Allah daim etsin inşallahbu akşam teravi kıldım tüm namazlarımı kıldımkahve içtim mutfak benbekler kahve içiyorum namazlarımı kıldım çok mutluyum
amin canım allah herkese nasib eder aminAllah daim etsin inşallah
çok şükür iyiyim hep dua ediyorum Rabbim oruç tutanlara yardım etsin havalar soğuk gitsin diyeHATUNLAR NASILSINIZ BUGÜN ANKARA BAYAĞI BİR SOĞUK
ALLAH RAZI OLSUN canım vallaha ALLAH kullarına çok merhametli RABBİMİZ..çok şükür iyiyim hep dua ediyorum Rabbim oruç tutanlara yardım etsin havalar soğuk gitsin diye
benim babam mesela fabrikada işçi olarak çalışıyor çok susuyor doğal olarak iftarda sadece su içiyor o öyle olunca insanda kötü oluyor o yemek yemeyince sende yiyemiyorsun babam gibi olan nice insanlar vardır onların yüzü suyu hürmetine havalar çok sıcak olmasın inşallah ...ALLAH RAZI OLSUN canım vallaha ALLAH kullarına çok merhametli RABBİMİZ..
ay rahmetli babam da anlatırdı yazın sıcağında tutardık oruç diye Rabbim ölmüşlerimizi de Ramazan ayının yüzü hürmetine cehennem azabından korusun amin...benim babam mesela fabrikada işçi olarak çalışıyor çok susuyor doğal olarak iftarda sadece su içiyor o öyle olunca insanda kötü oluyor o yemek yemeyince sende yiyemiyorsun babam gibi olan nice insanlar vardır onların yüzü suyu hürmetine havalar çok sıcak olmasın inşallah ...
amin canım amin inşallah . Rabbim babana rahmet eylesin canım mekanını cennet eylesin inşallahay rahmetli babam da anlatırdı yazın sıcağında tutardık oruç diye Rabbim ölmüşlerimizi de Ramazan ayının yüzü hürmetine cehennem azabından korusun amin...
Senin babacığın ve onun gibiler için de Ramazanımız serin ferah geçer inş ALLAH sevaplarımızı kat kat artırır inş amin
amin canım benim @whitewolf arkadaşımızın annesininamin canım amin inşallah . Rabbim babana rahmet eylesin canım mekanını cennet eylesin inşallah
amin canım inşallahamin canım benim @whitewolf arkadaşımızın annesininevTik in babasının S synulox un babasının da mekanlarını cennet cehennemde ırak eyler ve rahmetli babam aliyi de inş amin
İmsak demek namaz vaktı gırdı demek,selam kızlar.
sahurda ezan okunduğun da sabah namazı kılabiliyor muyuz.
sanada hayırlı kise fazla giremiyor sen evi dizdinmi oruç nasıl gidiyorhayırlı geceler hanımlar
oruç iyi canım çok şükür ıvır zıvır işlerim kaldısanada hayırlı kise fazla giremiyor sen evi dizdinmi oruç nasıl gidiyor
ne güzel benim gibi evde oturmaz biz de okuduk ama atanamadık o hemen atanır...benimde kızım geldi ev ünverste okuyo dışarıda çok sevindim bölümü heşire ebe lik
evet canım oglumda diş hekimi sen hangi bölümü okudun[QevUOTE="aaynaa, post: 46842813, member: 611960"]ne güzel benim gibi evde oturmaz biz de okuduk ama atanamadık o hemen atanır...
ahh ahh ben de hayırlısıyla hamile kalsam ebemizi de bulduk desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?