ay bi gitsede sabahlasak ya![]()
zor gibi.
bende kompe yaptırdım lazer.
genital bölgede cok acıtıyor.
ama deydi vallah miss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bi gitsede sabahlasak ya![]()
canim bende koltuk altini yapiyodum ama birakmistim... walla bende ilk once koltuk altini ve kol yapmayi dusunuyorum ama kol icin bosuna yapma diyo lazer yapan kadin:26::26: sende etkisi varmiii
canimm ne zaman geldinn ne zaman gidiyonn:26::26:
iyi geceler![]()
zor gibi.
bende kompe yaptırdım lazer.
genital bölgede cok acıtıyor.
ama deydi vallah miss
mantıklı hanımlarr bunaa güldüm vallahi:))amaa evde çikolataa yok hiç meyvee yesem olmazmıki:))
akşam berenim aradı çok sağolsun.Bir sürü çikolata bisküvi kırıntı aldım bu gece buradayız diye.Şükürler olsun bu gece evimdeyim sabaha kadar buradayım
![]()
kızzzllaaarrr
kalıp sizinle sohbet etmek isterdim ammaa kırk yılda bir bebem çok şükür erken uyudu ben kaçaaarrr aşkitomaa
öpüldünüüüzzz![]()
canim walla ben iki seans tek gitmistim ve inanilmaz faydasini gordum... koltuk alti yapiyodum ve inan bana cokk gec cikiyodu ama maddi yuzunden biraktim.. suan bi seneyi gecti gitmeyelii ama sanki yeni yeni normal cikiyoo...
benim gibi agda yapamiyorsan lazeri kesin dusunmelisinn
tamam tamammm ben sicak cikolata alayimm birde su nefissss pastaniii alayimm hatta mumkunse hepsiniiii
bakalimm beren hanim baska neler bulacakk![]()
tamam cicim soyledimm ne istedigimiiii:18::18::18:
işte çözüm bulundu gitmene gerek yokmantıklı hanımlarr bunaa güldüm vallahi:))amaa evde çikolataa yok hiç meyvee yesem olmazmıki:))
kı zben genitale ağda yaptırıyorum nasılsa evli değilim ya kimse görmüyo yane
ama bende oraya düşünüyorum ya:26:
mantikliii tabiiii sen yarinn ilk is markede git ve bi kutu dolusu nutellaaa al![]()
simdi evde hic cikolata yokmuu:26::26::26: canimm bide meyve ye bakalimm belki ise yarar![]()
tatlım benim kolumda fazla yoktu ama ben bembeyaz bir kol diye tutturdugum için yaptırdımçok memnunum düşün daha 2. seansım ama bazı yerlerde hiç çıkmıyo kıl şaştım kaldım
![]()
kı zben genitale ağda yaptırıyorum nasılsa evli değilim ya kimse görmüyo yane
ama bende oraya düşünüyorum ya:26:
vallah bitanem evli olunca deyişiyo o yüzden yaptırdım zaten bekar olsaydım ne ardı salla gitsin.
bu durmdan en cok eşim memnun zaten
yaaa benimde kollumda fazla yok kadinda hic bosuna yapma dedi ama bakalimm walla suan heryeri yapmak istiyorumm ohhh tuysuz olayimmm
yaaa genital bolgeye yazin dugunum olucak diye agda yaptirdimmmbitmistim resmenn bi daha agda oraya yapmakmii tobeeeeee
ama sadece lazer dusunuyorum.. lazer en azindan agda gibi cekmiyo tenimiii
![]()
mantıklı hanımlarr bunaa güldüm vallahi:))amaa evde çikolataa yok hiç meyvee yesem olmazmıki:))
akşam berenim aradı çok sağolsun.Bir sürü çikolata bisküvi kırıntı aldım bu gece buradayız diye.Şükürler olsun bu gece evimdeyim sabaha kadar buradayım
![]()
hehe illahiii elifim yaaaa
iyi geceler tatlım
annemde gidiyo canım o yüzünden gidiyo hani o yaşlıya ondna fayda etmiştir sandım.Bende koltuk altı istiyorum bide kollarımda fazla yok ama yinede istiyorum Bikini bölgesinide istiyorum ama yumurtalıklara zarar veriyormuş diyolar:26::26:.Bizim burada çok ucuz yha lazer.koltukaltı 20tl bütün kol 50tl
işte çözüm bulundu gitmene gerek yok
çikolataa kırıntısı bilee yokkk(tamamm meyvee yiycem gelirim kendimee şimdi çıkıyım ben erken yatıcam inşllah uyuyablrmm hepinizi öpüyrumm ii sohbetlerr
olur tabii tatlım meyvadanda enerjini vitaminini alırsınyüzüm de soldu diyosun can gelir azcık yüzüne canım
bende nevale yokkk:26: bende kendime bi yedigün alim bariii![]()
ya ben genitale sir ağda yaptıra yaptıraaa hiç kalmadı biliyomusun tüy müy ama yinede çıkıyo sonuçta
baş edemiyosunki kıllarla yaaa:26:
evet canım ya bekarken pek değişen bişi yokta ama evli olunca ister istemez yaptırman gerekli![]()
walla canim ben hayatta artik agda yapmam![]()
canimm ne guzel alismissin sen o tuylerde biter canim ins![]()
vuslatt ablaaa ve evrenimm sağolunn öpüyrum hepinizi..ablaa bebişee iyi bakk kendinede dikkat et tammı:)iyi geceler hepinizee
vuslatt ablaaa ve evrenimm sağolunn öpüyrum hepinizi..ablaa bebişee iyi bakk kendinede dikkat et tammı:)iyi geceler hepinizee