Hayırlısı canım ama yinede akşam ve yatsiyi da kılmaya çalış hele sabah sabah namazı bana da dua edersin canım bir buçuk senedir bebek istiyoruz bizdeAma malesef 5wakiti kıılamıyorum bugün sadece öğleni kıldım
Canım beende tüp bebekle kawuştum bebeğime dua ederrim tabikide ben 41merryem ve fetih suresi ni okdum yalnız fetih suresinin de okuma şekli wwar cumartesiden başlayıpp cımayaa kdar cumartesi 2rekat namaz kılıosun Allah rızası için 7adet estağfirullah 1adet salavat ve niyetin ardından 1adet fetih pazar 3adet pazartesi 5adet salı çarşamba perşembe 7adet cuma sela waktine kadar 11adet okuyup bitirmiş olman lazımHayırlısı canım ama yinede akşam ve yatsiyi da kılmaya çalış hele sabah sabah namazı bana da dua edersin canım bir buçuk senedir bebek istiyoruz bizde
tüp bebeğin ne kadar maliyeti oluyor canım şimd,lik beklemedeyiz zaten maddi konuda sıkışık olduğumuz bir dönnemdeyiz olmazsa daha sonra düşüneceğiz mecbur olarak ama şuan kpss çalışıyorum kitap bile eşime aldırmaya kıyamıyorum borç var hayırlısı bakalım gün doğmadan neler doğar diyorum 41 meryem suresini okumuştumCanım beende tüp bebekle kawuştum bebeğime dua ederrim tabikide ben 41merryem ve fetih suresi ni okdum yalnız fetih suresinin de okuma şekli wwar cumartesiden başlayıpp cımayaa kdar cumartesi 2rekat namaz kılıosun Allah rızası için 7adet estağfirullah 1adet salavat ve niyetin ardından 1adet fetih pazar 3adet pazartesi 5adet salı çarşamba perşembe 7adet cuma sela waktine kadar 11adet okuyup bitirmiş olman lazım
Canım 7000i gözden çıkarıyorsun baya maliyetli oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun fetih suresi çok etkilitüp bebeğin ne kadar maliyeti oluyor canım şimd,lik beklemedeyiz zaten maddi konuda sıkışık olduğumuz bir dönnemdeyiz olmazsa daha sonra düşüneceğiz mecbur olarak ama şuan kpss çalışıyorum kitap bile eşime aldırmaya kıyamıyorum borç var hayırlısı bakalım gün doğmadan neler doğar diyorum 41 meryem suresini okumuştum
Benim görümcem de yaptı şimdi olumlu haber bekliyoruz inş bakalım bu gece dua edinCanım 7000i gözden çıkarıyorsun baya maliyetli oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun fetih suresi çok etkili
İnşallah tutar havuç yesinBenim görümcem de yaptı şimdi olumlu haber bekliyoruz inş bakalım bu gece dua edin
İnş ya 10 senedir olmuyor onlarındaİnşallah tutar havuç yesin
Allahım inşallah tutar ilk denemelerimiİnş ya 10 senedir olmuyor onlarında31inde belli olacak bakalım bol bol dua
anladım canım hayırlısı Fetih suresi okumak lazım gerçekten de ama maddi olarak şuan tüp bebek yaptıramayız zaten belki gerek kalmaz sen de dua et canım benimCanım 7000i gözden çıkarıyorsun baya maliyetli oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun fetih suresi çok etkili
ALLAH sevindirsin onları daBenim görümcem de yaptı şimdi olumlu haber bekliyoruz inş bakalım bu gece dua edin
İnşallah gerek kalmaz canım benim ailem bizim tüp bebek masraflarını üstlenmeseydi bende daha bekliyor olurdumanladım canım hayırlısı Fetih suresi okumak lazım gerçekten de ama maddi olarak şuan tüp bebek yaptıramayız zaten belki gerek kalmaz sen de dua et canım benim
ALLAH RAZI OLSUN AİLENDEN İNŞ EVLADINDAN DA RABBİM GÜLDÜRÜR HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN OLUR CANIM DARISI OLMAYANLARA DA BANA DA AMİNİnşallah gerek kalmaz canım benim ailem bizim tüp bebek masraflarını üstlenmeseydi bende daha bekliyor olurdum
Amin canım Allah razı olsun Allah gönlündeki muradı versin inşallah kucağın boş kalmasınALLAH RAZI OLSUN AİLENDEN İNŞ EVLADINDAN DA RABBİM GÜLDÜRÜR HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN OLUR CANIM DARISI OLMAYANLARA DA BANA DA AMİN
Evt ilk ..Allahım inşallah tutar ilk denemelerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?