biraz rahatsızım hala iyileşemedim ama bakalım inş kısa zamanda geçerhayırlı cumalarr kızlarr
nabersinizz bakalımmmm
biraz rahatsızım hala iyileşemedim ama bakalım inş kısa zamanda geçer
sağol canım hemen hastalanıyorum benGEÇMİŞ OLSUN CNM DİKKAT ET KENDİNE
sağol canım hemen hastalanıyorum ben
sanırım canım kaptım mı tamam bittiniyekine bağışıklığın mı düşükkkkk
sanırım canım kaptım mı tamam bitti20 gün çekerim en az
ne kadar süre kılıp, sonra bırakıyorsunuz?bende namaza başlamak istiyorum kılıp bırakıyorum Allah affetsin
bazen 1 ay bazen daha kısa romatizmam var su iyi gelmiyor kv delere git onlar sana gelsin zamnlı zamansız huysuz ve sözdinlemeyen bi çocuk bi türlü tam kılamıyorum bekarken hiç vaktini geçirmezdim bide ben namaz kılarken ateşe düşmüş gibi aglayan seccadeyi altımdan çeken bi oglum varne kadar süre kılıp, sonra bırakıyorsunuz?
Allah sabir versin. Zor tabi anlattiklariniz. Benimde kayinvalidem surekli namaz vakti beni cagiriyor, yok gel suraya gidelim, yok gel bana yardim falan. Sanki ozellikle bekliyor namaz vaktini. Ustelik kaza namazi da kildigimi biliyor. Dun gelmis bana diyor ki, kendini bu kadar kaptirma kafayi yersin. Gercekten bu kayinvalideleri anlamak cok zor. Namaz vskitleri bir yere gitmeyin. Kim necderse desin. Küsen küssün. Namaz kilicam deyin. Benimde annemin romatizmasi var. Aynen sizin gibi abdest alinca bacaklari agriyor. Sicak suyla abdest alma imkaniniz yok mu? Oglunuz kucuk sanirim. Keske yaninda duracak biri olsaydi. Oyuncaklariyla falan ilgilenmiyor mu?bazen 1 ay bazen daha kısa romatizmam var su iyi gelmiyor kv delere git onlar sana gelsin zamnlı zamansız huysuz ve sözdinlemeyen bi çocuk bi türlü tam kılamıyorum bekarken hiç vaktini geçirmezdim bide ben namaz kılarken ateşe düşmüş gibi aglayan seccadeyi altımdan çeken bi oglum var
amin duan ve iyi dileklerin için sagol kas romatizmam var fazla sıcakta iyi gelmiyor evet oglum daha küçük ve aşırı huysuz bi kv de var onada bırakmak istemiyorumAllah sabir versin. Zor tabi anlattiklariniz. Benimde kayinvalidem surekli namaz vakti beni cagiriyor, yok gel suraya gidelim, yok gel bana yardim falan. Sanki ozellikle bekliyor namaz vaktini. Ustelik kaza namazi da kildigimi biliyor. Dun gelmis bana diyor ki, kendini bu kadar kaptirma kafayi yersin. Gercekten bu kayinvalideleri anlamak cok zor. Namaz vskitleri bir yere gitmeyin. Kim necderse desin. Küsen küssün. Namaz kilicam deyin. Benimde annemin romatizmasi var. Aynen sizin gibi abdest alinca bacaklari agriyor. Sicak suyla abdest alma imkaniniz yok mu? Oglunuz kucuk sanirim. Keske yaninda duracak biri olsaydi. Oyuncaklariyla falan ilgilenmiyor mu?
Umarim tekrar baslarsiniz. Allah sizin durumunuzu kolaylastirsin InşaAllah.
hayırlısıyla kılalım da Rabbim bol sevap yazar inş aminÇok şükür kılıyorum bende
Geçen Öğleyi okulda kılmayı denedim.
Kapımı kilitledim. Perdemi kapattım. Makyajımı sildim. Abdestimi aldım. Namazı kıldım. Bi daha makyaj yaptım. Ama çok zor oldu. Yan odalardan sesler geliyor. Nedense panik oldum. Bi daha da denemedim.
Eve gelince ikindiyi kılıyorum artık.
merhaba canım nasıl başardım bende kılıyordum ama hamilelik doğum sonrasında ria takılıp 2 haftada bir regl olunca ister istemez uzaklaştım artık kılmak istiyorum ama sadece lafta kalıyor bi başarsam çok rahatlayacağım.Eşim maşallah hiç aksatmaz namazını kılar işlerini bile namaza göre ayarlar.Ve ben eşimde büyük bir hayranlık duyuyorum bu konudabende aynı durumda olabilirim neyim eksik dediğimde bişey bulamıyorum banada yardımcı olunçalışmaya başladım arkadaşlar maddi sıkıntılarımızdan dolayı kpss biraz zora girecek ama ona da zaman ayıracağım namazlarımı kaza yapıyorum ama kılıyorum çok şükür sizlerin namazları nasıl gidiyor
canım kendimi zorluyorum zamanında çok bırakıp başladım artık öyle olsun istemiyorummerhaba canım nasıl başardım bende kılıyordum ama hamilelik doğum sonrasında ria takılıp 2 haftada bir regl olunca ister istemez uzaklaştım artık kılmak istiyorum ama sadece lafta kalıyor bi başarsam çok rahatlayacağım.Eşim maşallah hiç aksatmaz namazını kılar işlerini bile namaza göre ayarlar.Ve ben eşimde büyük bir hayranlık duyuyorum bu konudabende aynı durumda olabilirim neyim eksik dediğimde bişey bulamıyorum banada yardımcı olun
Allah yar ve yardımcın olsun aaynaaarkadaşlar işe başladım ne olur bana dua edin zorluk çıkaranlar oluyor kendimi ifade edemiyorum yeni başladığım için dilim tutuluyor gibi oluyor işi bilen daha güvenli tabii dualarınza ihtiyacım var
arkadaşlar işe başladım ne olur bana dua edin zorluk çıkaranlar oluyor kendimi ifade edemiyorum yeni başladığım için dilim tutuluyor gibi oluyor işi bilen daha güvenli tabii dualarınza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?