Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Evet acımdan saçmalıyorum belki ama çok zor geliyo uyku problemi yaşıyorum daha çok düşünüp daha az yemek yiyorum huylarım değişti moralim bozuk bu aralar namazımı kılıyordum şu ara o bile aksıyo hayattan zevk almıyorum

şuan canının sıkkınlığından kaynaklı canım benim de panik atağım var çok zor zamanlar ben de geçirdim şuan da bazı sorunlar var ama hamdolsun hamdı senalar olsun çok şükür demeden bizler ALLAH'A sıkıntılarımızı dualarımızı nasıl elimizi açıp sığınırız YA RAHMAN'A..
melisa çayı al canım uykunu rahatlatacaktır zaman en güzel ilaç ve dualar konuşmak dertleşmek de iyi gelecek gülüm bizler buradayız

Borç yapmamiza izin vermesin Rabbim diyelim insaAllah=)) Namaz=Zaman Rabbim Namazi Zaman icine gizlemiş. Bizki herseye zaman bulabiliyoruz ama zaman icine 5 vakti sıkıştiramayacak kadar aciz kullariz. Rabbimizin bilirizki namazimiza ihtiyaci yok bizim ihtiyacimiz var. Kumbaramiz ne kadar kaliteliyse o kadar ağir para taşir ne kadar dolarsa okadar zenginizdir. 5 vakti tam olarak kildigimizda isimiz bitiyor mu=)) sonra namazimizi guzellestirmemiz agir agir kilmamiz lazim pesinden teeccud, evvabin, işrak, duha ah ne guzel ne guzel insaAllah cumlemize guzelin guzeli nasip olsun . Vuralim nefse kamçıyı insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…