Beş Vakit Namaz Kılanlar...

HATUNLAR NASILSINIZ BUGÜN ANKARA BAYAĞI BİR SOĞUK

ALLAH RAZI OLSUN canım vallaha ALLAH kullarına çok merhametli RABBİMİZ..
benim babam mesela fabrikada işçi olarak çalışıyor çok susuyor doğal olarak iftarda sadece su içiyor o öyle olunca insanda kötü oluyor o yemek yemeyince sende yiyemiyorsun babam gibi olan nice insanlar vardır onların yüzü suyu hürmetine havalar çok sıcak olmasın inşallah ...

ay rahmetli babam da anlatırdı yazın sıcağında tutardık oruç diye Rabbim ölmüşlerimizi de Ramazan ayının yüzü hürmetine cehennem azabından korusun amin...
Senin babacığın ve onun gibiler için de Ramazanımız serin ferah geçer inş ALLAH sevaplarımızı kat kat artırır inş amin

amin canım amin inşallah . Rabbim babana rahmet eylesin canım mekanını cennet eylesin inşallah

akşam namazın kaçırdım ama kızım gile gitim hem akşam kazasını çevirdim hem yası hem teravi kıldım ev geldim şimdi kahve keyfi yapacam

benimde kızım geldi ev ünverste okuyo dışarıda çok sevindim bölümü heşire ebe lik
ne güzel benim gibi evde oturmaz biz de okuduk ama atanamadık o hemen atanır...
ahh ahh ben de hayırlısıyla hamile kalsam ebemizi de bulduk desene

[QevUOTE="aaynaa, post: 46842813, member: 611960"]ne güzel benim gibi evde oturmaz biz de okuduk ama atanamadık o hemen atanır...
ahh ahh ben de hayırlısıyla hamile kalsam ebemizi de bulduk desene [/QUOTE]
evet canım oglumda diş hekimi sen hangi bölümü okudun

[QevUOTE="aaynaa, post: 46842813, member: 611960"]ne güzel benim gibi evde oturmaz biz de okuduk ama atanamadık o hemen atanır...
ahh ahh ben de hayırlısıyla hamile kalsam ebemizi de bulduk desene
evet canım oglumda diş hekimi sen hangi bölümü okudun[/QUOTE]
ben kamu yönetimi okudum canım
yaş 31 atanamadık ama kpss çalışmaya devam artık pes etmedim daha ama bakalım neler olacak sonu da başı da hayırlı olsun tabii..
sizin aile hep sağlık alanında uzman ne güzel ..
2 evladınız mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…