Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar
Vuslat ablam buradaymış
Kaymaklı lokumum çok sevindim hamileliliğine canım Rabbim kucağında görmeyide nasip eder inşallah
Darısı tivitim ile eslemlivamın ve tüm isteyenlere inşallah![]()
bak benden önce yazmış bilee
selamm bitanem nasılsınamin inşallah canım
Nasılsın ablam çok özledim vallahi seni diğerlerinin bayağıdır görüşemedk.Nasıl bebiş herşey normal mi hayırlısıyla![]()
sorma elifim ya bende çok özledim dün akşam taaa geri sayfalara gittim sohbetlerimizi okudum
ne güzeldi o zamanlar şimdi hiç toplaşamıyoruzdün akşam yatarken aklıma geldi elifle yakınız havalar iyiyken buluşsak sahilde bi çay içsek diye geçirdim içimden
tevafuka bak dün seni andım bugün karşılaştık
![]()
Beren çalışmaya başladı ya dağıldık ya.Yine denk gelsek keşke topikte bi akşam
Kuzenimin tyinide orduya çıkmış ablam kumru ya annem söyleyince direk sen geldin aklıma valla.Geçen gün benimde aklımdan geçtin bi buluşamadık diye inşallah beren gelecek samsuna bize o zaman geçeriz beraber senin yanına.
Sen vazgeçtin demi nasılsa istanbula taşınmaktn
oğlunla küçük kızın kıskandı mı bebişi![]()
hıı evet ya beren eylülde gidicem diyodu bende heralde vazgeçti dedim
hii daha iyi beni karnım burnumda şişko şişko görmediniztaşınıcaz canım yine de araya zümra girdi accık toparlayınca inşallah yarı yıl tatilini bulur heralde o zamana kadar buluşuruz tatlım beren ne zaman gelicek:26:
Hmm ablam gitmeden buluşalım o zaman biz abimle haftaiçi ilçede oluyoruz.Haftasonu olur ablam ancak.Bayramdan sonra olur mu.Hem biraz para toplarım bayramda
Bereninde çok selamı var ablam temizlik yapıyormuş oda
olur tatlım bana uyarsende çok selam söyle tatlımm
yan çizmek yok bayramdan sonra buluşuyoruz inşallah![]()
inşallah ablam samsuna geçebilrsen gelirsin seni gezdiririm.Sen geçemezsen çocuklardan annemle ben gelirim inşallah![]()
ne güzel olur aslında samsunu gezmek istiyorum ama işte diğerleri neysede bebiş işte
keşke hamileyken gelseydim ya
iyi olurdu ablam bebek azıcık büyümüş oluyo aslında gelebilirsin.Sen ordu merkezde misin ablam
kız ne kadar büyüyo 2 aylık oluyor daha güççük
havalar iyi gitse yine gelirdim tatlım ama o zama soğur havalar heralde:26:
evt merkezdeyim canımm