Başınız sağolsun canım ben de 11 sene önce babamı kaybetmiştim gögüsle karın arasına sanki koca bir taşı koymuşlar da nefes alamıyormuşsun gibi oluyor hayat durmuş oluyor ben de son dönemlerde biraz sıkıntılarımdan dolayı namazı aksattım şuan regliyim temizlenince yine aklımı başıma alıp düzgünce kılacağım inş dualarınızda bizleri de unutmayın benim de 1.5 yıldır bebişimiz olmuyor hiç bir sorun yokken hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin Yarabbim hepimize tüm isteyenlere amin anneciğinin de mekanı cennet kabir azabından uzak olur inş aminKız kardeşim geçen ay annemin vefatından sonra namaza başladı. Namaz dinin direği olduğu gibi insan ruhunun da direği...Başka türlü dayanamazdık. Ölüm acısı dayanılır gibi değil. Annemin vefatından sonra ben de geçmişte kılmadığım namazların kazasına başladım. Her öğle namazından sonra tüm günün kazasını yapıyorum. İnşallah borçlu gitmem.
İnşallah canım. Benim de çocuğum olmuyor, 3,5 yıllık evliyim. İnan anne olmaya şuan çok ihtiyacım var.Başınız sağolsun canım ben de 11 sene önce babamı kaybetmiştim gögüsle karın arasına sanki koca bir taşı koymuşlar da nefes alamıyormuşsun gibi oluyor hayat durmuş oluyor ben de son dönemlerde biraz sıkıntılarımdan dolayı namazı aksattım şuan regliyim temizlenince yine aklımı başıma alıp düzgünce kılacağım inş dualarınızda bizleri de unutmayın benim de 1.5 yıldır bebişimiz olmuyor hiç bir sorun yokken hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin Yarabbim hepimize tüm isteyenlere amin anneciğinin de mekanı cennet kabir azabından uzak olur inş amin
inan benim de canım birbirimize dua edelim bak biz zikir çekeceğim ALLAHIN ESMASINI sana link atayım sen de katıl ne dersinİnşallah canım. Benim de çocuğum olmuyor, 3,5 yıllık evliyim. İnan anne olmaya şuan çok ihtiyacım var.
evet canım birazburalar sessiz kalmış ...
evet canım biraz
benim e sohbet ettiğim belirli arkadaşlarım var burada kimimizin ortak duası hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlara kavuşmak kimimiz de dua kardeşliği o sayede sohbet fırsatlarımız oluyorsohbet ederiz dedim ama koskocaman kk da sohbet edicekler bi elin parmağını geçmez hale geldi kimsecikler yok hep aynı kişiler
benim e sohbet ettiğim belirli arkadaşlarım var burada kimimizin ortak duası hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlara kavuşmak kimimiz de dua kardeşliği o sayede sohbet fırsatlarımız oluyor
ne konuda sohbet etmek istiyorsun elif bir sıkıntın mı vare ne güzel işte iki çiftte ben laf eder bildiğim bişi varsa öğrenmek isterdim
ne konuda sohbet etmek istiyorsun elif bir sıkıntın mı var
ALLAH sıkıntı vermesin de canım namaz kılıyor musunuz ben bu sıralar aksattım bazı moral bozukluklarımdan dolayı bir yandan da kpss çalışıyorum bir yandan bebek istiyoruz eşimle hayırlısı bakalım evli msin?yok bi sıkıntım çok şükür namazla alakalı sohbet etmek istedim sadece hepsi o
ALLAH sıkıntı vermesin de canım namaz kılıyor musunuz ben bu sıralar aksattım bazı moral bozukluklarımdan dolayı bir yandan da kpss çalışıyorum bir yandan bebek istiyoruz eşimle hayırlısı bakalım evli msin?
oy maşallah ben de lisede falan başladım bıraktım sonra üniversitede başladım bıraktım hep ara ara bırakmalarla sonuçlandı şimdi bakalım yeniden başladım ama işte hayatımdaki olumsuzluklar falan olunca hemen aksatıyorum kendime çok kızıyorum ben de eşim de 20 aydır bebek istiyoruz bakalım bu ay seviniriz hayırlarla inş aminben üniversitede başladım hala kılıyorum hiç bırakmadım.
evliyim bi oğlum var 4 gün sonra bi yaşına giricek.
rabbim sanada bi evlat nasip eder inşallah.
oy maşallah ben de lisede falan başladım bıraktım sonra üniversitede başladım bıraktım hep ara ara bırakmalarla sonuçlandı şimdi bakalım yeniden başladım ama işte hayatımdaki olumsuzluklar falan olunca hemen aksatıyorum kendime çok kızıyorum ben de eşim de 20 aydır bebek istiyoruz bakalım bu ay seviniriz hayırlarla inş amin
İKİMİZDE DE HİÇ BİR SORUN YOK CANIM İNAN SADECE ZAMANI GELMEMİŞ HERALDE ALLAH HENÜZ OL DEMEDİ BİZİM İÇİN yoksa sağlık olarak hiç bir problem yokinşallah bırakmazsın namazı özel diğilse neden bebeğiniz olmuyo _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?