Allah kabul etsin canım ben kilamadim evi duzenliyorum diye ama birkaç güne baslayacagim inş beni uyarin dostlarmerhaba bugün ibadetlerim günlük namazımı kıldım iki günlük eksik kazalarımı kıldım üç sayfa cüz okudum
Hayırlısı olsun canım yolun açık olsun hayırlısı ile git gelAmin inşallah. Hepimizin duaları ibadetleri kabul olur inşallah
Evet canım bu aralar biraz yoğunluğum var. Yurtdışı çıkışları da beni yoruyor. Ön hazırlıkları filan.
Namazları kılıyorum ama zikirlerden uzak kaldım biraz.
evi temizlemekle uğraşıyorum gülüm bugün taşınalı 1 hafta oldu anca biraz oturttuk diyeceğiz çok şükür az uz şeyler kaldı bakalım ama çokkkkkkkkkkkkk yorgunumkızlar nerdesiniz merak etim sizi
evet canım kılabiliyorsun tabi kiselam kızlar.
sahurda ezan okunduğun da sabah namazı kılabiliyor muyuz.
kılınmıyor gibi şeyler geldi kulağıma.evet canım kılabiliyorsun tabi ki
bilmiyorum benim etrafımda tanıdığım kim varsa sahurda ezan okununca sabah namazını kılar yatar .kılınmıyor gibi şeyler geldi kulağıma.
çünkü normalde 4 buçuk gibi kılıyorduk. şimdi 3buçuğa döndü.
bir açıklamasını vardı unuttum
kızlar nerdesiniz merak etim sizi
oflarsan hiç olmaz zaten oflamak yerine Allahım bana yardım et namazlarını kılmam için desen daha güzelBen sabah namazinini kılacaktım. Islerımı yapmadığım için onları yaptım. (Sahurdan sonra ) sonra bebeğim uyandı. Falan gene kaldı benim namaz. Beni uyandıracak belki korkutacak birşeyler lazım yaa. Ne olabılır kizlar. Eskiden( cocukken) ezanı duydum mu kalkardım sabah namazinin kilar çok mutlu olurdum. Şimdi işten güçten sıraya koyamadim. Off offff.
kesinlikle kılmak lazım canım dün gece kılamadım ama bu sahurda inş eşimle kılarızselam kızlar.
sahurda ezan okunduğun da sabah namazı kılabiliyor muyuz.
Dua ediyorum bol bol. Aklima geldikçe. Off demem genelde Allah şükür derim de burda kendimi ifade etmek için öyle yazdım.oflarsan hiç olmaz zaten oflamak yerine Allahım bana yardım et namazlarını kılmam için desen daha güzel
olsun sen yinede yazma Rabbim sana bu mübarek Ramazan ayında namazını kılman için kolaylıklar nasip etsin inşallah canımDua ediyorum bol bol. Aklima geldikçe. Off demem genelde Allah şükür derim de burda kendimi ifade etmek için öyle yazdım.
Tamam cnm. İnşallah.olsun sen yinede yazma Rabbim sana bu mübarek Ramazan ayında namazını kılman için kolaylıklar nasip etsin inşallah canım
ALLAH KABUL ETSİN CANIM ben de sabah namazımı kıldım bugün de Kuran okuyacağım inş ben de ALLAH KABUL EDER İNŞ AMİNBU GÜN NAMAZALARIM KILDIM CÜZ OKUDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?