Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Yapamadıklarımız boynumuza asılı kalacak ama namaz borcunun affı yok. Offff eşek kafam...
yok yok inşaallah hallederiz kandiller de falan yapılan ibadetler bin yıllık ibadet gibi değerlendiriliyormuş ya öyle günlerde yaptığımız ibadetler sayesinde bir çıkış kapısı açılacaktır ama biz elimizden geleni yapalım bence de

sana maşallah diyorum canım benim inşallah sabah namazına kalkanlardan o vakitlerdeki tadı alanlardan eylesin inşallah

aynen canım bende bian seni unuttum sandım telaşla aradım bende akşam 11buçukta yataktaydım

inşallah tez zamanda başlarsın canım benim

açıkçası ben o bin yıllık olayına pek inanmıyorum neden inanmıyorum tabi ki eski zamanlarda kılan kişiler için bin değil belki onbin yıl sevabı vardır ama onlardaki iman bizde ne gezer belki o imana erersek o zaman bin yılık yada ne bilim bin yılı da geçtim bir yıllık sevap alabiliriz kendi adıma konuşuyorum sen kılma kılma beraat gecesinde regaib gecesinde 100 rekatlık namaz kıl ben bin yıllık sevap aldım kılmasam da olur de geç ben kendimi kandırdığımı düşünüyorum .

doğru haklısın canım inş borçlarımızı azaltırsak Rabbim belki de bizi sevaplandırır ama hiç kazalara dokunmadan yaşarsak dediğin gibi ne bekleyeceksin ki YARATANDAN..

canım bende işyerinde kılamıyorum maalesef
ama eve gider gitmez hemen kazasını yapar af dilerim rabbimden
o arada akşam ezanı okunuyor

canım bende işyerinde kılamıyorum maalesef
ama eve gider gitmez hemen kazasını yapar af dilerim rabbimden
o arada akşam ezanı okunuyor
canım akşam ezanına 45 dakika kala sadece ikindinin farzını kıl öğlenin kaza namazını akşam namazından sonra kıl. 3 kerahat vakti olduğu için o zaman dilimlerinde sadece o an farz olan ibadeti yerine getirmen gerekiyor

evet onu ablamda dedi eve gider gitmez akşamı kıl sonra kaza namazlarını kılarsın demişti

ben yoldayken akşam ezanını duyuyorum genelde
yada tam eve girmek üzereyken

bundan sonra gider gitmez akşamı kılar sonra kazaları kılarım artık

kız Allah korusun ne guzel vakıt namazlarını duzene koyup kazaları dusunuyosun ahh ben ah yaa Allah daim etsin inşallah

ayy cnm evet ne güzel yazmışsın eline sağlık.. ederim etmezmıyım Rabbim sna en temizinden sağlıklı hayırlı evlat versin çok bekletip üzmesin bende bekledim ama 12 ay bekledim 13. ay oldu hiç bi sorun yoktu amaolmuyordu ama çok güzel bi zamanda geldi yeni evimize taşınmıştık çok istediğim işime girmştim. ve iyiki dha önce olmamış olsaydı bu işe giremezdim tam işe girdim 1 ay sonra hamile kaldım hep hayırlı zmanda gelsin dye dua etmiştim. ama her ay ağllıyodum olmucakmı bebeğim dye hiç üzme kendini en hayırlı zamanda geliveriyor:))

aaa tmam cnm bunu uyguluycam öğlenin kazasını akşam namazından sonra eve gdıncede ıkındıyı kılcam muckkkk :))

benim de haziranda tam 2 sene olacak canım atanamadım kpss ye gireceğim ama biraz umudum azaldı tam konularımı bitiremedim nasip diyorum kiracıyız işte ev taşıyacağız memnun değiliz borçlarımız 2.5 yıldır düzelemedi bir türlü hayırlısı diyorum hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan hepimizin olsun elbette işte evladım olsa bize bir neşe olur ben de her ay ağlıyorum dün doktora gittim rahim filmim temiz çıkmıştı zaten 3. kez klomen verdi bakalım hayırlısı diyorum biraz da kilo verirsem iyi olur artık diyorum yine hazırlanırım kpss ye ama eşim de artık gözümün içine bakıyor kuzenlerinin hep evlatları oldu biz beklemedeyiz Rabbim sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin canım amin..
Namazlarımızı bırakmayalım evlatlarımız da bizden gördüklerini yapacaklar hep öldüğümde arkamızdan eşimle benim Kuran okuyan evlatlar niyetliyorum Rabbim biliyor

cnm bende fazla zayıftım zayıfsın dıyoalrdı flan filan eltim 75 kiloyla ilk ayda hamile kaldı kiloyu takma pek... eşin test yaptırdımı ondada sorun yoksa ben burda yaşlı bı teyzeye belimi sardırdım yanı zarar gelmıcek sekılde bseyler surdu sardı yumurtalıklarıma masaj yaptı 3 aya hamile kalırsın demişti ve doğru 2. ayda kaldım önce Allahtan rabbim verdi ama böyle şeylerde vesile olabliyor teyzeye kım gtse hamıle kalıyor arkdasım o sayede hamıle kaldı Allah var ya sırf annemin gönlü olsun dye yaptırdım yaptırdıktan sonra 1 kez adet oldum hamile kaldım cnm :)))

bende öyle yapıyım cnm yaaa valla başlıyorum bgun

hadi inşallah canım benim
bismillah diyerek başlayalım
daimi olsun inşallah

ben 2 gündür namaza durduğumda
gösteriş için değil Allah rızası için demek gelio içimden hep

canım sen neredesin eşim de gitti doktora sorun çıkmadı canım ay keşke burada olsaydı annem belimi çekecekti ama bir türlü de nasip olmadı kendi rahatsız olduğu için dua et canım bu ay bir umutla beklemedeyim bakalım ne olacak 1 ay adetim gecikmişti stres sıkıntı kilo da diyorum nice kilolular hamile kalıyor ama yine de olmayınca kendinde ne kusur var diye sorar oluyr insan

ama eğer eve gittiğinde akşam ezanı okunmadıysa hemen ikindinin farzını kıl ki kaza olmasın

hadi inşallah canım benim
bismillah diyerek başlayalım
daimi olsun inşallah

ben 2 gündür namaza durduğumda
gösteriş için değil Allah rızası için demek gelio içimden hep
cnm bana dua edermisin birde bişey duymuştum Allah hzuuruna istemediği kişilee namaz kılmayı nasip etmezmiş bana öylemi oldu dyorum ama öyle kötü bi insan deilim kmseye zarraım olmaz bi dedikodu kaçıyo arada Allahı inkar etmem günahtan korkarım birşeyi önce Allahtan isterim ama hep istediğim bişey varsa ozman allaha yöneliyorum ben bunu istemıyorum hep kılmak yemek yemek gbi bişey olsun namaz hayatımda ıstyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…