• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kore dizilerine devam mı elifim

bu diziyide tavsiye edrim tatlım çok güzel:16:

[video=youtube_share;RCtw26NIT0E]http://youtu.be/RCtw26NIT0E[/video]

durmak yok devam ablacığım:27::27:.Bu diziyi izleyeceğim herkes çok beğenmiş bu diziyi:52::52:
Türk dizilerini bırakatım artık kore dizileri daha güzel oluyo münasebetsiz sahneleri hiç yok nerdeyse
Trt1de yayınlıyor ablam o da güzel dizi sarayın incisi

durmak yok devam ablacığım:27::27:.Bu diziyi izleyeceğim herkes çok beğenmiş bu diziyi:52::52:
Türk dizilerini bırakatım artık kore dizileri daha güzel oluyo münasebetsiz sahneleri hiç yok nerdeyse
Trt1de yayınlıyor ablam o da güzel dizi sarayın incisi

evet ya kore dizileri hep böyle seviyeli bende o yüzden çok seviyorum bu dizi 30 bölümlük fandı
bir kere çocuk kızı öpüyor o da videoda var o kadar başkada yok zaten:1:o kadar masum bir aşkları var ki bayılıyorum:16::16:bir de bizimkilerin dizilerine bakıyorum adamı yoldan çıkarıcak diziler yayınlıyorlar:20:hiçbirinide izlemiyorum bi tane dizi var izlediğim o da stv de farklı desenler o kadr

hoş buldum oğlumla...

oğlunda hoşgeldi canım:16::16:

evet ya kore dizileri hep böyle seviyeli bende o yüzden çok seviyorum bu dizi 30 bölümlük fandı
bir kere çocuk kızı öpüyor o da videoda var o kadar başkada yok zaten:1:o kadar masum bir aşkları var ki bayılıyorum:16::16:bir de bizimkilerin dizilerine bakıyorum adamı yoldan çıkarıcak diziler yayınlıyorlar:20:hiçbirinide izlemiyorum bi tane dizi var izlediğim o da stv de farklı desenler o kadr

Bizim dizilerde kimin eli kimin ceebinde belli değil
Bende yalan dünya bide leyla ile mecnuna bakıyorum başka dizi izlemiyorum
Bi bereni yapamadım kore dizi hayranı:27::27: alt yazılı sevmiyormuş o da o yüzden:29::29:

elifim videoyu izledin mi şarkı çok güzel dimi:16:bu dizinin bütün müziklerini indirdim:24:

oğlunda hoşgeldi canım:16::16:

Bizim dizilerde kimin eli kimin ceebinde belli değil
Bende yalan dünya bide leyla ile mecnuna bakıyorum başka dizi izlemiyorum
Bi bereni yapamadım kore dizi hayranı:27::27: alt yazılı sevmiyormuş o da o yüzden:29::29:

bende eskiden izlemezdim hiç alt yazılı filmi izlicem yazıyımı okucam diye beynim dönüyodu :9:
alıştım şimdi orjinalden izlemekte başka oluyor:21:

benim kız uyandı meme arıyo ben kaçtım
elifim görüşürüz öpüyorum seni:54:nezoo yine gel canım öpüyorum senide:54:
hadin byyyyyyyy:10:

Back
X