- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Hiç sorma canım çok var. Küçükken çok sofiydim. Sonradan bozuldum. Yıllar geçti. Geçmez olsaydı Olmaz olsun o yıllar.kaç gün kaza namazın var canım içini bu kadar karartma sen zaten niyet edip başlarsın Allah geçinden versinde ölüp gitsen niyet ettiğin ve kılmaya başladığın için bitirmiş kadar sevabını alıyorsun kendini birazcık motive et . ve ben kaza namazları için bi kitap okumuştum orada kaza namazlarınızı en kısa sürelerle kılın ki az zamanda çok namaz kılmış olun diyordu kitabı yazan kişi kaza namazların kevser ve ihlas sürelerini okurmuş
çok şükür akşamları okudum . ne hikmettir bilmiyorum akşam namazı için abdestini alıyorum namaz kılıyorum yemek yiyoruz çay içiyoruz yatsıyı okunur okunmaz kılıyorum sonra teşbih çekiyorum bol bol dua okuyorum bide bende dua kitabı var sayfalarını karıştırıyorum hangi dua gelirse okuyorum bide her akşam kenzül arş duasını okumaya başladımMaşallah canım.. inşallah bitir de, kötülükler bıçak gibi kesilsin. Ben daha başlayamadım. Öncelikli olarak babam ve kardeşime. Ben mecburum okumaya onlara
hala sofisin bence :) Rabbim yar ve yardımcın olsun ben eminim sen yaparsın tez zamanda kılarsın inşallahHiç sorma canım çok var. Küçükken çok sofiydim. Sonradan bozuldum. Yıllar geçti. Geçmez olsaydı Olmaz olsun o yıllar.
Gel buyur kardeş.. Vicdan muhasebesi yapıyoruz. Tutuştu paçalarNelere oluyor bu konuda :)) bende sohbetinize katilmak isterim :))
gel canım gel hoş geldin kaza namazlarını konuşuyoruz hepimizin bol bol vardaNelere oluyor bu konuda :)) bende sohbetinize katilmak isterim :))
gel canım gel hoş geldin kaza namazlarını konuşuyoruz hepimizin bol bol varda
benimde bol bol var kazalarimGel buyur kardeş.. Vicdan muhasebesi yapıyoruz. Tutuştu paçalar
Ben de eskiden temizlik günlerinde vakitleri geçirirdim ama şimdi o huyumu bıraktım çok şükür. Sabah erken kalkıyorum temizliği ve bütün işleri ikindi gelmeden yapıyorum. İkindiye doğru ikisini birleştirip kılıyorum. Tabi ki iki vakti aynı sürelere denk getirip kılmak pek hoş bir davranış değil ama kazaya bırakmaktan iyidir.benimde bol bol var kazalarimAllah kabul etsin kilmaya çalisiyorum elimden geldigince ama benimde sorunum haftasonlari oluyor. ise giderken hafta ici rutini sagliyorum ama haftasonu yemekti temizlikti bulasikti alisveristi derken malesef kazaya kaliyor cok uzucu bi durum ama napsam bilemiyorum. tabiki benim elimde olan bisey ama yinede yapamiyorum
benimde bol bol var kazalarimAllah kabul etsin kilmaya çalisiyorum elimden geldigince ama benimde sorunum haftasonlari oluyor. ise giderken hafta ici rutini sagliyorum ama haftasonu yemekti temizlikti bulasikti alisveristi derken malesef kazaya kaliyor cok uzucu bi durum ama napsam bilemiyorum. tabiki benim elimde olan bisey ama yinede yapamiyorum
İşte cem etmek, çok hoş bir davranış değilmiş diye okudum birkaç yerde. Ama işte hayat şartları. Ben akşamla yatsıları da öyle yapıyorum bu aralar.ben iki vakti birlestirmeyi yani cem etmek deniyormus, onu haftaici calisirken yapiyorum. Allah kabul etsin insallah dualarimizi ibadetlerimizi
O zaman sende kazası olanlar kervanına hoş geldin güzellik :) bende işyerindeyken çok zorlandım namaz için şimdi bir şey demiyorlar ben napıyorum biliyor musunuz namazım kazaya kaldığında ey şeytan sen benim namazımı kazaya bırakmak için benle uğraştın bende senle birlik olup namazı kılmadım ya şimdi seni delirtme zamanı diyorum bol bol kuran okuyorum teşbih çekiyorum :) sanki karşımda biri varmış gibi onunla konuşuyorum ve öyle yaptığımdan beri pek nadir kazaya kalıyor namazlarım belkide hafta bi vakit belkide 15de bi vakit ... sanki ben daha fazla okumayım diye şeytan namazlarıma engel olmuyor :) yada ben kendimi kandrıyorum ama bi kitapta okuduğumda hani biz sabah namazına kalkamayıp uyuyoruz yada diğer vakitlerde şeytan karşımızda oynuyormuş biz görmesek de abdest aldığımda delir şeytan delir bak namazımı kılmaya gidiyorum ben falan diyorum arada kendimi motive ediyorum :)benimde bol bol var kazalarimAllah kabul etsin kilmaya çalisiyorum elimden geldigince ama benimde sorunum haftasonlari oluyor. ise giderken hafta ici rutini sagliyorum ama haftasonu yemekti temizlikti bulasikti alisveristi derken malesef kazaya kaliyor cok uzucu bi durum ama napsam bilemiyorum. tabiki benim elimde olan bisey ama yinede yapamiyorum
bende de tam tersi işyerinde kılmamı sağlayacak zemini ayarlamadıkları için
h.içi kazaya kalıyor h.sonu hiç vakit kaçırmıyorum şükürler olsun
O zaman sende kazası olanlar kervanına hoş geldin güzellik :) bende işyerindeyken çok zorlandım namaz için şimdi bir şey demiyorlar ben napıyorum biliyor musunuz namazım kazaya kaldığında ey şeytan sen benim namazımı kazaya bırakmak için benle uğraştın bende senle birlik olup namazı kılmadım ya şimdi seni delirtme zamanı diyorum bol bol kuran okuyorum teşbih çekiyorum :) sanki karşımda biri varmış gibi onunla konuşuyorum ve öyle yaptığımdan beri pek nadir kazaya kalıyor namazlarım belkide hafta bi vakit belkide 15de bi vakit ... sanki ben daha fazla okumayım diye şeytan namazlarıma engel olmuyor :) yada ben kendimi kandrıyorum ama bi kitapta okuduğumda hani biz sabah namazına kalkamayıp uyuyoruz yada diğer vakitlerde şeytan karşımızda oynuyormuş biz görmesek de abdest aldığımda delir şeytan delir bak namazımı kılmaya gidiyorum ben falan diyorum arada kendimi motive ediyorum :)
ben pek normal değilim :) böyle bi yol buldum kendimecok guzelmis yaa :)))
bende oraya yaptığım kazaları ekliyorum kaza sayısına gelene kadar devam inşallahtelefonumda ezan vakti pro uygulaması var orada kazalar içinde hesaplama yeri var oradan hepsinin sayısını yazıp sonradan da düşeceğim tek tek hayırlısıyla bir temizleneyim
Hemen bakıyorum o programa.bende oraya yaptığım kazaları ekliyorum kaza sayısına gelene kadar devam inşallah
cok guzel program benim telefonumdada var. zikir cekmeye dua etmeye kazalar dini gunler hersey varHemen bakıyorum o programa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?