aynen harika bir şekilde anlatıyor okuduğumda bende etkilenmiştim senden de Allah razı olsun canım benimÇok güzel bir yazı namazı çok güzel anlatıyor Allah razı olsun canım paylaştığın için
Amin İnşallah :)Amin kızlar, Allah bizlere de ibadetlerimizi devamlı yapmayı nasip eylesin Rabbim.
estağfirullah canım hem ben yazmadım yazanları sadece kopyala yapıştır yaptım :))
Allah affetsin deyip işin içinden sıyrılma canım bi kere yapmayı dene o zaman daha da istekli olursunBen aslnda çok kılmak ıstıyorum ama çalıştığım için çok zor oluyor .Eve gıdınce kazada yapamıyorum
Allah affetsın
Çok yptım canım suan sadece kılabıldıgım vakıtlerı kılıyorum.Allah affetsin deyip işin içinden sıyrılma canım bi kere yapmayı dene o zaman daha da istekli olursun
bu da bi başlangıç bende öyleydim en çok yatsı namazını kılmak zor gelirdi namazda hep Allahım namazı bana sevdir ölene kadar 5 vakit namaz kılanlardan eyle derdim ...Çok yptım canım suan sadece kılabıldıgım vakıtlerı kılıyorum.
Ben yatsı ve akşamı kılabılıyorum smdılık. Bende aynen senın gıbı dua edıyorum. İnşallah bigun nasip olur.bu da bi başlangıç bende öyleydim en çok yatsı namazını kılmak zor gelirdi namazda hep Allahım namazı bana sevdir ölene kadar 5 vakit namaz kılanlardan eyle derdim ...
inşallah canım benim zikir getir sürekli içinden o seni dha çok bağlar namaza eminim bundanBen yatsı ve akşamı kılabılıyorum smdılık. Bende aynen senın gıbı dua edıyorum. İnşallah bigun nasip olur.
bu da bi başlangıç bende öyleydim en çok yatsı namazını kılmak zor gelirdi namazda hep Allahım namazı bana sevdir ölene kadar 5 vakit namaz kılanlardan eyle derdim ...
Cuma günü 200defa okumak lazımmıış abdestim warken okudum Allah razı olsunKısmetimin Açılmasını İstiyorum Duası
Haliei şerifte varid olmuştur ki;her gün 100 kere
"La ilahe illüllahül melikül hakkul mübin"
diyen kimseye rızık ve kısmet kapıları açılır , fakir ve ihtiyaçtan kurtulur.Allah teala onu af ve mağfiret buyurduğundan kabir azabı görmez ve cennete girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?