peki lavabonuz küçük mü? eski işyerimde temizlikçi bi abla vardı tuvalet bayağı büyüktü lavabonun önüne karton serer üstünde kılardı tuvaletin içinde kılmıyorum sonuçta elimden gelen bu Rabbim kabul eder derdi o geldi aklıma şimdiNe mutlu sana..benim öyle bir imkanım yok su an malesef..zaten herkes ofis odalarında en az dört beş kişi çalışıyor ve bos oda yok
okudum, çok güzel, sağ ol canım.İnsan secde etmeye anne rahminde başlar, namaz insan olma ve insan kalmanın tecellisidir . Namaz yaratanın yarattığını, yarattığı gibi görme arzusuna liyakatin bir antrenmanıdır. Namaz kuru bir antrenman, zoraki bir görev, farkındalıksız bir alışkanlık değil, ancak haşyetle, huşu ile; bilinmez gizemine dahil olmanın, kozmik bilincinde var olmanın uygulamalı deneyimini, miraç eylemenin yüce bir algılamasıdır. Salih kişi oluşun talimi ve terbiyesidir. Istırap tatili, meserret mesaisidir. Namaz tüm çevre şartlarına "amaaan" Diyebilme kabiliyetidir, Namaz; şüphe, korku, tükenmişlik gibi nevrotik algılamalardan halas oluşun ilacıdır. Namaz özgürleştirici, kahramanlaştırıcı bir can simidi olarak, çevre şartları ve yanlış paradigmalarla kirlenen zihin ve gönülleri günün belli saatlerinde arındırma ve resetleme eylemidir. Başka bir deyişle, umut ve mutluluk enjeksiyonudur. Mekân ve zamanda konuşlandırılmış, göklerde ya da yerlerde, Kâbe'de ev-bark sahibi kılınmış bir Allah anlayışından çıkarıp, gönüllerde var edilmiş Allah inancına eriştirmek amaçlıdır. Haşa zalim, zorba, hak tanımaz, korkular ve dayatılara sahip Allah anlayışından kurtarıp, Rahman ve Rahim; seven ve sevgisiyle en özel kıvamda varedeni, bize dost kılan, gönlümüzün gönlüne miraçtır namaz.
Namazı aşk etmek isimli kitabın bir bölümü ...okudum, çok güzel, sağ ol canım.
hayırlı cumalar...
Mükemmel bir anlatım..tesekkurlerİnsan secde etmeye anne rahminde başlar, namaz insan olma ve insan kalmanın tecellisidir . Namaz yaratanın yarattığını, yarattığı gibi görme arzusuna liyakatin bir antrenmanıdır. Namaz kuru bir antrenman, zoraki bir görev, farkındalıksız bir alışkanlık değil, ancak haşyetle, huşu ile; bilinmez gizemine dahil olmanın, kozmik bilincinde var olmanın uygulamalı deneyimini, miraç eylemenin yüce bir algılamasıdır. Salih kişi oluşun talimi ve terbiyesidir. Istırap tatili, meserret mesaisidir. Namaz tüm çevre şartlarına "amaaan" Diyebilme kabiliyetidir, Namaz; şüphe, korku, tükenmişlik gibi nevrotik algılamalardan halas oluşun ilacıdır. Namaz özgürleştirici, kahramanlaştırıcı bir can simidi olarak, çevre şartları ve yanlış paradigmalarla kirlenen zihin ve gönülleri günün belli saatlerinde arındırma ve resetleme eylemidir. Başka bir deyişle, umut ve mutluluk enjeksiyonudur. Mekân ve zamanda konuşlandırılmış, göklerde ya da yerlerde, Kâbe'de ev-bark sahibi kılınmış bir Allah anlayışından çıkarıp, gönüllerde var edilmiş Allah inancına eriştirmek amaçlıdır. Haşa zalim, zorba, hak tanımaz, korkular ve dayatılara sahip Allah anlayışından kurtarıp, Rahman ve Rahim; seven ve sevgisiyle en özel kıvamda varedeni, bize dost kılan, gönlümüzün gönlüne miraçtır namaz.
Okuduğunuz için ben teşekkür ederimMükemmel bir anlatım..tesekkurler
Çok güzel bir yazı çok doğru gerçekten namaz insanı bütün kötülüklerden alıkoyuyor Allah başımızı secdeden ayırmasın inşallah.İnsan secde etmeye anne rahminde başlar, namaz insan olma ve insan kalmanın tecellisidir . Namaz yaratanın yarattığını, yarattığı gibi görme arzusuna liyakatin bir antrenmanıdır. Namaz kuru bir antrenman, zoraki bir görev, farkındalıksız bir alışkanlık değil, ancak haşyetle, huşu ile; bilinmez gizemine dahil olmanın, kozmik bilincinde var olmanın uygulamalı deneyimini, miraç eylemenin yüce bir algılamasıdır. Salih kişi oluşun talimi ve terbiyesidir. Istırap tatili, meserret mesaisidir. Namaz tüm çevre şartlarına "amaaan" Diyebilme kabiliyetidir, Namaz; şüphe, korku, tükenmişlik gibi nevrotik algılamalardan halas oluşun ilacıdır. Namaz özgürleştirici, kahramanlaştırıcı bir can simidi olarak, çevre şartları ve yanlış paradigmalarla kirlenen zihin ve gönülleri günün belli saatlerinde arındırma ve resetleme eylemidir. Başka bir deyişle, umut ve mutluluk enjeksiyonudur. Mekân ve zamanda konuşlandırılmış, göklerde ya da yerlerde, Kâbe'de ev-bark sahibi kılınmış bir Allah anlayışından çıkarıp, gönüllerde var edilmiş Allah inancına eriştirmek amaçlıdır. Haşa zalim, zorba, hak tanımaz, korkular ve dayatılara sahip Allah anlayışından kurtarıp, Rahman ve Rahim; seven ve sevgisiyle en özel kıvamda varedeni, bize dost kılan, gönlümüzün gönlüne miraçtır namaz.
İNŞALLAH CANIM BENİM BAŞLAMAYANLARA DA O MUTLULUĞU NASİP ETSİN İNŞALLAH ...Çok güzel bir yazı çok doğru gerçekten namaz insanı bütün kötülüklerden alıkoyuyor Allah başımızı secdeden ayırmasın inşallah.
Amin canım namaz kılmamak çok büyük eksiklikmiş namaza başlayınca daha iyi anladım bunu Allah nasip etsin herkese bu huzuruİNŞALLAH CANIM BENİM BAŞLAMAYANLARA DA O MUTLULUĞU NASİP ETSİN İNŞALLAH ...
AMİN CANIM İNŞALLAHAmin canım namaz kılmamak çok büyük eksiklikmiş namaza başlayınca daha iyi anladım bunu Allah nasip etsin herkese bu huzuru
İNŞALLAH CANIM BENİM BAŞLAMAYANLARA DA O MUTLULUĞU NASİP ETSİN İNŞALLAH ...
Amin canım namaz kılmamak çok büyük eksiklikmiş namaza başlayınca daha iyi anladım bunu Allah nasip etsin herkese bu huzuru
amin canımAmin kızlar, Allah bizlere de ibadetlerimizi devamlı yapmayı nasip eylesin Rabbim.
İnsan secde etmeye anne rahminde başlar, namaz insan olma ve insan kalmanın tecellisidir . Namaz yaratanın yarattığını, yarattığı gibi görme arzusuna liyakatin bir antrenmanıdır. Namaz kuru bir antrenman, zoraki bir görev, farkındalıksız bir alışkanlık değil, ancak haşyetle, huşu ile; bilinmez gizemine dahil olmanın, kozmik bilincinde var olmanın uygulamalı deneyimini, miraç eylemenin yüce bir algılamasıdır. Salih kişi oluşun talimi ve terbiyesidir. Istırap tatili, meserret mesaisidir. Namaz tüm çevre şartlarına "amaaan" Diyebilme kabiliyetidir, Namaz; şüphe, korku, tükenmişlik gibi nevrotik algılamalardan halas oluşun ilacıdır. Namaz özgürleştirici, kahramanlaştırıcı bir can simidi olarak, çevre şartları ve yanlış paradigmalarla kirlenen zihin ve gönülleri günün belli saatlerinde arındırma ve resetleme eylemidir. Başka bir deyişle, umut ve mutluluk enjeksiyonudur. Mekân ve zamanda konuşlandırılmış, göklerde ya da yerlerde, Kâbe'de ev-bark sahibi kılınmış bir Allah anlayışından çıkarıp, gönüllerde var edilmiş Allah inancına eriştirmek amaçlıdır. Haşa zalim, zorba, hak tanımaz, korkular ve dayatılara sahip Allah anlayışından kurtarıp, Rahman ve Rahim; seven ve sevgisiyle en özel kıvamda varedeni, bize dost kılan, gönlümüzün gönlüne miraçtır namaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?