Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Başınız sağolsun canım ben de 11 sene önce babamı kaybetmiştim gögüsle karın arasına sanki koca bir taşı koymuşlar da nefes alamıyormuşsun gibi oluyor hayat durmuş oluyor ben de son dönemlerde biraz sıkıntılarımdan dolayı namazı aksattım şuan regliyim temizlenince yine aklımı başıma alıp düzgünce kılacağım inş dualarınızda bizleri de unutmayın benim de 1.5 yıldır bebişimiz olmuyor hiç bir sorun yokken hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin Yarabbim hepimize tüm isteyenlere amin anneciğinin de mekanı cennet kabir azabından uzak olur inş amin

BEYAZ KURT allah rahmet eylesin inşallah. mekanı cennet olsun.
rabbim ibadetlerinizi kabul etsin.

BEYAZ KURT rabbim sizlere sabır versin, annenize de rahmet etsin inşallah .. Bundan sonraki yapacağınız ibadetler annenizin de amel defterine yazılacaktır, onu da rahatlatacaktır inşallah .. Dediğiniz gibi ancak İman ile Allah'a dayanarak bu zor günleri atlatabilirsiniz.. Rabbim yardımcınız olsun

İnşallah canım. Benim de çocuğum olmuyor, 3,5 yıllık evliyim. İnan anne olmaya şuan çok ihtiyacım var.

İnşallah canım. Benim de çocuğum olmuyor, 3,5 yıllık evliyim. İnan anne olmaya şuan çok ihtiyacım var.
inan benim de canım birbirimize dua edelim bak biz zikir çekeceğim ALLAHIN ESMASINI sana link atayım sen de katıl ne dersin

yeni namaza falan başlayanlar var mı arkadaşlar bir ara burası çok hareketliydi şimdi biraz durgun ben de kpss derdi ile uğraşıyorum biraz da

sohbet ederiz dedim ama koskocaman kk da sohbet edicekler bi elin parmağını geçmez hale geldi kimsecikler yok hep aynı kişiler
benim e sohbet ettiğim belirli arkadaşlarım var burada kimimizin ortak duası hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlara kavuşmak kimimiz de dua kardeşliği o sayede sohbet fırsatlarımız oluyor

benim e sohbet ettiğim belirli arkadaşlarım var burada kimimizin ortak duası hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlara kavuşmak kimimiz de dua kardeşliği o sayede sohbet fırsatlarımız oluyor

e ne güzel işte iki çiftte ben laf eder bildiğim bişi varsa öğrenmek isterdim

yok bi sıkıntım çok şükür namazla alakalı sohbet etmek istedim sadece hepsi o
ALLAH sıkıntı vermesin de canım namaz kılıyor musunuz ben bu sıralar aksattım bazı moral bozukluklarımdan dolayı bir yandan da kpss çalışıyorum bir yandan bebek istiyoruz eşimle hayırlısı bakalım evli msin?

ben üniversitede başladım hala kılıyorum hiç bırakmadım.
evliyim bi oğlum var 4 gün sonra bi yaşına giricek.
rabbim sanada bi evlat nasip eder inşallah.

ben üniversitede başladım hala kılıyorum hiç bırakmadım.
evliyim bi oğlum var 4 gün sonra bi yaşına giricek.
rabbim sanada bi evlat nasip eder inşallah.
oy maşallah ben de lisede falan başladım bıraktım sonra üniversitede başladım bıraktım hep ara ara bırakmalarla sonuçlandı şimdi bakalım yeniden başladım ama işte hayatımdaki olumsuzluklar falan olunca hemen aksatıyorum kendime çok kızıyorum ben de eşim de 20 aydır bebek istiyoruz bakalım bu ay seviniriz hayırlarla inş amin

inşallah bırakmazsın namazı özel diğilse neden bebeğiniz olmuyo _?

inşallah bırakmazsın namazı özel diğilse neden bebeğiniz olmuyo _?
İKİMİZDE DE HİÇ BİR SORUN YOK CANIM İNAN SADECE ZAMANI GELMEMİŞ HERALDE ALLAH HENÜZ OL DEMEDİ BİZİM İÇİN yoksa sağlık olarak hiç bir problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…