doğru canım haklısın tabi ki her vaktin arkasından kazasını yapsan çok harika olurBen en iyisi her vakitten sonra o vaktin kazasını yapayım. Yatsıya birşey bırakmamayım. zor kılıyorum çünkü. Uyuyakalacağım bir gün kılarken. Sabah 5:30da kalkıp yatmayınca böyle oluyor işte
Korkunç bi şeydoğru canım haklısın tabi ki her vaktin arkasından kazasını yapsan çok harika olur
kaza namazı da gerçekten insanı düşündürüyor ya bunlara niyet etmeden kılamadan ölürsem diye
ne kadar güzel 1 aylık olmayada bilir diyorsun maşallah barekallah demeli sana.selam kızlar.
geçmiş yorumları okudum.
adetliyken kıılınmayan namazın kazası olmaz ki. ben mi yanlış okudum.
çok şükür benim öyle senelik kazalarım yok. taş çatlasa 1 aylıktır.
sabah namazlarına nasıl kalkıyorsunuz
bencede bugün bende öğle namazında sabah namazı kazası kılayımKorkunç bi şey
16 17 taşında adet oldum.ne kadar güzel 1 aylık olmayada bilir diyorsun maşallah barekallah demeli sana.
baştaki yorumları bende pek bilmiyorum
sabah namazı için arayan bi arkadaşım var sağolsuneilenn
kalkamadığım zamanlar oluyor tabi ki telefonu kuruyorum kalkmaya çalışıyorum telefonu kapatıp geri yattığımda oluyor çoğu zaman bazen oluyor 10 gün kalkıyorum bazen 10 gün kalkamıyorumsen nasıl kalkıyorsun canım
ne kadar güzel 1 aylık olmayada bilir diyorsun maşallah barekallah demeli sana.
baştaki yorumları bende pek bilmiyorum
sabah namazı için arayan bi arkadaşım var sağolsuneilenn
kalkamadığım zamanlar oluyor tabi ki telefonu kuruyorum kalkmaya çalışıyorum telefonu kapatıp geri yattığımda oluyor çoğu zaman bazen oluyor 10 gün kalkıyorum bazen 10 gün kalkamıyorumsen nasıl kalkıyorsun canım
her vakitten sonra ben de kazalarıma başlasam çok iyi olur hayırlısıyla bir temizleneyim de ..oruç borçlarımı da bir hesaplayayım benBenim 2 tane kefaret orucum var 60ar günden. Kaza oruçlarım da var. Namazları hiç saymadım zaten. Her gün bir vakti kaza ediyorum. 100 yaşına kadar yaşarsam ancak biter
olur canımKızlar dini paylaşım alanında Zekat konusunu irdeleyelim
ay ben kalkamıyorumselam kızlar.
geçmiş yorumları okudum.
adetliyken kıılınmayan namazın kazası olmaz ki. ben mi yanlış okudum.
çok şükür benim öyle senelik kazalarım yok. taş çatlasa 1 aylıktır.
sabah namazlarına nasıl kalkıyorsunuz
inşaallah başlarsın canım benim benim de çok aksattığım oluyor ama sonra da çok rahatsız oluyorum kıldıktan sonra ne huzurlu oluyorsun birine borcumuz olsa ne kadar rahatsız ediyor borçlar bizi değil mi?ayyy ne güzel kılıyosunuz yaa imrenıyorum sıze vallahi.. ben iş yerımde kılamıyorum dye evdede kılmıyorum aslında şimdi bi öğle namazı iş yerınde kılsam oluyor ama bende hiç icraat yok maşallah bana çok kızıyorum kendime şeytanla başedemıyorum dye
evet sadece inanmak yetmıyor borcumuzu odemıyoruz ne blım cnm şu heves hiç gtmese ama ben 40 gun kıldım sonra bıraktım ne kötü dmiinşaallah başlarsın canım benim benim de çok aksattığım oluyor ama sonra da çok rahatsız oluyorum kıldıktan sonra ne huzurlu oluyorsun birine borcumuz olsa ne kadar rahatsız ediyor borçlar bizi değil mi?
ALLAH'A borçlu olmak ne kadar da kötü
Aman gülüm, bizlere akıl vermek düşmez de, bir an önce başla bence. zARARIN neresinden dönersen kardır. Bak ben şimdi borçlarımı hesapla hesapla bitiremyiroum. Paçalarım tutuştu. Korku sardı. Ölecek miyim ne..evet sadece inanmak yetmıyor borcumuzu odemıyoruz ne blım cnm şu heves hiç gtmese ama ben 40 gun kıldım sonra bıraktım ne kötü dmimorelım bozukken kılmıyom carsya cıktysam kılmıyom arkdasıma gttysem kılmıyorum valla çok kötü yaaa hiç bırakmayıp kılan ınsanlardan ne fazlamız varda kılmıyorum sankı
ben de moralim bozulunca hemen canım sıkkınken kılmayı bırakıyorum kimse kızıp da bırakıyorsak namazını kılanlar huzur içindeler biz ise iki arada bir derede canım inş sen de kılmaya yeniden başlarsın ilk hesap sorulacak namazlarımız..evet sadece inanmak yetmıyor borcumuzu odemıyoruz ne blım cnm şu heves hiç gtmese ama ben 40 gun kıldım sonra bıraktım ne kötü dmimorelım bozukken kılmıyom carsya cıktysam kılmıyom arkdasıma gttysem kılmıyorum valla çok kötü yaaa hiç bırakmayıp kılan ınsanlardan ne fazlamız varda kılmıyorum sankı
ALLAH korusun ne ölmesi benim de paçalarım tutuşuyorAman gülüm, bizlere akıl vermek düşmez de, bir an önce başla bence. zARARIN neresinden dönersen kardır. Bak ben şimdi borçlarımı hesapla hesapla bitiremyiroum. Paçalarım tutuştu. Korku sardı. Ölecek miyim ne..
ALLAH KABUL ETSİN CANIM ..hadi kızlar, ben mescide gidiyorum. Ezana 1 saat var ama olsun birşeyler okuyacağım anneciğime. Kerat vakti olmasaydı kazaları yapardım da.
Yapamadıklarımız boynumuza asılı kalacak amaALLAH korusun ne ölmesi benim de paçalarım tutuşuyorne kadar kazalarımızı da yapabilirsek kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?