Beş Vakit Namaz Kılanlar...

merhaba bugün ibadetlerim günlük namazımı kıldım iki günlük eksik kazalarımı kıldım üç sayfa cüz okudum
Allah kabul etsin canım ben kilamadim evi duzenliyorum diye ama birkaç güne baslayacagim inş beni uyarin dostlar

Hayırlısı olsun canım yolun açık olsun hayırlısı ile git gel
Alamanyaya gidiyorsan cikolatamizi isteriz önümüz bayram hemde hehe nasıl sebep de buldum

kızlar nerdesiniz merak etim sizi
evi temizlemekle uğraşıyorum gülüm bugün taşınalı 1 hafta oldu anca biraz oturttuk diyeceğiz çok şükür az uz şeyler kaldı bakalım ama çokkkkkkkkkkkkk yorgunum

kılınmıyor gibi şeyler geldi kulağıma.
çünkü normalde 4 buçuk gibi kılıyorduk. şimdi 3buçuğa döndü.
bir açıklamasını vardı unuttum
bilmiyorum benim etrafımda tanıdığım kim varsa sahurda ezan okununca sabah namazını kılar yatar .
Zaten normalde de imsak saati girdikten sonra namaz kılabiliyorsun Ramazanda da hem imsak hem de sabah namazı aynı anda oluyor

Ben sabah namazinini kılacaktım. Islerımı yapmadığım için onları yaptım. (Sahurdan sonra ) sonra bebeğim uyandı. Falan gene kaldı benim namaz. Beni uyandıracak belki korkutacak birşeyler lazım yaa. Ne olabılır kizlar. Eskiden( cocukken) ezanı duydum mu kalkardım sabah namazinin kilar çok mutlu olurdum. Şimdi işten güçten sıraya koyamadim. Off offff.
kızlar nerdesiniz merak etim sizi

oflarsan hiç olmaz zaten oflamak yerine Allahım bana yardım et namazlarını kılmam için desen daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…