• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Selamlar
Vuslat ablam buradaymış :16::16::16:
Kaymaklı lokumum çok sevindim hamileliliğine canım Rabbim kucağında görmeyide nasip eder inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Darısı tivitim ile eslemlivamın ve tüm isteyenlere inşallah:31::31::31:

bak benden önce yazmış bilee:1:
selamm bitanem nasılsın:16:amin inşallah canım

Nasılsın ablam çok özledim vallahi seni diğerlerinin bayağıdır görüşemedk.Nasıl bebiş herşey normal mi hayırlısıyla:16::16:

sorma elifim ya bende çok özledim dün akşam taaa geri sayfalara gittim sohbetlerimizi okudum
ne güzeldi o zamanlar şimdi hiç toplaşamıyoruz:50: dün akşam yatarken aklıma geldi elifle yakınız havalar iyiyken buluşsak sahilde bi çay içsek diye geçirdim içimden :16:tevafuka bak dün seni andım bugün karşılaştık:30:

biz iyiyiz elifim bebişte iyi çok şükür :nazar::nazar:
ama acaip kucak delisi oldu yaa bi gık demeye aldı kucağına ablası babası
şimdi ben çekiyorum hanımefendi kucaktayken anında susuyor yatağına koyunca bi yaygara kopuyor:52:

sorma elifim ya bende çok özledim dün akşam taaa geri sayfalara gittim sohbetlerimizi okudum
ne güzeldi o zamanlar şimdi hiç toplaşamıyoruz:50: dün akşam yatarken aklıma geldi elifle yakınız havalar iyiyken buluşsak sahilde bi çay içsek diye geçirdim içimden :16:tevafuka bak dün seni andım bugün karşılaştık:30:

Beren çalışmaya başladı ya dağıldık ya.Yine denk gelsek keşke topikte bi akşam:5:
Kuzenimin tyinide orduya çıkmış ablam kumru ya annem söyleyince direk sen geldin aklıma valla.Geçen gün benimde aklımdan geçtin bi buluşamadık diye inşallah beren gelecek samsuna bize o zaman geçeriz beraber senin yanına:16::16:.
Sen vazgeçtin demi nasılsa istanbula taşınmaktn
oğlunla küçük kızın kıskandı mı bebişi :1::1:

Beren çalışmaya başladı ya dağıldık ya.Yine denk gelsek keşke topikte bi akşam:5:
Kuzenimin tyinide orduya çıkmış ablam kumru ya annem söyleyince direk sen geldin aklıma valla.Geçen gün benimde aklımdan geçtin bi buluşamadık diye inşallah beren gelecek samsuna bize o zaman geçeriz beraber senin yanına:16::16:.
Sen vazgeçtin demi nasılsa istanbula taşınmaktn
oğlunla küçük kızın kıskandı mı bebişi :1::1:

hıı evet ya beren eylülde gidicem diyodu bende heralde vazgeçti dedim
hii daha iyi beni karnım burnumda şişko şişko görmediniz:1:taşınıcaz canım yine de araya zümra girdi accık toparlayınca inşallah yarı yıl tatilini bulur heralde o zamana kadar buluşuruz tatlım beren ne zaman gelicek:26:

hıı evet ya beren eylülde gidicem diyodu bende heralde vazgeçti dedim
hii daha iyi beni karnım burnumda şişko şişko görmediniz:1:taşınıcaz canım yine de araya zümra girdi accık toparlayınca inşallah yarı yıl tatilini bulur heralde o zamana kadar buluşuruz tatlım beren ne zaman gelicek:26:

Hmm ablam gitmeden buluşalım o zaman biz abimle haftaiçi ilçede oluyoruz.Haftasonu olur ablam ancak.Bayramdan sonra olur mu.Hem biraz para toplarım bayramda :1::1:
Bereninde çok selamı var ablam temizlik yapıyormuş oda

Son düzenleme:
Hmm ablam gitmeden buluşalım o zaman biz abimle haftaiçi ilçede oluyoruz.Haftasonu olur ablam ancak.Bayramdan sonra olur mu.Hem biraz para toplarım bayramda :1::1:
Bereninde çok selamı var ablam temizlik yapıyormuş oda

olur tatlım bana uyar :42:sende çok selam söyle tatlımm
yan çizmek yok bayramdan sonra buluşuyoruz inşallah:48:

ilk siz gelirsiniz tatlım bebiş accık büyüsün bende o zaman gelirim gezdirirsin beni:10:

iyi olurdu ablam bebek azıcık büyümüş oluyo aslında gelebilirsin:27::27:.Sen ordu merkezde misin ablam

kız ne kadar büyüyo 2 aylık oluyor daha güççük:30:
havalar iyi gitse yine gelirdim tatlım ama o zama soğur havalar heralde:26:
evt merkezdeyim canımm

kore dizilerine devam mı elifim

bu diziyide tavsiye edrim tatlım çok güzel:16:

[video=youtube_share;RCtw26NIT0E]http://youtu.be/RCtw26NIT0E[/video]

Back
X