- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
Evet acımdan saçmalıyorum belki ama çok zor geliyo uyku problemi yaşıyorum daha çok düşünüp daha az yemek yiyorum huylarım değişti moralim bozuk bu aralar namazımı kılıyordum şu ara o bile aksıyo hayattan zevk almıyorumGeçmeyen acı var mı canım ölüm acısı bile azalmasa insan nasıl yaşar sen onları ALLAH'a havale et...Bir gün nasip olursa burada yine görüşürüz yazışırız neler yaşanacağını mutluluğunu da yazışırız onların başlarına gelenleri de fakat sen asla umutsuz olma sakın canım acın şuan çok taze
şuan canının sıkkınlığından kaynaklı canım benim de panik atağım var çok zor zamanlar ben de geçirdim şuan da bazı sorunlar var ama hamdolsun hamdı senalar olsun çok şükür demeden bizler ALLAH'A sıkıntılarımızı dualarımızı nasıl elimizi açıp sığınırız YA RAHMAN'A..Evet acımdan saçmalıyorum belki ama çok zor geliyo uyku problemi yaşıyorum daha çok düşünüp daha az yemek yiyorum huylarım değişti moralim bozuk bu aralar namazımı kılıyordum şu ara o bile aksıyo hayattan zevk almıyorum
Ben kalkamıyorum ya, uyanıyorum ama kalkmıyorumdün namazlarımı kıldım bu sabah namazını da kıldım
ben deBen kalkamıyorum ya, uyanıyorum ama kalkmıyorum
ben de ezanı duydum ama kalkamadımsabah namazına gene kalkamadım
ALLAH KABUL ETSİN ABLAMkızlar nerdesinizben öglen ve sabah kazasını kıldım 1 günlük kaza kıldım
ben namazlarımı bir tam rayına koyuyorum bazen aksatıyorum bazen tamam diyorum arkadaşlardan da kılmak isteyenler de aramıza katılıyor arkadaşlar ablamlar da yazıyorlar bu konuyu canlı tutuyoruz=)) Ne guzel maşaAllah=))
Kazalarımı hesapladım ben cnaım aslında her vakit bir de kaza namazımızı da kılsak çok iyi olur anca öyle tamamlarızBorçlarımızı bitirmeden bu dunyadan göç ettirmesin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?