ay canım benim çok güzel açıklamışsın her şeyi şeytana atıyoruz ama işte nefsimizi al aşağı etmek bizim elimizde sabırla onun karşısında durmamız lazım hayırlısıyla inşaallah kazalarımızı azaltmış sonra da namaz borcu kalmayanlardan oluruz ama inşallah namazı layığıyla kılıp sevabını alabilenlerden olabilmek de işBorç yapmamiza izin vermesin Rabbim diyelim insaAllah=)) Namaz=Zaman Rabbim Namazi Zaman icine gizlemiş. Bizki herseye zaman bulabiliyoruz ama zaman icine 5 vakti sıkıştiramayacak kadar aciz kullariz. Rabbimizin bilirizki namazimiza ihtiyaci yok bizim ihtiyacimiz var. Kumbaramiz ne kadar kaliteliyse o kadar ağir para taşir ne kadar dolarsa okadar zenginizdir. 5 vakti tam olarak kildigimizda isimiz bitiyor mu=)) sonra namazimizi guzellestirmemiz agir agir kilmamiz lazim pesinden teeccud, evvabin, işrak, duha ah ne guzel ne guzel insaAllah cumlemize guzelin guzeli nasip olsun . Vuralim nefse kamçıyı insaAllah.
Tabii vakit namazlarımızı öyle şeytan kovalıyormuş gibi kılmamak lazım ..inşallah ibadetlerimizden çok lezzet aldığımız günler de gelir hakkıyla ibadetlerini yerine getirenlerden oluruz inş hayırlarla aminKazalari vereyim derken 5 vakiti şapur şupur kilmakta var. Onemli olan gecmis borclara ebediyen tovbe edip bir daha yapmamak icin af dilemek farz namazlara sıkı sıkıya sarilmak duzeltmek. Feyz ala ala kilmak Sonrasinda nefsimize agir gelmeyecek sekilde verebilirsek niyet edip borclari kilmak ama oncelikli olarak vakit namazi. Rabbim namazini dosdogru kilanlardan eylesin aminnn.
Liste yapmayı istiyorum namazlarının peşinde olanlar diye tüm buraya yazan arkadaşları liste halinde yazıp hem de namaz konusunda ibadetlerimiz hakkında da sohbet edebilirizİşallah namazlarımızı hakkıyla kılarız.Bu konuyu takip ediceem işallah
Çok iyi olurListe yapmayı istiyorum namazlarının peşinde olanlar diye tüm buraya yazan arkadaşları liste halinde yazıp hem de namaz konusunda ibadetlerimiz hakkında da sohbet edebiliriz
Liste yapmayı istiyorum namazlarının peşinde olanlar diye tüm buraya yazan arkadaşları liste halinde yazıp hem de namaz konusunda ibadetlerimiz hakkında da sohbet edebiliriz
Çok iyi olur
Namaz kılmaya çalışıyorum ama Allah affetsin eksiklerim çok var.Sabah namazına kalkamıyorum.Bu konuda yazışarak birbirimize destek olabileceğimizi düşünüyorumevet canım tüm yazanları liste yapacağım arkadaşlarla hepimiz yazışırız namaz konusunda
kesinlikle ben de sabah namazlarında kalkamıyorum en azından kalan namazlarımızı tam düzene getirmeliyizNamaz kılmaya çalışıyorum ama Allah affetsin eksiklerim çok var.Sabah namazına kalkamıyorum.Bu konuda yazışarak birbirimize destek olabileceğimizi düşünüyorum
Canım bu konuyu izlemeye al ve de en yakın zamanda inş başlaBende kılmak istiyorummmm
amin amin amin canım yaBorçlarımızı bitirmeden bu dunyadan göç ettirmesin Rabbim
çok iyi olur namaz cetveli hazılla takip edelim birbirimizi benim için mükenbelListe yapmayı istiyorum namazlarının peşinde olanlar diye tüm buraya yazan arkadaşları liste halinde yazıp hem de namaz konusunda ibadetlerimiz hakkında da sohbet edebiliriz
evet olabilir aslında ablam ya da isimleri bir liste haline getireyim tüm yazan arkadaşları ilk önce listeleyeceğimçok iyi olur namaz cetveli hazılla takip edelim birbirimizi benim için mükenbel
olur
süper olur benim kazalarım çok malesev hep çoluk çocuk misafir dedim önceleri daha çok olurdu msafirimevet olabilir aslında ablam ya da isimleri bir liste haline getireyim tüm yazan arkadaşları ilk önce listeleyeceğim
inşallah canım beraber namazlarımızı takip edelimMasallah hepinize. Bana da nasip olur insallah bu istikrar
ALLAH KABUL ETSİN GÜLÜM..bugün sadece akşam ve yatsıyı kılabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?