Beş Vakit Namaz Kılanlar...

doğru canım haklısın tabi ki her vaktin arkasından kazasını yapsan çok harika olur
kaza namazı da gerçekten insanı düşündürüyor ya bunlara niyet etmeden kılamadan ölürsem diye

ne kadar güzel 1 aylık olmayada bilir diyorsun maşallah barekallah demeli sana.
baştaki yorumları bende pek bilmiyorum
sabah namazı için arayan bi arkadaşım var sağolsun eilenn
kalkamadığım zamanlar oluyor tabi ki telefonu kuruyorum kalkmaya çalışıyorum telefonu kapatıp geri yattığımda oluyor çoğu zaman bazen oluyor 10 gün kalkıyorum bazen 10 gün kalkamıyorum sen nasıl kalkıyorsun canım

16 17 taşında adet oldum.
zaten 14 yaşımdan beri kılıyordum.
kılmadığım zaman olduysa eve gelip kazasını kılmışımdır.
arada kaynayanlar vardır elbet. unuttuklarım yanlış yaptıklarım vs vs
ben genelde kalkamıyorum. şuan günahımla yüzleşiyorum, utanıyorum ama neblim
eskiden çok yakın arkadaşım beni kaldırıyordu.. şimdi bilemiyorum

kuzum bugün sen beni aradığında uyanmış sünneti kılmıştım çok şükür
fatiha okuyodum

kızlar erken uyumak çok önemli
en geç 11 de uyudunmu
2 tanede alarm kurdunmu kalkıyosun
benim uykumda çok hafif belki bu nedenle kolay kalkıyorum şükürler olsun

Bugün kalkamadım. 5:45e saati kurdum. Geri yattım. Halbuki 4:00 gibi uyanmıştım. İmsak vaktinin girmesini bekleyip yatabilirdim. Tühh benim suratıma

Benim 2 tane kefaret orucum var 60ar günden. Kaza oruçlarım da var. Namazları hiç saymadım zaten. Her gün bir vakti kaza ediyorum. 100 yaşına kadar yaşarsam ancak biter
her vakitten sonra ben de kazalarıma başlasam çok iyi olur hayırlısıyla bir temizleneyim de ..oruç borçlarımı da bir hesaplayayım ben

ay ben kalkamıyorum

ayyy ne güzel kılıyosunuz yaa imrenıyorum sıze vallahi.. ben iş yerımde kılamıyorum dye evdede kılmıyorum aslında şimdi bi öğle namazı iş yerınde kılsam oluyor ama bende hiç icraat yok maşallah bana çok kızıyorum kendime şeytanla başedemıyorum dye

inşaallah başlarsın canım benim benim de çok aksattığım oluyor ama sonra da çok rahatsız oluyorum kıldıktan sonra ne huzurlu oluyorsun birine borcumuz olsa ne kadar rahatsız ediyor borçlar bizi değil mi?
ALLAH'A borçlu olmak ne kadar da kötü

evet sadece inanmak yetmıyor borcumuzu odemıyoruz ne blım cnm şu heves hiç gtmese ama ben 40 gun kıldım sonra bıraktım ne kötü dmi morelım bozukken kılmıyom carsya cıktysam kılmıyom arkdasıma gttysem kılmıyorum valla çok kötü yaaa hiç bırakmayıp kılan ınsanlardan ne fazlamız varda kılmıyorum sankı

Aman gülüm, bizlere akıl vermek düşmez de, bir an önce başla bence. zARARIN neresinden dönersen kardır. Bak ben şimdi borçlarımı hesapla hesapla bitiremyiroum. Paçalarım tutuştu. Korku sardı. Ölecek miyim ne..

ben de moralim bozulunca hemen canım sıkkınken kılmayı bırakıyorum kimse kızıp da bırakıyorsak namazını kılanlar huzur içindeler biz ise iki arada bir derede canım inş sen de kılmaya yeniden başlarsın ilk hesap sorulacak namazlarımız..
Namazsız olmaz sadece namazla da cennet kazanılmaz ama kılmalıyız..
bir şey diyeceğim ben de bebek istiyorum 2 senedir olmuyor bana da sen dua et canım inş bizim de olur dün doktora gittim 3 kez klomen kullanacağım bu ay umutluyum bakalım
ama inş namaza başladım yeniden diye yazarsın buraya

hadi kızlar, ben mescide gidiyorum. Ezana 1 saat var ama olsun birşeyler okuyacağım anneciğime. Kerat vakti olmasaydı kazaları yapardım da.

ALLAH korusun ne ölmesi benim de paçalarım tutuşuyor ne kadar kazalarımızı da yapabilirsek kar

hadi kızlar, ben mescide gidiyorum. Ezana 1 saat var ama olsun birşeyler okuyacağım anneciğime. Kerat vakti olmasaydı kazaları yapardım da.
ALLAH KABUL ETSİN CANIM ..
ben hastayım bakalım temizlenince kazalarımı da kılmaya başlayacağım olmuyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…