,çoğu zaman konuşmak iyi gelir...:31:

Rabbim sıkıntını gidersin canım...:38:

Back
X