Beş Vakit Namaz Kılanlar...

ay canım benim çok güzel açıklamışsın her şeyi şeytana atıyoruz ama işte nefsimizi al aşağı etmek bizim elimizde sabırla onun karşısında durmamız lazım hayırlısıyla inşaallah kazalarımızı azaltmış sonra da namaz borcu kalmayanlardan oluruz ama inşallah namazı layığıyla kılıp sevabını alabilenlerden olabilmek de iş

Kazalari vereyim derken 5 vakiti şapur şupur kilmakta var. Onemli olan gecmis borclara ebediyen tovbe edip bir daha yapmamak icin af dilemek farz namazlara sıkı sıkıya sarilmak duzeltmek. Feyz ala ala kilmak Sonrasinda nefsimize agir gelmeyecek sekilde verebilirsek niyet edip borclari kilmak ama oncelikli olarak vakit namazi. Rabbim namazini dosdogru kilanlardan eylesin aminnn.

Tabii vakit namazlarımızı öyle şeytan kovalıyormuş gibi kılmamak lazım ..inşallah ibadetlerimizden çok lezzet aldığımız günler de gelir hakkıyla ibadetlerini yerine getirenlerden oluruz inş hayırlarla amin

Liste yapmayı istiyorum namazlarının peşinde olanlar diye tüm buraya yazan arkadaşları liste halinde yazıp hem de namaz konusunda ibadetlerimiz hakkında da sohbet edebiliriz
Çok iyi olur
Liste yapmayı istiyorum namazlarının peşinde olanlar diye tüm buraya yazan arkadaşları liste halinde yazıp hem de namaz konusunda ibadetlerimiz hakkında da sohbet edebiliriz

bende kılıyorum ama allah blıyoya duzenlı kılmıyorum ınsaallah rabbıme laık bı sekılde kılmayı cok ıstıyorum

Namaz kılmaya çalışıyorum ama Allah affetsin eksiklerim çok var.Sabah namazına kalkamıyorum.Bu konuda yazışarak birbirimize destek olabileceğimizi düşünüyorum
kesinlikle ben de sabah namazlarında kalkamıyorum en azından kalan namazlarımızı tam düzene getirmeliyiz

evet olabilir aslında ablam ya da isimleri bir liste haline getireyim tüm yazan arkadaşları ilk önce listeleyeceğim
süper olur benim kazalarım çok malesev hep çoluk çocuk misafir dedim önceleri daha çok olurdu msafirim
şimdi yapamıyorum diye fazla glmiyorolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…