benimde hem oruç hem namazım var kaza edilecek ... ama oruç az kaldı geçen yıl muharrem ayında tutmuştumOruç borçları da var tabi. ayda 2 gün oruç tutsam ancak karşılarım
bu sene kışın tutmak istedim ben de bir nasip olmadıbenimde hem oruç hem namazım var kaza edilecek ... ama oruç az kaldı geçen yıl muharrem ayında tutmuştum
Uyanık..16:30da iftar yapacan demibu sene kışın tutmak istedim ben de bir nasip olmadı
heUyanık..16:30da iftar yapacan demi
:) İnşallah bi dahaki kışa hesapladın mı hiç ne kadar olduğunubu sene kışın tutmak istedim ben de bir nasip olmadı
vallaha gülüm tam borcumu hesaplamadım 12 yaşında adet gördüm o andan itibaren hesaplamamı yapmam lazım:) İnşallah bi dahaki kışa hesapladın mı hiç ne kadar olduğunu
anladım şuan kaç yaşındasın normalde kaç gün adet oluyorsun bundan yola çıkarak hesabını yap .vallaha gülüm tam borcumu hesaplamadım 12 yaşında adet gördüm o andan itibaren hesaplamamı yapmam lazım
aslında haftasonu bi gün bile tutsan senin için güzel olur canım . kaza namazı içinde öyle konuşma zamanın olduğunda dha fazla kılarsın ben eminimBenim 2 tane kefaret orucum var 60ar günden. Kaza oruçlarım da var. Namazları hiç saymadım zaten. Her gün bir vakti kaza ediyorum. 100 yaşına kadar yaşarsam ancak biter
İnşallah canımaslında haftasonu bi gün bile tutsan senin için güzel olur canım . kaza namazı içinde öyle konuşma zamanın olduğunda dha fazla kılarsın ben eminim
Evet en mantıklı olanı o şekilde yapmak. Belki o zaman 60 yaşında falan biter. Ben bir ara öğle namazından sonra tüm günün kazasını yapıyordum ama çok yorucu olduğu için günde 1 vakit kaza etmeye başladım. 5 günde sadece 1 günü kurtarıyorum yaniben de bi hesap yapsam aman 150 yaşıma kadar yaşasam ancak ya.
37 yaşındayım. 12 yaşımda adet gördüm. namazı arada kıldım arada bıraktım. aslında her vakitten sonra o vaktin kazasını da kılsam olacak da üşeniyorum.
aslında hesaplayabilirsin ben şöyle yapmıştımben de bi hesap yapsam aman 150 yaşıma kadar yaşasam ancak ya.
37 yaşındayım. 12 yaşımda adet gördüm. namazı arada kıldım arada bıraktım. aslında her vakitten sonra o vaktin kazasını da kılsam olacak da üşeniyorum.
vitir namazının da kazasını kılıyorsun değil mi canımEvet en mantıklı olanı o şekilde yapmak. Belki o zaman 60 yaşında falan biter. Ben bir ara öğle namazından sonra tüm günün kazasını yapıyordum ama çok yorucu olduğu için günde 1 vakit kaza etmeye başladım. 5 günde sadece 1 günü kurtarıyorum yani
Yok onu kılmıyorum. Vacip olduğu için, zaten zamanında kılmayarak günaha girmişim. Ben üzerime borç olanlara ağırlık verdim. Vacibi terkettiğim için de tövbe ettim.vitir namazının da kazasını kılıyorsun değil mi canım
anladım ama onu da kaza etsen daha iyi olur bence . ben edilmesi gerektiğini biliyorum evet vacip ama vacip farzdan sonra geliyor mesela kurban kesmek de vacip ama durumun varsa farz görevi görüyormuş vitir namazını kazaya bırakman günah ama kazasını da yap derim istersen bi araştır .. ben sadece içimden geçeni paylaşmak istedimYok onu kılmıyorum. Vacip olduğu için, zaten zamanında kılmayarak günaha girmişim. Ben üzerime borç olanlara ağırlık verdim. Vacibi terkettiğim için de tövbe ettim.
Evet günah olduğunu biliyorum da valla içinden çıkamıyorum artık. O kadar çok ki. İçim de rahat değil.anladım ama onu da kaza etsen daha iyi olur bence . ben edilmesi gerektiğini biliyorum evet vacip ama vacip farzdan sonra geliyor mesela kurban kesmek de vacip ama durumun varsa farz görevi görüyormuş vitir namazını kazaya bırakman günah ama kazasını da yap derim istersen bi araştır .. ben sadece içimden geçeni paylaşmak istedim
kendine bi güzellik yap bence önce sabah namazlarının kazasını kıl başta bende çok üşeniyordum ama 2 rekat olunca insan kılmak istiyor şuara hiç kılmıyorumda bi kere hiç unutmam 1 ya da 1 buçuk saat kadar kılmıştım bi de saymadım kıldıkça kağıt koydum yanıma 30 mu 35 mi öyle bir şeydi o kadar sabah namazının kazasını yapmıştım o kadar mutlu olmuştum ki :) o gün sonra diğer vakitleri de kılmıştımEvet günah olduğunu biliyorum da valla içinden çıkamıyorum artık. O kadar çok ki. İçim de rahat değil.
Ben en iyisi her vakitten sonra o vaktin kazasını yapayım. Yatsıya birşey bırakmamayım. zor kılıyorum çünkü. Uyuyakalacağım bir gün kılarken. Sabah 5:30da kalkıp yatmayınca böyle oluyor iştekendine bi güzellik yap bence önce sabah namazlarının kazasını kıl başta bende çok üşeniyordum ama 2 rekat olunca insan kılmak istiyor şuara hiç kılmıyorumda bi kere hiç unutmam 1 ya da 1 buçuk saat kadar kılmıştım bi de saymadım kıldıkça kağıt koydum yanıma 30 mu 35 mi öyle bir şeydi o kadar sabah namazının kazasını yapmıştım o kadar mutlu olmuştum ki :) o gün sonra diğer vakitleri de kılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?