AY NE GÜZEL İNŞ SABAH NAMAZLARINDA DA ŞEYTANI ALT EDERSİN CANIM DUA ET BİZLERE DE BEN MAYISTA KPSS YE GİRECEĞİM DUALARA ÇOK İHTİYACIM VARBende 5 vakit namaz kılanlardanım fakat bazen sabah namazları kaçıyor. Bazende şeytan vesvesesiyle kalkamıyorum. 4×4lük kılmayı istiyorum ama olmuyorilahiyata başladım ilim öğreneyim diye ama namazdan geri kalıyorum
Şöyle bir saat alın 20-30 TL i Sabah Namazı Hürmetine verin ve saati kalkmadan kapatamayacağınız bir yere koyun. Hiç kaçırmazsınız. Ben 4 yıl kadar önce böyle yapmıştım neredeyse 4 yılda 4 defa kaçırmamışımdır. Tavsiyemdir.Bende 5 vakit namaz kılanlardanım fakat bazen sabah namazları kaçıyor. Bazende şeytan vesvesesiyle kalkamıyorum. 4×4lük kılmayı istiyorum ama olmuyorilahiyata başladım ilim öğreneyim diye ama namazdan geri kalıyorum
Namazın bedensel ruhen manen çok çok faydası var da bizler bilmiyoruz ALLAH(C.C) her şeyi insanoğlunun iyiliğine ve kötülüğüne göre belirtmiş ona göre helalleri ve haramları da ortaya koymuş ...ALLAH yarattığına ne iyi gelir ne gelmez bilmez mi BİLEN O hep yanılan bizler oluyoruz..Namaz kadar insanı disipline eden bir eylem yok şu hayatta. Herşeyimi namaz vakitlerine göre ayarlıyorum sanki. "Şunu öğle namazından sonra yaparım, şunu ikindiye kadar yetiştiririm, şunu yatsıdan sonra hallederim" gibi :) ne bel ağrısı, ne bacak sızısı hiçbirşey yok vallahi :) iyi ki müslümanım.
ay canım ya benim deiyi namaz borçlarımı nasıl öderim diye düşünüyorum. o kadar çok ki
Oruç borçları da var tabi. ayda 2 gün oruç tutsam ancak karşılarımay canım ya benim de
benim de varOruç borçları da var tabi. ayda 2 gün oruç tutsam ancak karşılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?