Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Ben aslnda çok kılmak ıstıyorum ama çalıştığım için çok zor oluyor .Eve gıdınce kazada yapamıyorum
Allah affetsın

bu da bi başlangıç bende öyleydim en çok yatsı namazını kılmak zor gelirdi namazda hep Allahım namazı bana sevdir ölene kadar 5 vakit namaz kılanlardan eyle derdim ...
Ben yatsı ve akşamı kılabılıyorum smdılık. Bende aynen senın gıbı dua edıyorum. İnşallah bigun nasip olur.

bu da bi başlangıç bende öyleydim en çok yatsı namazını kılmak zor gelirdi namazda hep Allahım namazı bana sevdir ölene kadar 5 vakit namaz kılanlardan eyle derdim ...

cnm ezan okunduktan sonra hemen kılarsak insan zorlanmıyor

zaten akşam ile yatsının arasında ne kadar vakit var

ben hala sabahlarda zorlanıyorum

Kapalı Kısmeti Açan Dua
Bismillahirrahmanirrahim
İnsan suresinin ilk 2 ayetini 313 defa okuyacaksınız, ayetin sonundaki semian kelimesine gelince 7 kere tekrar edeceksinisiniz yani şu şekilde okunacak başta 1 defa besmele cekin.

Hel eta alel`insani hıynüm mined dehri lem yekun şey`en mezkura. İnna halaknel`insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece`alnahu semiy`an,semiy`an,semiy`an,semiy`an,semiy`an,semiy `an,semiy`an,bası yra.

arkadaşlar nasılsınız namazlarınız nasıl gidiyor_? ben bu sıralar aksattım yeniden toparlamam lazım

Kısmet Açmak İçin Okunan Dua
Dünyevi ve uhrevi, ebedi mutluluk ve saadete erişmek isteyen kimse; her günün Utarit Yıldızının saatinde 286 defa Ya Rauf ismini zikretmeye devam ederse beklediği saadet ve mutluluk kapıları sonuna kadar kendisine açılır.

Kısmetimin Açılmasını İstiyorum Duası
Haliei şerifte varid olmuştur ki;her gün 100 kere
"La ilahe illüllahül melikül hakkul mübin"

diyen kimseye rızık ve kısmet kapıları açılır , fakir ve ihtiyaçtan kurtulur.Allah teala onu af ve mağfiret buyurduğundan kabir azabı görmez ve cennete girer.

Cuma günü 200defa okumak lazımmıış abdestim warken okudum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…