Beş Vakit Namaz Kılanlar...

arkadaşlar bende 5vakit namaz kılmak istiyorum ama olmuyor bir türlü sabah 1,30 saat işe gelmem akşamda tam 2 saat eve gitmem derken günümün 4 saate yakını trafıkte geçiyor işyerimde mescit de yok kaza yapmak zorunda kalacağım diye çekiniyorum bekarken bir dönem kılıyordum ama şeytan işte

Merhabalar ben namaz kılmaya 10 yaşında başladım ve o günden beri hiç bırakmadım
ay ne güzel çok ımrendım dua eder mısın bana canım hepınız dua edın lütfen iş yerinde arkadaşlar bana bıraz mesafelı davranıyor işlemlerde yardımcı olmadılar bana bılgısayarda anlamadığım yerler vardı oralı olmadılar ben de yapamadıkça atak geçırdım benı sevsinler ıstıyorum hepsı de ıyı ınsanlara benziyorlar fakat takıldığım çok nokta oluyor işime adapte olup başarılı olmak ıstıyorum ne olur dua edın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allah yardımcın olsun
İnşaallah kısa zamanda işi iyice öğrenirsin iş arkadaşlarınla da aran hep iyi olur Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın her zaman her yerde

Allah yardımcın olsun
İnşaallah kısa zamanda işi iyice öğrenirsin iş arkadaşlarınla da aran hep iyi olur Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın her zaman her yerde
ıns kuzum korka korka gıdıyorum sorun çıkar da çözemem sorunu dıye işi öğretmek ıstemeyenler de var ama ALLAH da ona gore verır ınsana ah dedirtmemek lazım

Allah yardımcın olsun
sen nasılsın canım dua et emı

aaynaa malesef iş ortamında oluyor öyle şeyler. Insanlar bilgiyi sakınıyor birbirinden.
Bolca dua et canım. Bşz de ederiz inşallah.
Rabbim yardımcın olsun.

Sen başla Rabbim elbet bir kolaylık sağlayacaktır
Sen bismillah de cık yola

Öyle başka ki namaz
Rabbimin huzurunda olmak
Artık rahatsızlandığımda biran önce bitsin de seccademe kavuşayım diye sabırsızlanıyorum

Ben de öyle @ay_060.
Reglim bir an önce bitsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…