- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
Amin amin , çok amin!Bende başladım bugün çok mutluyum ins devamı gelir. Allah hepimizin namazini duasını tovbesini kabul etsin insss
Evet, hepimiz böyle olalım inşallah ;-)Beş vakit namaz kılanlar.
Ama aşkla kılanlar, kimin huzurunda olduğunun farkında olanlar.
İçleri titreyenler.
Ne güzel insanlarsınız.
sağol canımAllah yar ve yardımcın olsun aaynaa
ay okuyayım canım bu stres için mi okuyoruz canımtaha suresi 25-26-27-28 i oku canım bol bol.
ALLAH daim etsın canım ınş bırakmazsınBende başladım bugün çok mutluyum ins devamı gelir. Allah hepimizin namazini duasını tovbesini kabul etsin insss
Masallah Allah cumlemize nasip etsin bu istikrarlı duruşu.Merhabalar ben namaz kılmaya 10 yaşında başladım ve o günden beri hiç bırakmadım
ay ne güzel çok ımrendım dua eder mısın bana canım hepınız dua edın lütfen iş yerinde arkadaşlar bana bıraz mesafelı davranıyor işlemlerde yardımcı olmadılar bana bılgısayarda anlamadığım yerler vardı oralı olmadılar ben de yapamadıkça atak geçırdım benı sevsinler ıstıyorum hepsı de ıyı ınsanlara benziyorlar fakat takıldığım çok nokta oluyorMerhabalar ben namaz kılmaya 10 yaşında başladım ve o günden beri hiç bırakmadım
ay ne güzel çok ımrendım dua eder mısın bana canım hepınız dua edın lütfen iş yerinde arkadaşlar bana bıraz mesafelı davranıyor işlemlerde yardımcı olmadılar bana bılgısayarda anlamadığım yerler vardı oralı olmadılar ben de yapamadıkça atak geçırdım benı sevsinler ıstıyorum hepsı de ıyı ınsanlara benziyorlar fakat takıldığım çok nokta oluyorişime adapte olup başarılı olmak ıstıyorum ne olur dua edın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ıns kuzum korka korka gıdıyorum sorun çıkar da çözemem sorunu dıye işi öğretmek ıstemeyenler de var ama ALLAH da ona gore verır ınsana ah dedirtmemek lazımAllah yardımcın olsun
İnşaallah kısa zamanda işi iyice öğrenirsin iş arkadaşlarınla da aran hep iyi olur Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın her zaman her yerde
sen nasılsın canım dua et emıAllah yardımcın olsun
İnşaallah kısa zamanda işi iyice öğrenirsin iş arkadaşlarınla da aran hep iyi olur Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın her zaman her yerde
Sen başla Rabbim elbet bir kolaylık sağlayacaktırarkadaşlar bende 5vakit namaz kılmak istiyorum ama olmuyor bir türlü sabah 1,30 saat işe gelmem akşamda tam 2 saat eve gitmem derken günümün 4 saate yakını trafıkte geçiyor işyerimde mescit de yok kaza yapmak zorunda kalacağım diye çekiniyorumbekarken bir dönem kılıyordum ama şeytan işte
Ne kadar güzelBen de öyle @ay_060.
Reglim bir an önce bitsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?