Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Bende 5 vakit namaz kılanlardanım fakat bazen sabah namazları kaçıyor. Bazende şeytan vesvesesiyle kalkamıyorum. 4×4lük kılmayı istiyorum ama olmuyor ilahiyata başladım ilim öğreneyim diye ama namazdan geri kalıyorum

AY NE GÜZEL İNŞ SABAH NAMAZLARINDA DA ŞEYTANI ALT EDERSİN CANIM DUA ET BİZLERE DE BEN MAYISTA KPSS YE GİRECEĞİM DUALARA ÇOK İHTİYACIM VAR

Şöyle bir saat alın 20-30 TL i Sabah Namazı Hürmetine verin ve saati kalkmadan kapatamayacağınız bir yere koyun. Hiç kaçırmazsınız. Ben 4 yıl kadar önce böyle yapmıştım neredeyse 4 yılda 4 defa kaçırmamışımdır. Tavsiyemdir.

Eklentiler

• 01-saat.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 40
Saat yattığımız odada olmuyor çoğunlukla ama esim kalksada ben bir bahane ile kalkmiyirum. İki çocuğum var küçük, gündüz zaten yoruluyorum birde gece uykulari problemli. Şuan bile yatsıyı nasıl kilicam diye düşünüyorum. Henüz uyumadilar ve ben yorgunluktan bittim

Ben sabah namazlarını kaçışmıyorum hiç Allah'ın izni ile ama şeytan namazı kılarken musallat oluyor bana. 2 rekatlık namazı bile karıştırıyorum bazen.

Hep dua ediyorum. Ama yine nefsimin eline düşüyorum. Moralim bozuksa haşa isyan eder gibi namaz kılmıyorum. Oysaki namaz benim borcum bununda bilincindeyim. Bazen sadece farzı kılıyorum. Böyle saçma sapan bir yoldayım. Kendime çok kızıyorum çook

Namaz kadar insanı disipline eden bir eylem yok şu hayatta. Herşeyimi namaz vakitlerine göre ayarlıyorum sanki. "Şunu öğle namazından sonra yaparım, şunu ikindiye kadar yetiştiririm, şunu yatsıdan sonra hallederim" gibi :) ne bel ağrısı, ne bacak sızısı hiçbirşey yok vallahi :) iyi ki müslümanım.

Namazın bedensel ruhen manen çok çok faydası var da bizler bilmiyoruz ALLAH(C.C) her şeyi insanoğlunun iyiliğine ve kötülüğüne göre belirtmiş ona göre helalleri ve haramları da ortaya koymuş ...ALLAH yarattığına ne iyi gelir ne gelmez bilmez mi BİLEN O hep yanılan bizler oluyoruz..

arkadaşlar kpss 'ye az kaldı dualarınızı bekliyorum

hanımlar nasılsınız ses seda yok uzun zamandır? ben de sınav yüzünden pek bakamıyorum dualarınızı bekliyorum kpss ye 2 ay kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…