Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Kızlar namaz kildigimdan ve tesettüre girdigimden beri ölüm korkum pek kalmadı .Namaz kilmazken bir yolculuğa çiksam ya da mesala uçağa binsem acayip korkardim ölsem ne yaparım diye. Ama şükür ki o zamanlar ölmemişim :) fakat bir sorun var kızlar kapaliyim dedim ya bazen kendimi tutmayıp makyaj yapıyorum. Yani bazen rimel surerim bazen ayeliner. Hergün mutlaka göz kalemi kullanırım günah olduğunu bile bile yapmak çok kötü bir şey

Evinde yapsan canm bak ben tesetturlu degilim fakat disarda hic makyaj yapmam bir tek sürme sürerim sende evinde yapsan cikmadan silsen daha iyi olur amacın zaten örtünmek dikkat çekmemek

aaynaa malesef iş ortamında oluyor öyle şeyler. Insanlar bilgiyi sakınıyor birbirinden.
Bolca dua et canım. Bşz de ederiz inşallah.
Rabbim yardımcın olsun.
bılmıyorum canım bana bazı yerlerı gostermedıklerı ıcın zorluk cekıyorum ama gıt gıde ALLAH yardımcı olur dıye de dua edıyorum bl bol sızler de edın başaramamam ıcın gozumun ıcıne bakıyorlar ınanın uzuluyorum ama benı zorda koyanı ALLAH da zorda koyar dıyorum

Saol cnm.Aslında böyle şeyler söylenmez ama namaz konusunda birbirimizin biraz destek olmaya ihtiyacımız var sanırım.

Farzlari söylemek iyidir ama sunnetleri söylemek sakıncalı diye biliyorum. Mesela namaz kıldığını herkes bilebilir çünkü teşvik etkisi vardır ama sadaka veriyorsan bunu söylemek gosterise girebileceginden soylenmemesi daha uygundur

Arkadaşlar nasılsınız namazlarınız nasıl duzenlı gıdıyor mu bana da dua edın

Selam arkadaslar bende namaza basladım 2 hafta önce ama 5 vakit kılamıyorum maalesef 1 yasında kızım var ve 2 dakika gözümden ayıramıyorum heryere cıkıyor anca onun uyudugu saatlerde kılıyorum namazımı. Kılamadıklarımı kaza yapıyorum.

Hep niyetlendim namaz dualarınıda ezberledim ama bi türlü başlayamadım inşallah bende kılacagım

çok sevındım namaza başlayanları ogrenınce sevınıyorum ALLAH c.c daım etsın amın

Merhaba kızlar ben de cok kılmak istiyoistiyorum..ara ara kiliyorum ama sonrası bildiğinoz gibi oluyor.bir de ben çalışıyorum ve cistigim yerde de namaz kılınacak bir yer yok.bu durumda hem vaktinde kilamiyorum hem de akşam biriminde kılması da daha zor geliyor nefsime sanirim.

Peki boş bi oda falan yok mu namaz için canım benim benimde işyerimde yok sağolsun bi müdürümün odasında kılıyorum eskiden de sigara odasının köşesini büyük kartonla kapatıp köşede kılıyordum

Ne mutlu sana..benim öyle bir imkanım yok su an malesef..zaten herkes ofis odalarında en az dört beş kişi çalışıyor ve bos oda yok

merhabalar bende şimdi gördüm bu sayfayı ben Allah'ım kabul ederse yıllardır kılıyorum nişanlıydım yeni evlendim hep Allah'a dua ederdim evlenince nişanlıma başlatcam namazı diye söz verdim ve Rabbim kabul etti sanırım şükürler olsun 5 vakit kılıyoruz huzur mutluluk herşey namazda gizli bence çalışıyorum iş yerimde zorda olsa hemen kılıyorum vaktinde üstümden bir yük kalkıyor borç gibi düşünmek lazım namazı ben birisine borcum olsa rahat yatamam Allah'a da borçlu gitmek istemem Rabbim herkese nasip etsin hepimiz ahirete borçlu değil sevap dolu gitmeyi nasip etsin.

ya ınan cok imrendim.ben de istiyorum kisme5se en yakın zamanda.umarım ben de kilabilrim.bu arada namaz surelerinin bir sırası olduğunu ve o sıraya göre kılınması gerektiği söyleniyor.ben bunu daha yeni ogrendn.inşallah Allah c.c kabul etmiştir bu zaman kadr az da olsa kildiklarimi.peki bu sıra nasıl olmali

amin canım amin Rabbim cümlemize nasip etsin ayrıca Allah bilir tabi ki ama sıkıntıya düşme kabul eder güzel Allah'ım nihat hatipoğlunda bi bayan sadece fatiha ve ihlas bildiğini söylemişti tabi ki kabul olur demişti ama siz yinede hepsini öğrenin önemli olan niyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…